moderne woningen foto's
Bouwgrond en nieuwbouw Nieuwpoort Nieuwpoort te Nieuwbouw Nieuwbouw koop: woning woning Danneels. te te koop koop Immo Immo Danneels. Danneels.
Foto's' Woningen te koop Brochure Ligging. Moderne woningen met 4 slpk's' aan zee met zicht op de velden. Prijs vanaf: 300.000 exclusief kosten. In een nieuwe woonbuurt op de grens van Nieuwpoort met Koksijde realiseert Danneels vier bijkomende nieuwbouwwoningen in een moderne architectuur.
Interieur voorbeelden voor uw woning inrichting inspiratie foto's.'
interieurvoorbeelden.be Online interieur voorbeelden voor uw woning inrichting. Interieurvoorbeelden.be is de plek bij uitstek voor het vinden van interieur inspiratie. Of je nu op zoek bent naar een hippe design keuken, een moderne badkamer of een landelijke badkamer, je vindt het allemaal in onze diverse rubrieken. Om makkelijk te bladeren tussen de duizenden interieur fotos kan je makkelijk zoeken in verschillende categorieën: keukens, woonkamers, eetkamers, badkamers, dressings, slaapkamers, leefruimtes, interieur kleuren en meubelen. Vervolgens kan je subselecties maken naargelang je favoriete stijl: modern, design, landelijk, cottage en klassiek!
Onwaarschijnlijke renovatie van een oud huis in Gent Zimmo.
Aanbevolen woningen in België. Schrijf je in en krijg woontips en trends in je mailbox. We verwerken je gegevens conform onze privacy policy. 30/11/2019 0 Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten. 25/11/2019 0 Waarom je best een huis boven je budget zoekt.
Thuis Best: voor jouw moderne nieuwbouw.
Bekijk meer foto's' Open leefruimte. Dat is gelijk aan een open leefruimte. De keuken is voor de meeste mensen al lang geen afgesloten ruimte meer. Het keukeneiland krijgt meer dan ooit een centrale plaats in huis waarrond het gezinsleven zich ontvouwt. Zowel voor de ruwbouw als de afwerking inspireert Thuis Best je om gebruik te maken van kwalitatieve materialen. De mogelijkheden voor je keuken, badkamer, vloer en wandtegels zijn eindeloos. Daarom werken we altijd met minstens twee en meestal zelfs drie leveranciers. Modern en toekomstgericht bouwen is ook energiezuinig bouwen. Reken daarom op Thuis Best voor een uitstekend geïsoleerde, luchtdichte en compacte bouwschil. De hernieuwbare technieken, inclusief een lucht-waterwarmtepomp, maken het plaatje compleet. De moderne woningen van Thuis Best moet je beleven.
25 beste ideeën over Moderne architectuur woning op Pinterest Moderne Architectuur, Huisarchitectuur en Moderne huizen.
101 101 voorbeeldplannen voorbeeldplannen Bouwbedrijf Bouwbedrijf Qubo. Qubo.
Zwaarveld 69 9220 Hamme T: 052 499 599 F: 052 480 357 E: info@qubo.be. Plan van aanpak. Half open en gesloten bebouwing. Klanten aan het woord. Jobs / samenwerken. Jobs / samenwerken. Plan van aanpak. Half open en gesloten bebouwing.
In beeld: van een saai huis tot een moderne, creatieve woning Renovatie Ik Ga Bouwen.be.
Bekijk de foto's.' Toon alle foto's' Sluiten. In beeld: van een saai huis tot een moderne, creatieve woning. Een verbouwing mag het contrast tussen oud en nieuw laten zien. Zo vertelt het gebouw zijn geschiedenis. In de verbouwing van deze zonevreemde woning laat architect Egide Meertens door het gebruik van verschillende materialen die tegenstelling tussen oud en nieuw uitkomen. Al was dat niet zijn drijfveer. De ontwerper was geprikkeld door de zuivere vorm van de architectuur van deze woning. Het typische vierkant met de driehoek erop is de oervorm van een huis en die kwam in deze woning heel sterk tot uiting.
Nieuwbouwprojecten Nieuwbouwwoningen te in koop Vlaanderen, Groep Brabant Huyzentruyt. en Henegouwen.
Uitverkocht Koopwoning Beveren-Leie. In de Kleine Heerweg Pauwstraat ontwikkelt Groep Huyzentruyt 5 moderne half open bebouwingen, allen met een carport behalve lot 5. Vanaf 334.173 Koopwoning Boutersem. De vernieuwende woonomgeving bestaat uit 17 nieuwbouwwoningen, netjes onderverdeeld in 3 woonerven in een rustige straat in Boutersem. Ontdek hier meer! Vanaf 163.925 Appartement Colfontaine. Rue de la Perche. 3 woningen 3 appartementen te koop in Colfontaine.
Huizen kijken Livios.
centerdot; Privacybeleid centerdot; Contact centerdot; Gebruiksvoorwaarden centerdot; Wedstrijdreglement centerdot; Cookiebeleid centerdot; Vacature: Account manager Antwerpen Waasland centerdot; Hoe afmelden voor de nieuwsbrief? DPG Media Services nv Mediaplein 1, 2018 Antwerpen RPR Antwerpen nr. Cookies helpen ons onze services te leveren.
In beeld: moderne woning aan de rand van het bos Nieuwbouw Ik Ga Bouwen.be.
Bekijk de foto's.' Toon alle foto's' Sluiten. In beeld: moderne woning aan de rand van het bos. De bouwheren, een stel met drie kinderen, waren reeds eigenaar van de bouwgrond toen ze architect Hugo Bauwens toevallig ontmoetten op een werf in de buurt.

Contacteer ons

Zoeken naar moderne woningen foto's