architect moderne villa
Stijlvolle nieuwbouw woningen en villa's.'
Op deze pagina ziet u een aantal door architectenbureau 01 Architecten ontworpen nieuwbouw woningen en villas. Het ontwerpen van nieuwbouw woningen en villas voor particulieren is onze specialiteit. Alle voorbeelden op deze pagina zijn nieuwbouw woningen met een particulier als opdrachtgever.
Moderne villa Yin-Yang Bussum, architect George van Luit.
In het rijksbeschermde dorpsgebied van Bussum wat bekend staat als een ruim opgezette villa wijk met een grote verscheidenheid aan villa's' uit verschillende stijl periodes. Ondergaat deze bestaande villa een tijdsaanpassing op alle fronten. Zo is deze Yin-Yang villa opgebouwd uit verschillende elementen die elkaar omarmen.
WnS Architecten Samen Architectuur Bouwen.
Architect van villa s, landhuizen, vrijstaande woningen.
Villa te Almelo. 23.10.2017 Categorie: Eigentijds, Modern. In Almelo is het ontwerp gemaakt voor een moderne villa. Het project wordt gekenmerkt door twee in elkaar grijpende volumes, waardoor licht en ruimte optimaal op elkaar inspelen. In tegenstelling tot de redelijk gesloten straatgerichte gevels, zijn de achtergevels erg open om een maximaal zicht op de achtertuin te garanderen. In het knooppunt van het lage en. 20.10.2017 Categorie: Eigentijds, Modern, Schetsen. Een exclusieve kavel vraagt om een exclusief ontwerp. Bij deze opgave heeft SILVERwonen zich laten inspireren door de vergezichten over de waterpartij die deze kavel omringt. Door de weidsheid van de kavel zijn alle volumes tot in de nok van glas voorzien. Aan de waterkant is de gevel maximaal van glas voorzien om zodoende optimaal. Villa te Ter Apel. 11.07.2017 Categorie: Eigentijds, Rietgedekt, Schetsen. Een nieuw ontwerp voor een lokatie op villapark Rundehaven te Ter Apel. was zeer gecharmeerd van de reeds gerealiseerde ontwerpen van Silverwonen. Met name de beide rietgedekte woningen te Maarssen spraken zeer tot de verbeelding. De architect heeft er alsnog met behulp van het programma van wensen een eigen uniek beeld van gemaakt.
Max Willems Architects Architectenbureau gevestigd in Elsloo Limburg Ambitieuze architect Moderne architectuur.
Max Willems Architects. Lees meer over Villa Panorama. Passende uitbreiding voor een jaren 30 woning. Deze stijlvolle jaren 30 woning krijgt een eigentijdse aanbouw met een moderne keuken en een ruime eet en tv-kamer met behoud van karakteristieke eigenschappen. Het bijzondere ontwerp is aan de achterzijde geflankeerd door een grote schuifpui, waardoor de tuin onderdeel wordt van het woongedeelte. Er is een interessant samenspel van in en exterieur gecreƫerd, waardoor er een optimaal en sfeervol woongenot ontstaat. Max Willems Architects. Lees meer over deze verbouwing. Uw woning restylen. Deze gedateerde bungalow in Elsloo was toe aan een nieuw jasje. Door middel van een modern en tijdloos ontwerp heeft Max Willems Architects een bijzonder aangepast plan gemaakt voor deze levensloopbestendige woning. Onder meer zorgen nieuwe kozijnen, onderhoudsvriendelijke materialen, gevel en dakisolatie voor de duurzaamheid. Max Willems Architects. Lees meer over deze bungalow. Interieuradvies op maat voor uw verbouwing.
Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Villa's, woonhuizen, utilitaire projecten, interieur en design. Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Moderne, eigentijdse architectuur.
Moderne eigentijdse architectuur, interieur en design. Ontdek onze projecten.: Villa's' en woonhuizen. G-house Villa aan de Reeuwijkse Plas. Villa's' en woonhuizen. Villa's' en woonhuizen. OUT OF OFFICE Fijne feestdagen! Team Lab32 architecten wenst u hele fijne feestdagen! Wij staan vanaf 3 januari weer voor u klaar. 24 december, 2019. Definitief ontwerp gereed! Het definitief ontwerp van deze mooie villa in Zevenbergen is gereed!
Oog voor detail geeft villa Suikerkamp een eigen karakter De Architect.
Architect moderne villa gezocht? Engel Architecten.
Deze pagina informeert u over de verschillende aspecten waar u aan moet denken wanneer u een architect wilt inschakelen voor het ontwerp van uw moderne villa. We informeren u over het ontwerp, de bouwkosten en het proces van werken met een architect. U wilt zelf een moderne woonhuis laten ontwerpen en bouwen en u bent opzoek naar een architect?
DENOLDERVLEUGELS Architectenbureau Architects DENOLDERVLEUGELS Associates Eindhoven. Denoldervleugels. logo-dov.
Villa Zeist Klassiek moderne villa Zeist modern classic eigentijds. Amsterdam Appartment II renovatie luxe appartement amsterdam glas transparant licht stalen kozijnen stalen glasdeur. Amsterdam Appartement renovatie luxe appartement amsterdam glas transparant licht stalen kozijnen stalen glasdeur. Rietgedekte Villa Naarden rieten dak villa naarden landelijk eigentijds.
PARTICULIERE WONING BONGERS ARCHITECTEN BNABONGERS architecten bna.
Please enable javascript to view this site. VERBOUWINGEN EN RENOVATIES. JAREN 30 WONINGEN. Selecteer een pagina.: VERBOUWINGEN EN RENOVATIES. JAREN 30 WONINGEN. 2 ONDER 1 KAP. Moderne woning Rotterdam. Landelijke moderne woning. Ontwerp eigentijdse woning. Woning Don Bosco. Moderne woning Amstelveen.

Contacteer ons

Op zoek naar architect moderne villa?