architecten moderne woningen
Particuliere woningen Archives Leenders architecten ingenieurs.
Het bestemmingsplan Veghels Buiten biedt vele mogelijkheden. Leenders Architecten Ingenieurs heeft enkele van de reeds gerealiseerde mogelijkheden voor u op een rij gezet, zodat u er uw ideeën mee kan opdoen. Na een zeer intensieve voorbereiding en een voorspoedige bouw is de transformatie van een bungalow aan de Beukelaar te Veghel afgerond. Mede door onze bouwbegeleiding is de bungalow getransformeerd tot een zeer moderne en duurzame bungalow. Restyling woning Steenen Kamer Schijndel.
Architect van villa s, landhuizen, vrijstaande woningen.
Een nieuw ontwerp voor een lokatie op villapark Rundehaven te Ter Apel. was zeer gecharmeerd van de reeds gerealiseerde ontwerpen van Silverwonen. Met name de beide rietgedekte woningen te Maarssen spraken zeer tot de verbeelding. De architect heeft er alsnog met behulp van het programma van wensen een eigen uniek beeld van gemaakt. Villa Maarssen 02. 31.05.2017 Categorie: Eigentijds, Landelijk, Rietgedekt, Schetsen. Een helder concept, gecombineerd met een strak architectuurbeeld levert dit mooie ensemble van hoofd en bijgebouw. 13.07.2015 Categorie: Eigentijds, Modern, Schetsen. Deze villa is ontworpen in een landelijke setting van groen en agrarisch landschap. Het ontwerp is in samenhang met de omgeving zorgvuldig vorm gegeven. Pagina 1 van 4 1 2 3 4. Wie zijn wij Uitgangspunten. Architect klassieke villa. Architect villa Twente. Kavel en huis. Villa bouwen prijs. Vrijstaande woning bouwen.
Moderne architectuur Bouwen Wonen.nl.
Bouwbedrijf Ter Reehorst. Deze eigentijdse, moderne woning, gebouwd door Bouwbedrijf Ter Reehorst is door een architect ontworpen. De woning heeft een aantal bijzondere kenmerken. Energie Spaar Woning. Wilt u duurzaam, betaalbaar en snel bouwen? Dan hebben wij de oplossing voor u. Energie Spaar Woning. Duurzaam en betaalbaar. Wilt u duurzaam, betaalbaar en snel bouwen? Dan hebben wij de oplossing voor u. Energie Spaar Woning. Wilt u duurzaam, betaalbaar en snel bouwen? Dan hebben wij de oplossing voor u. Energie Spaar Woning. Moderne design woning. Wilt u duurzaam, betaalbaar en snel bouwen? Dan hebben wij de oplossing voor u. Strakke lijnen, grote raampartijen en donkere gevelstenen geven deze woning een industrieel aanzien. Een heerlijk ruime woning, door de tuindeuren in zowel keuken als woonkamer is er veel contact met de tuin.
Moderne woning, Venray HOUS.
Moderne woning, Venray. Project: Moderne luxe woning. Architect: Maas Architecten. Start bouw: Maart 2018. Details in vakwerk. Verbouwing moderne woning, Ysselsteyn. Landelijke woning, Venray. HOUS Luxe Woningen Van Leeuwenhoekstraat 25 5807 GD, Oostrum 31 0478 746 016 info@hous.eu Algemene voorwaarden HOUS.
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
Moderne woningen van beton. Ook beton draagt bij aan het moderne uiterlijk van de woning. Het industriële karakter van dit materiaal zorgt voor strakke gevels en duidelijke lijnen. Daarnaast leent het materiaal zich tot een snelle bouw en biedt het voldoende stevigheid en duurzaamheid.
Moderne architectuur en design Redres de erfgoedexpert.
De architecten gebruikten voor het eerst een staalskelet waardoor er veel grotere ramen konden worden gebruikt. De inrichting werd praktisch ingedeeld en ook nieuw waren de vele deuren naar buiten en balkons. Hierdoor werd veel meer licht in huis gecreëerd en werd de verbinding tussen binnen en buiten benadrukt. Het ontwerp van deze woning is mede bepalend geweest voor de moderne manier van bouwen in Nederland. Sindsdien zijn in Nederland talrijke schitterende gebouwen, huizen en andere objecten onder moderne architectuur gebouwd. Inspirerende objecten voor wonen en werken. Een modern huis is te herkennen aan de strakke lijnen. Toch is een modern ontworpen woning in tegenstelling tot wat veel mensen denken allesbehalve saai. Het zijn huizen die vernuftig zijn ingedeeld en die verrassen met hun bijzondere vormgeving, lichtinval, transparantie, technologie en functionaliteit. De woningen bestaan vaak uit meerdere vlakken die een gevoel van diepte creëren, waardoor ze ook met hun strakke vormgeving sfeervol kunnen zijn.
Architectenbureau Hoogsteder architecten Hoogsteder architecten.
Nieuwbouw rietgedekte villa, huizen en schuurwoningen. Nieuwbouw energie neutrale woningen / nul op de meter / circulair bouwen. Als onze woningen u aanspreken is de kans groot dat we een goed en passend ontwerp voor u kunnen maken. Architectenbureau Hoogsteder architecten.
BNLA architecten Moderne woning in Nieuwkoop architectenweb.nl.
Wonen aan het water! Sfeervol wonen in een moderne woning. Moderne woning in Nieuwkoop. 14 februari 2017. BNLA architecten heeft een ontwerp gemaakt voor een woning in het nieuwbouwproject de Zuidhoek. Hierbij worden in meerdere fasen in totaal 93 nieuwbouwwoningen gerealiseerd.
Ontwerp Ontwerp Moderne Moderne Woning Woning BONGERS BONGERS architecten architecten bnaBONGERS bnaBONGERS architecten architecten bna. bna.
Ok Meer lezen. Please enable javascript to view this site. VERBOUWINGEN EN RENOVATIES. JAREN 30 WONINGEN. Robuusteiken / Greentogether. Selecteer een pagina.: VERBOUWINGEN EN RENOVATIES. JAREN 30 WONINGEN. Robuusteiken / Greentogether. Ontwerp Moderne Woning. By Bongers Architecten. Momenteel zijn wij bezig met het ontwerp van een moderne woning.
Moderne villa bouwen Vooraanstaande architecten villabouwers in 1 overzicht.
Vervolgens kunt u samen met de architect aan de slag om uw woondromen uit te laten komen. HOOG als overzichtelijk startpunt en uw prachtige woning als uiteindelijke resultaat. Specialisten zijn o.a. de volgende villa bouwers: Bouwbedrijf Lichtenberg, Buitenhuis Villabouw, Van der Windt, Vroombouw, Sels villabouw, B Villabouw, Van Boven Villabouw, Groothuis bouw.

Contacteer ons

Op zoek naar architecten moderne woningen?