moderne energiezuinige woning
Immo Diest Molenstede, Moderne villa Prachige moderne energiezuinige woning met drie slaapkamers en prachtige tuin.
Extra info of bezoek. Prachtige moderne energiezuinige zonnepanelen en verwarming via een warmtepomp villa met veel lichtinval en ruimtegevoel en uitzicht op grote tuin en achterliggend natuurgebied. Boven zijn er drie slaapkamers en een badkamer. Doorheen de woning zijn inbouwkasten voorzien.
Moderne nieuwbouwwoning te Zwevezele Diemat Vastgoed.
Verdieping: overloop met ingemaakte kasten, 4 ruime slaapkamers, waarvan er 2 voorzien zijn van lavabo met meubel. Ruime badkamer met ligbad en lavabo meubel en toilet. Opmerkingen: deze energiezuinige woning werd VOLLEDIG vernieuwd en is voorzien van een moderne uitbouw.
VIER. ionicons-v5-a.
Dit kan problemen veroorzaken met sommige delen van de website. Werk bij naar de meest recente versie van uw browser of gebruik een andere browser zoals Google Chrome. Deze pagina kon niet gevonden worden. Ga naar de homepagina van vier.be.
Huizen te koop in Nijlen ERA Belgium.
9 resultaten voor huizen in Nijlen. Sorteer op Prijs aflopend. Moderne energiezuinige BEN woning met 3 slaapkamers. Bouwelsesteenweg 190 / W3, 2560 Nijlen. Deel van het project Groenhof. Ruime woning / handelspand in het centrum van Nijlen. Nonnenstraat 13, 2560 Nijlen.
Realisaties Realisaties SuperHuis. SuperHuis.
SuperHuis Woning Villabouw. Ik wil à la carte bouwen. Ik wil à la carte bouwen. Moderne of landelijke woningen van SuperHuis. Jouw partner voor duurzaam en energiezuinig bouwen, compleet volgens de regels van de bouwkunst. SuperHuis is dé referentie als het gaat om landelijke woningen of moderne woningen.
Sublimmo Vastgoed Moderne energiezuinige nieuwbouwwoningen Aambeeldstraat te Vorst Laakdal.
Moderne energiezuinige nieuwbouwwoningen Aambeeldstraat te Vorst Laakdal. 4 Kwaliteitsvolle, moderne en energiezuinige nieuwbouwwoningen te Vorst-Laakdal. Prima rustige ligging in de dorpskern, met de lokale handelaars en de basisschool op fietsafstand. De snelweg E313 is bereikbaar in 5 minuten. Halfopen of gesloten bebouwing in moderne strakke stijl. De tuinen zijn omheind, de percelen meten 298 of 398 m. Deze nieuwe woningen zijn volledig afgewerkt en instap klaar, enkel het schilderen laten we aan de koper over. Deze woningen hebben een mooie strakke keuken aangrenzend aan een ruime woonkamer. Deze woonkamer geeft, via de schuifraam, toegang tot de tuin. Op de verdieping is er de ingerichte badkamer, met bad of met douche. Elke woning heeft 3 slaapkamers.
moderne energiezuinige woning
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Lage-energiewoning Lage-energiewoning Duurzaam Lage-energiewoning en Livios. levenslang wonen Livios. Zoek een bedrijf. In samenwerking met. Ruwbouw. Ruwbouw Ruwbouw. Voorbereidende werken. Fundering en kelder. Muren. Isolatie. Dak. Buitenschrijnwerk. Die
Ze is dan ook zo energiezuinig mogelijk georiënteerd. Ideaal is een noord-zuidoriëntatie. Behalve een goede inplanting heeft de lage energiewoning een compact bouwontwerp. Uiteraard is van een dergelijke energiezuinige woning de volledige buitenschil bovengemiddeld geïsoleerd. De verschillende isolatiematerialen en technieken vind je hier.
Ecohuis Houtskeletbouw Houtskeletbouw Ecohuis Energiezuinig Energiezuinig bouwen bouwen. Herentals.
Investeren in een energiezuinige woning stelt u mogelijk in staat.: Energiekosten te besparen. Te besparen in aansluitingen nutsvoorzieningen. Korting te bekomen op uw KI kadastraal inkomen. Een premie van de netbeheerder te bekomen. Korting te bekomen bij uw financiële instelling. Ecohuis, zorgeloos, natuurlijk en energiezuinig bouwen. Bouwen zit in onze natuur! WELKOM EN VEEL PLEZIER OP ONZE WEBSITE! sleutel op de deur blog. houtskeletbouw aannemer houtskeletbouw Limburg houtskeletbouw Antwerpen houtskeletbouw Vlaams-Brabant houtskeletbouw Oost-Vlaanderen moderne houtskeletbouw woningen landelijke houtskeletbouw woningen duurzaam bouwen met ecohuis ecologisch bouwen Houtskeletbouw casco sleutel-op-de-deur bouwfirma sleutel-op-de-deur Limburg sleutel-op-de-deur Oost-Vlaanderen sleutel-op-de-deur Vlaams-Brabant sleutel-op-de-deur Antwerpen landelijke sleutel-op-de-deur woningen moderne sleutel-op-de-deur woningen sleutel-op-de-deur pastorijwoningen sleutel-op-de-deur villabouw sleutel-op-de-deur met of zonder eigen bouwgrond sleutel-op-de-deur tweewoonst sleutel-op-de-deur gesloten bebouwing sleutel-op-de-deur halfopen bebouwing sleutel-op-de-deur open bebouwing sleutel-op-de-deur laagbouw bouwbedrijf Antwerpen bouwbedrijf Limburg?
Huis Huis te te koop koop Energiezuinig, Energiezuinig, Nieuwbouw. Nieuwbouw.
De beschermde Scheldevallei wordt uw onmiddellijke buur. Het adembenemende uitzicht geeft aan u directe rust vanuit deze top nieuwbouw CASCO woning, met moderne energiezuinige kenmerken, inclusief schitterende zuidgerichte tuin en carport vooraan. In de 3 slaapkamers komt u tot volledige rust.

Contacteer ons

Resultaten voor moderne energiezuinige woning