moderne houten woning
Houten huis bouwen? Jaro Houtbouw is de specialist!
Dankzij onze unieke werkwijze kunnen wij prefab bouwen met houtskeletbouw én wordt iedere woning als een bouwpakket huis op maat gemaakt! Kies voor het afwerkingsniveau zoals u het wenst en bouw de villa van uw dromen. Bekijk onze informatie over het zelf ontwerpen van een houten huis en de prijzen van huizen. Op onze website vertellen wij u namelijk alles over prefab en casco bouwen, ontvangt u houtskeletbouw details, praten we over de kosten voor een huis bouwen en geven we info over de voordelen van een huis van hout! Ontwerp een huis! Wat zijn de kosten? Eigen huis bouwen.
Hexagon Holland.
Duurzaam houten huis BinnensteBuiten.
Duurzaam houten huis. 8 december 2016. Facebook Twitter Forward. In het pittoreske Groningse plaatsje Garnwerd heeft Jan Arend van architectenbureau Ruimte Maken samen met zijn inmiddels ex-vrouw zijn droom waargemaakt. Het bouwen en ontwerpen van een houten duurzaam huis, maar wel binnen een beperkt budget.
Houten huis limburg Trovit.
ruime luxe woning in het buitengebied, nabij A275 Midden Peelweg en A67 Düsseldorf-Eindhoven met 4 ruime slaapkamers, Hard houten ko. makelaarsland 30 dagen geleden. Dorpstraat 9 Grathem. badmeubel en toilet. Algemeen: Houten kozijnen beganegrond met isolerende beglazing en rolluiken aan de achterzijde Tel.
Houten mantelzorgwoning.
Moderne mantelzorgwoning Maatwerk aanvragen. Stijl houten mantelzorgwoning. Een mantelzorgwoning kan aan vrijwel ieders stijl aangepast worden. Modern, klassiek maar ook de stijl van uw woning kan gebruikt worden. Hierdoor wordt een prachtige overgang of doorzetting van de stijl van uw woning gerealiseerd.
Bouw een modern huis! Jaro Houtbouw.
De strakke en eenvoudige belijning van de houten luifel, zijn een prachtige toevoeging aan dit moderne huis. De overkapping is inmiddels voorzien van glazen wanden, er is nu als het ware een tuinkamer gerealiseerd aan de moderne woning. Ook een eigentijds en modern huis bouwen?
Narrativa Architecten.
HSB woning opgeleverd! Verbouwing Driebergen opgeleverd! Omgevingsvergunning houten villa ingediend! Het ontwerp voor de moderne ecologische villa te Driemond is weer een stap verder. Het definitieve ontwerp is afgerond en de omgevingsvergunning is afgelopen december ingediend. Dit betekent dat medio 2015 er begonnen kan worden aan de bouw van het allereerste huis in de Droomzone te Driemond.
Home Home Finnlogs Finnlogs houtbouw houtbouw bv. bv.
Uw eigen woning laten ontwerpen en bouwen, daar komt veel bij kijken. Welke materialen moeten er gebruikt worden, voor welk bouwsysteem kiest u, wat zijn de voordelen van een houten woning en hoe gaat het uiteindelijk aanvoelen als een echte woning?
home Finnhouse.
1 2 3 4 5 6 7. NATUURLIJK WONEN IN HOUT. Oftewel welkom bij Finnhouse! Sinds 1970 uw partner voor het bouwen in hout. Wij ontwerpen en bouwen duurzame villas, recreatiewoningen, bedrijfsgebouwen en clubhuizen in hout. Wonen met sfeer, comfort en uitstraling. Via deze website proberen wij u een goed beeld te geven van de sfeer, het comfort en de uitstraling van een Finnhouse. Want wonen of werken in een houten huis is zoveel aangenamer en gezonder dan in een stenen huis. Laat u overtuigen, of vraag maar aan één van onze 4.600 tevreden Finnhouse bewoners! LEES MEER OVER ONZE VISIE. GEZOND VOOR DE MENS. EN DE NATUUR. We bouwen met natuurlijke materialen en damp-open: gezond en duurzaam. Snel bouwen door het toepassen van prefab wandelementen. Geen langdurige bouwtrajecten en betere kwaliteit! Unieke ontwerpen toegespitst op uw wensen, passend bij de locatie en op maat gemaakt in Finland. Benieuwd naar onze plattegronden en prijzen?
Houten woning Start hier Palmatin LogDomum.
Houten woning Start hier. U heeft besloten om een moderne houten woning log house te creëren met een gezonde leefomgeving Selecteer een geschikt project uit onze woning catalogus en vraag om een offerte. Op basis van jarenlange ervaring in het bouwen, produceren en engineeren van houten woningen bieden wij u houten woningprojecten aan in de volgende categorieën.:

Contacteer ons

Op zoek naar moderne houten woning?