moderne houten woning
Houten huis bouwen? Jaro Houtbouw is de specialist!
Dankzij onze unieke werkwijze kunnen wij prefab bouwen met houtskeletbouw én wordt iedere woning als een bouwpakket huis op maat gemaakt! Kies voor het afwerkingsniveau zoals u het wenst en bouw de villa van uw dromen. Bekijk onze informatie over het zelf ontwerpen van een houten huis en de prijzen van huizen. Op onze website vertellen wij u namelijk alles over prefab en casco bouwen, ontvangt u houtskeletbouw details, praten we over de kosten voor een huis bouwen en geven we info over de voordelen van een huis van hout! Ontwerp een huis! Wat zijn de kosten? Eigen huis bouwen. Prefab en op maat. Casco huis bouwen. CONTACT AANVRAGEN E-MAIL ONS! De voordelen van een houten huis. Kies voor de voordelen van een houten huis en geniet van de charme dat een houten huis u te bieden heeft. Ons specialisme voor prefab huizen bouwen, is ontstaan door de steeds grotere vraag naar duurzame en ecologische houten huizen. Ook architecten richten zich steeds meer op hout!
Hexagon Holland.
Duurzaam houten huis BinnensteBuiten.
Duurzaam houten huis. 8 december 2016. Facebook Twitter Forward. In het pittoreske Groningse plaatsje Garnwerd heeft Jan Arend van architectenbureau Ruimte Maken samen met zijn inmiddels ex-vrouw zijn droom waargemaakt. Het bouwen en ontwerpen van een houten duurzaam huis, maar wel binnen een beperkt budget.
Houten huis limburg Trovit.
6415 VD, Heerlen, Limburg. moderne en instapklare woning heeft spouwisolatie-vloerisolatie-dakisolatie, hard houten kozijnen met isolerend glas, grotendeels rolluiken r. digimakelaars.nl 26 dagen geleden. 5865 BR, Tienray, Horst aan de Maas, Limburg. De keuken is ingericht met een 4-pits gas kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven, vaatwasser en een dubbelzijdig houten.
Houten mantelzorgwoning.
Moderne mantelzorgwoning Maatwerk aanvragen. Stijl houten mantelzorgwoning. Een mantelzorgwoning kan aan vrijwel ieders stijl aangepast worden. Modern, klassiek maar ook de stijl van uw woning kan gebruikt worden. Hierdoor wordt een prachtige overgang of doorzetting van de stijl van uw woning gerealiseerd.
Bouw een modern huis! Jaro Houtbouw.
De gelijkvloerse woning is aan de voorzijde voorzien van een riante luifel. De strakke en eenvoudige belijning van de houten luifel, zijn een prachtige toevoeging aan dit moderne huis. De overkapping is inmiddels voorzien van glazen wanden, er is nu als het ware een tuinkamer gerealiseerd aan de moderne woning.
Narrativa Architecten.
HSB woning opgeleverd! Verbouwing Driebergen opgeleverd! Omgevingsvergunning houten villa ingediend! Het ontwerp voor de moderne ecologische villa te Driemond is weer een stap verder. Het definitieve ontwerp is afgerond en de omgevingsvergunning is afgelopen december ingediend. Dit betekent dat medio 2015 er begonnen kan worden aan de bouw van het allereerste huis in de Droomzone te Driemond.
Home Finnlogs houtbouw bv.
Bent u op zoek naar een ontwerper en bouwer voor uw houten woning in Nederland? Neem dan contact op met Finnlogs Houtbouw: 073-8200944. Bouwen van houten woning. Houten huis bouwen. Houten huis ontwerpen. Houten huis realiseren. Houten huis prijzen. Houten huis laten bouwen.
Finnhouse Natuurlijk wonen in hout.
Tel: 073 6111005 info@finnhouse.nl. Paal en balk. Ontwerp en bouwproces. Elke woning is als een maatpak voor de bewoners, passend bij de omgeving. De indeling en architectuur is vrij. De afwisseling van houten delen, gestuucte wanden/plafonds en zichtbaar houten constructie maken de woning sfeervol. Natuurlijke, ecologische en duurzame materialen zorgen voor comfort en een gezond leefklimaat! Hout is het meest natuurlijke bouwmateriaal ter wereld. Bovendien is het een ideaal bouwmateriaal. Het heeft namelijk een goede isolatiewaarde en uitstekende fysische eigenschappen. Hout isoleert wel 10x beter dan steen! Natuurlijke isolatie zoals hennep en vlas en een damp-open wandopbouw zorgen voor een gezond leefklimaat. Door een slim ontwerp en uitstekende isolatie gaat er minder warmte verloren. Door energiezuinige installaties zijn energieneutrale of zelfs nul-op-de-meter woningen goed realiseerbaar! De houtenconstructie komt op maat aan op de bouw en de buitenwanden maken wij prefab in de fabriek.
Houten woning Start hier Palmatin LogDomum.
Houten woning Start hier. U heeft besloten om een moderne houten woning log house te creëren met een gezonde leefomgeving Selecteer een geschikt project uit onze woning catalogus en vraag om een offerte. Op basis van jarenlange ervaring in het bouwen, produceren en engineeren van houten woningen bieden wij u houten woningprojecten aan in de volgende categorieën.:

Contacteer ons

Resultaten voor moderne houten woning