moderne woningbouw
Kavelwoning.nl moderne zelfbouwwoningen en cataloguswoningen onder architectuur voor particulieren met een kavel.
Wat kenmerkt onze kavelwoningen? Onze kavelwoningen kenmerken zich door een moderne en bijzondere uitstraling. De woningen hebben grote verdiepingshoge ramen met hoogwaardige aluminium kozijnen, gecombineerd met natuurlijke gevelmaterialen. Door de grote ramen hebben de woningen veel daglicht en een breed uitzicht naar buiten.
Diverse bouwstijlen, kenmerken, foto's' en informatie Brand BBA Architecten.
Het is een plek waar u en uw gezin zich thuis voelen, waar het warm en geborgen aanvoelt en waar u uw dagelijks leven met een prettig gevoel kunt doorbrengen. U kunt een moderne woning kiezen, of een klassieke woning maar ook een huis landelijke stijl bouwen.
Staalframebouw-Nederland: Zelf een uw droomhuis bouwen, duurzaam en goedkoop.
Neem een kijkje in onze gallerij en overtuig u zelf wat er voor u voor mogelijkheden zijn. Moderne kubistische woningen. Kap en Schuur woningen. Twee onder één kap woningen. Zien is overtuigen! De video toont een reportage over het bouwen van een energieneutrale aardbevingsbestendige staalframebouw woning.
De moderne bouwstijl Bouw jouw droomhuis met SelektHuis.
Is een moderne woning helemaal wat jij zoekt? Wij helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw woondroom! In de moderne bouwstijl spelen materiaalgebruik, duurzaamheid en hun invloed op het milieu een cruciale rol. Materialen die in de moderne huizenbouw vaak samen worden gebruikt zijn o.a.
152 beste afbeeldingen van Moderne woningen in 2019.
Zwarte huizen met een witte ziel Moderne woningen, Litouwen.
Zwarte huizen met een witte ziel Moderne woningen aan de rand van een Litouws bos. Eén van de belangrijkste taken die de architect had, was het ontwerpen van een lichte, warme en gezellige binnenruimte die een sterke relatie met het omringende bos zou hebben.
Woningbouw Tom Linneman.
Projecten Linneman Bouw en Advies. Landelijk moderne villa. Jaren 30 architectuur. Bekijk mijn diensten. Uw adviseur in duurzaam efficiënt bouwen! Meer informatie over.: Of neem vrijblijvend contact op! De volgende partners gingen u al voor.: Tom Linneman Bouw en advies.
Moderne kubistische woningen.
Moderne kubistische woning M92. staalframebouw-nederland.nl M92 moderne kubistische villa met grote raampartijen duurzame materialen. Moderne kubistische woning M93. staalframebouw-nederland.nl M93 moderne eigentijdse kubistische villa in prefab bouwsysteem duurzaam en energieneutraal. Moderne kubistische woning M95. moderne kubistische woningbouw ontwerp M95 veel kozijnen en glas lamellen beschaduwing staalframebouw-nederland.
Notariswoning bouwen Ontdek de mogelijkheden! Groothuisbouw.
Of u nu qua stijl een traditionele of moderne Notariswoning laat bouwen door Groothuisbouw, uw moderne Notariswoning is altijd standaard voorzien van vloerverwarming op de gehele begane grond en luxe details zoals hanenkammen en zinken hemelwaterafvoeren. Een moderne Notariswoning bouwen gaat door ons uitgedachte productieproces ook nog eens erg gemakkelijk en snel.
Moderne prefab woningen Janssen-Bouw.
Download onze brochure aan! Een moderne woning onderscheidt zich door de eigen unieke kenmerken, steeds weer. Een prefab villa in een moderne stijl is geen enkel probleem! Een moderne woning komt u ook steeds vaker tegen in een landelijke omgeving.

Contacteer ons

Meer resultaten voor moderne woningbouw