architect moderne woning
123DV Moderne villa's' Architecten moderne, luxe en exclusieve high end villa's.' play_small.
Soms is complexe techniek wel onderdeel van een ontwerp, want dat zien we als extra uitdaging. Zolang het maar bijdraagt aan een woning die in beleving en comfort boven alle verwachtingen uitstijgt. 123DV Moderne Villas richt zich op zowel architectuur als interieur.
Architect nodig voor uw moderne woning? Neem contact op.
Architect moderne woning. Deze pagina volgt zo spoedig mogelijk! Onze brochure ontvangen? Op deze website geven wij u graag een eerste indruk van wat wij voor u kunnen betekenen als wij voor u een villa ontwerpen en bouwen. In onze brochure vindt u meer woningen met plattegronden.
Bureau AAP Architect Nieuwbouw Villa I Schuurwoning.
Voor ons staat de ruimtelijke beleving centraal. Wij ontwerpen in een eigentijdse moderne stijl; met aandacht voor veel licht, lucht en ruimte. Door te focussen op het verbinden van originaliteit, duurzaamheid en innovatie weet Bureau AAP zich te onderscheiden, met oplossingen die uw woning of gebouw slimmer en toekomstbestendig maken. Als bureau is het onze uitdaging om uw wensen en idee├źn vorm te geven, en om te zetten naar tastbare architectuur. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, herbestemming of interieur. Wij ontwerpen en begeleiden uw bouwproject volledig, van schetsontwerp tot en met de oplevering. Bent u opzoek naar een architect en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Architect van villa s, landhuizen, vrijstaande woningen.
Het ontwerp is in samenhang met de omgeving zorgvuldig vorm gegeven. Pagina 1 van 4 1 2 3 4. Wie zijn wij Uitgangspunten. Architect klassieke villa. Architect villa Twente. Kavel en huis. Villa bouwen prijs. Vrijstaande woning bouwen. Silverwonen Tel: 074 2569110.
Architect moderne woning / Brand BBA l BBA Architecten.
Wellicht hebt u wel een origineel idee voor een moderne woning. Met de juiste architect weet u precies die stijl en details te vinden die uw persoonlijkheid weergeven in uw woning, waarmee uw nieuwe huis echt aanvoelt als uw thuis.
Verbouwing jaren 70-woning Bob Romijnders De Architect.
Door de garage te bekleden met duurzaam hout kreeg de woning een moderne en warme uitstraling. Behalve het architectonische ontwerp, waarbij we ook een overdekt terras maakten we een inrichtings en verlichtingsplan voor onder meer de keuken. We maakten een ontwerp, waaronder een 3D-visualisatie en onderzochten welke materialen en kleuren de gewenste identiteit zouden geven. Licht, ruimte, landschap, modern en geborgenheid zijn enkele themas die als basis hebben gediend bij de totstan. 19 jun 2014 Geen categorie. Villa Delin is een van de Zweedse moderne monumenten. Dit brutalistische huis ten noorden van Stockholm is een o. 17 jul 2015 Architectuur. fotografie Joep Rutgers. Ontwerp en realisatie. Projecttitel Gedateerde jaren 70-woning wordt moderne villa. Projectarchitecten Bob Romijnders en Joep Rutgers. Medewerkers Bob Romijnders, Joep Rutgers, Elke van Casteren, Yvonne Bruijsten. Aannemer Bouwbedrijf Sleenhoff, Wijchen. Interieurarchitect Bob Romijnders Architectuur Interieur. Ontwerpbureau Bob Romijnders Architectuur Interieur, Nijmegen. Laatste update: 16 apr 2018. Reageer op dit artikel. 12 nov 2013 Project. Woonhuis L in Oosterhout. Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Lees voordat u gaat reageren de spelregels. ARC18: Woonhuis Rotterdam Namelok. Massief houten woningopbouw IJburg MAATworks. Woonhoeve Diemen Marcel Lok Architect.
Moderne schuurwoning te Dalfsen Korfker Architecten.
Omdat het landelijke ontwerp de opdrachtgever meteen aansprak heeft de woning een schuurachtige uitstraling gekregen met robuuste, houten elementen. Al zie je dat niet terug aan de entree, want de luxe schuurwoning heeft aan de straatzijde een modern uiterlijk. Aan de tuinzijde draait het allemaal om het buitenleven. Het overdekte terras aan de zwemvijver en de grote, glazen puien zorgen voor een romantische sfeer. De bewoners kunnen hier op een zwoele zomeravond, met een goed glas wijn, genieten van het uitzicht op de landelijke omgeving van Dalfsen. Moderne schuurwoning Dalfsen.
Modern woning ontwerp, betaalbare architectuur adeux modern en zuinig wonen.
Nagenoeg het gehele aanbod aan ontwerpen op internet bestaat uit traditionele woningen zoals boerderijwoningen, dertigerjarenwoningen, notariswoningen etc. Je kunt als liefhebber van moderne architectuur dan natuurlijk een architect in de arm nemen en een uniek ontwerp onder architectuur laten maken voor je woning, maar daar hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan.
Moderne woningen Archieven HOUS Luxe Woningen.
Project: Verbouwing moderne luxe woning, Ysselsteyn Architect: Novares Start bouw: 2018. Moderne woning, Nederweert-Eind. Project: Moderne luxe woning, Nederweert Architect: Francko Hendricks Start bouw: September 2017. Moderne woning, Velden. Project: Moderne luxe woning, Velden Architect: Novares Start bouw: September 2017.
01 Architecten, stijlvolle nieuwbouw woningen en villa's.'
Er zijn veel verschillende manieren om een nieuwbouw woning te realiseren. 01 Architecten past verschillende processen toe en kijkt naar uw wensen en mogelijkheden. Vaak begint het met het verkennen van de mogelijkheden en heeft u vragen als.: hoeveel kost een nieuwbouw woning? hoeveel kost een architect?

Contacteer ons

Resultaten voor architect moderne woning