moderne architectuur
Building Stories Suzanne Roelofs Moderne architectuur Breda.
zaterdag 28 april 2018 van 11-13.00 uur. Datum: zaterdag 28 april 2018 Tijd: 1100: 13.00 Prijs: 1750, p.p. Dat Breda een gezellige historische binnenstad heeft, zal bij iedereen bekend zijn. Maar wist u dat in Breda ook prachtige moderne architectuur te vinden is?
Wandeling Wandeling Moderne Moderne architectuur architectuur in in Amsterdam Amsterdam Noord Noord. Vrije Academie.
Foto: Iris London. Wandeling Moderne architectuur in Amsterdam Noord. De Noord/Zuidlijn en een mengeling van bouwstijlen. Eind juli 2018 is het eindelijk zo ver: de opening van de Nood/Zuidlijn. Speciaal voor deze gelegenheid neemt docent Iris London u mee door Noord, het vergeten stadsdeel van Amsterdam.
Moderne architectuur Eindhoven VFO ARCHITECTS.
Ontdek de moderne architectuur van VFO Architects Urban design in Eindhoven. Wilt u een gebouw voor uw bedrijf laten ontwerpen in de stijl van moderne architectuur? Of wilt u deze moderne architectuur misschien terug laten komen in het ontwerp van uw woonhuis?
Fietsend langs Zwolse moderne architectuur Fietsroute RouteYou.
Aanmelden Kies een taal. Fietsend langs Zwolse moderne architectuur. RouteYou IJsseldelta Routes Fietsend langs Zwolse moderne architectuur. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
Architectuur I amsterdam.
Kijk vooral omhoog en om je heen als je door Amsterdam loopt. Elke eeuw heeft zijn stempel op de stad gedrukt. Amsterdam staat vol bijzondere historische en moderne architectuur zoals de Amsterdamse School en de historische grachtengordel, inmiddels UNESCO Werelderfgoed.
Moderne architectuur foto's' op canvas, poster en meer.
Je bent hier.: De" architectuur moet vertellen wat de stad te zeggen heeft" Walter Wallmann. Kleed je huis of kantoor aan met de mooiste foto's' van moderne architectuur. Foto's' van strakke lijnen en bijzondere vormen. Onze favorieten van moderne architectuur.
moderne architectuur in Amsterdam.
6x moderne architectuur in Amsterdam. Gastblog: Things to do in Amsterdam geeft een interessante tip om te bekijken. Dit is de moderne architectuur die de historische stad Amsterdam te bieden heeft. Niet allemaal van Dutch Designers, maar wel Designed in Nederland.
Moderne Architectuur Hong Kong Tourism Board.
Hongkong West Kowloon Station. Home Zien Doen Cultuur Erfgoed Moderne Architectuur. Toen Hongkong werd geconfronteerd met een tekort aan beschikbaar land, besloot men omhoog te kijken. De Wereldstad van Azië telt nu meer dan 7600 wolkenkrabbers, torenflats en andere kenmerkende gebouwen die het een levende toonzaal maken van het beste dat de hedendaagse architectuur te bieden heeft.
Villa's, woonhuizen, utilitaire projecten, interieur en design.
Moderne eigentijdse architectuur, interieur en design. Ontdek onze projecten.: Villa's' en woonhuizen. G-house Villa aan de Reeuwijkse Plas. Villa's' en woonhuizen. Villa's' en woonhuizen. Excellent Magazine C-House Maastricht. Ons C-House is opgenomen in een artikel in Excellent Magazine. 21 maart, 2019.
Moderne architectuur Rotterdam Nieuwbouw Architectuur Rotterdam.
Een top 10 lijst met moderne architectuur in Rotterdam die je moet hebben gezien bij een bezoek aan Rotterdam. Rotterdam is de architectuurstad van Nederland. De hoogbouw in het centrum en op de Wilhelminapier, architectuur iconen als de Kunsthal en De Rotterdam van Rem Koolhaas, de Markthal van MVRDV en de Kubuswoningen van Piet Blom zijn belangrijke toeristische attracties in Rotterdam. De beste manier om de architectuur in Rotterdam te bezoeken is met een architectuurwandeling of een architectuur fietstour. Deze nieuwe architectuur icoon in Rotterdam brengt appartementen, een grote vers markt, horeca, foodwinkels, een supermarkt en ondergronds parkeren onder één dak brengen. Dit is nog nergens ter wereld gedaan. architect: UN Studio Ben van Berkel. De Eramusbrug is in korte tijd uitgegroeid tot het beeldmerk van Rotterdam. architect: OMA Rem Koolhaas. De Kunsthal is verkozen in de lijst van 1.000 belangrijkste gebouwen ter wereld.

Contacteer ons

Resultaten voor moderne architectuur