inrichting moderne woning
Landelijk Interieur Van Overstraten Van Overstraeten.
Ideaal voor wie tot rust wil komen en zo ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Een landelijke inrichting in een moderne villa? Hoewel de naam anders doet vermoeden, kan een landelijke inrichting geïntegreerd worden in elk type woning, zelfs in een appartement of moderne villa.
References Volledige inrichting van moderne woning te Oeselgem.
FUGAZZI Spatial Design. Volledige inrichting van moderne woning te Oeselgem. ism Wielfaert Architecten. Volledige inrichting van moderne woning te Oeselgem. ism Wielfaert Architecten. Volledige inrichting van moderne woning te Oeselgem. ism Wielfaert Architecten. Volledige inrichting van moderne woning te Oeselgem.
Interieurtips: Interieurtips: de de inrichting inrichting van van een een moderne moderne woning. woning.
Interieurtips: de inrichting van een moderne woning. Blijf op de hoogte. Schrijf u in op onze nieuwsbrief. Schrijf u in. Volg ons en praat met ons. Terug naar overzicht. Een modern interieur straalt rust en zelfzekerheid uit. Een huis in moderne stijl inrichten is een oefening in zowel terughoudendheid als generositeit: je wil zo veel mogelijk licht en open ruimte, maar toch ook genoeg gezellige en inspirerende elementen.
Villabouw Villabouw Sels Sels Partner Partner in in exclusieve exclusieve villabouw villabouw renovatie. renovatie.
Enkele van onze realisaties in Nederland. Ontdek de andere realisaties.: Villa in Kloetinge. Prachtige luxe villa met heel wat leefruimte, zowel binnen als in de schitterende tuin. Luxe loft in Amsterdam. Strakke inrichting luxe locatie in hartje Amsterdam met zicht op de Prinsengracht.
Interieur voorbeelden voor uw woning inrichting inspiratie foto's.'
De living of leefruimte is per slot van rekening de meest gebruikte ruimte in de woning. Onze inspiratie woonkamer fotos zijn onderverdeeld volgens de verschillende interieurstijlen. Zo zijn er moderne, design, traditionele en klassieke woonkamers. Leuke unieke living en woonkamer voorbeelden, vol toffe ideeën, vind je ook in deze rubriek. Bekijk hier alle woonkamer voorbeelden. In de slaapkamer wil je tot rust komen. De sfeer om tot rust te kunnen komen hangt af van je persoonlijke wensen. Zo kan je er een open luchtige kamer van maken zonder al te veel franjes of eerder een knusse kamer vol decoratie en andere prullaria. Net zoals bij de andere interieurvoorbeelden zijn de inspiratie fotos in deze categorie opgedeeld volgens de klassieke interieurs, design interieurs en moderne interieurs.
Modern of pastorij? Bouwinfo.
Ik ben ook fan van extreem modern maar wij hebben het niet gedaan omdat dit duur is en om inderdaad binnen een jaar of 10-20 zo een typisch jaren 2010 huis te hebben. Wij hebben gekozen voor iets meer tijdloos, eigenlijk een moderne woning maar toch met zadeldak.
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
Stijlvol appartement met open keuken en woonkamer Hasselt. Bij de inrichting van dit appartement werden kosten noch moeite gespaard om een aangename omgeving te creëren. De open keuken bevat tal van technische snufjes, de woonkamer is strak ingericht en de slaapkamers kregen een luxueuze uitstraling. Voorbeelden van moderne woningen. Bij het ontwerpen van je eigen woning is het belangrijk om eerst inspiratie foto's' te verzamelen.
Moderne inrichting De Factorij.
Horeca en bedrijfspanden. Modern vrijstaande woning. Modern woonhuis in Retie. Moderne villa in Retie. Sfeervol moderne villa. 3000m2 unique living. Groothandel met eigen import. Grootste collectie unieke items. Wij zijn ook het inkoopadres voor winkeliers, interieurarchitecten en projectinrichting zoals horeca en bedrijfspanden.
Villabouw Renovatie Interieur Zorgeloos en op maat b.
Renovatie van een langevelhoeve in Itegem. Hedendaags moderne villa. Renovatie van een hoeve tot Bed Breakfast. Renovatie met aanbouw van een Frans klassieke villa in Huldenberg. Landelijk klassieke villa. Renovatie van een bijzondere Art Deco woning te Ukkel. villabouw renovatie interieur b projects.
Moderne inrichting van een volledig gerenoveerde hoeve Riemslagh Solutions.
Na een grondige renovatie van deze hoeve werd het interieur verzorgd door Riemslagh Solutions. Zowel de woonkamer als de ontspanningsruimte kregen een moderne maar warme look. In het hele ontwerp werd er rekening mee gehouden dat de woning kon baden in het licht.

Contacteer ons

Op zoek naar inrichting moderne woning?