moderne architectuur woonhuizen
Woonhuis Doetinchem Maas Architecten Architect Doetinchem.
Andere te verwezenlijken wensen waren; het opnemen van twee parkeerplaatsen in de architectuur, een moderne architectonische uitstraling, een logische en functionele routing en het zoveel mogelijk toepassen van duurzame materialen. Door de maximaal toegestane geringe bouwhoogte en het beperkte bouwvlak bleek het onontkoombaar om een deel van het woonprogramma half ondergronds te situeren.
Eigentijdse, moderne woning Building Design Architectuur Moderne architectuur Architectuur, Huizen en Huis ideeën.
Manders Architecten BNA projecten WOONHUIZEN MODERN.
Projecten WOONHUIZEN MODERN. Woonhuis Stiphout-Zuid Helmond. Woonhuis De Brabander Venray. Woonhuis Loverbosch Asten. Woonhuis Luchen Mierlo. Woonhuis De Brabander Venray. Woonhuis Merenveld Nederweert. Woonhuis Luchen Mierlo. Woonhuis Revershof Lieshout. Woonhuis Meerhoven Eindhoven. Woonhuis Meerhoven Eindhoven. Woonhuis Houtse Akker Helmond. Woonhuis Houtse Akker Helmond.
8A Architecten woonhuizen bekijk hier onze moderne woonhuizen en villa's.'
Of zoekt u een moderne conceptwoning of cataloguswoning? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en begeleiden van moderne nieuwbouw woningen voor particulieren. Onze woningontwerpen kenmerken zich door een bijzondere plattegrond, gecombineerd met een moderne expressieve uitstraling, veel glas en zorgvuldig toegepaste natuurlijke gevelmaterialen.
Moderne villa bouwen Vooraanstaande architecten villabouwers in 1 overzicht.
Zoals gezegd is ook de gewenste uitstraling van de woning van groot belang in het voortraject van een moderne villa bouwen. Strak, klassiek of landelijk? Sluit de wens voor uw tuin aan bij de stijl van de luxe villa of gaat u op zoek naar een spannende combinatie van stijlen?
Moderne woonhuis Vinkelse Slagen Lenz Architecten.
Aangezien het het bouwplan een geheel nieuwe invulling krijgt binnen het bestaande Vinkelse woningbouw, is er gekozen voor een gehele eigentijdse moderne architectuur. De hele woning bezit prachtige zichtlijnen vanuit elke ruimte, waardoor er een mooie open karakter ontstaat, met verrassende ruimtes.
Inspiratie voor het bouwen van uw eigen huis op een bouwkavel.
Brummelhuis, boombestendig landhuis Landhuis. Presolid, 4 vrienden, 2 gedachten, 2 huizen Traditioneel, Landelijk. Atelier 3, perfect passend Herenhuis, Moderne bouwstijl. Lichtenberg, tussen de hoge dennen Villa. Roscobouw, Adel verplicht Boerderijwoning. Rose en de Bie, landelijk met strakke elementen Landhuis, Villa. Finnlogs, houten Notariswoning Notariswoning, Houten huis.
Woonhuis Berlicum Maas Architecten Architect Berlicum.
Moderne villa in het buitengebied. De villa ligt in een open landschap en is ontworpen in een H-vorm. Zoals in een loft zijn alle ruimtes met elkaar verbonden. Het vrijwel transparante tussenstuk dat de twee rietgedekte volumes verbindt vormt de entree.
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
Moderne woningen van beton. Ook beton draagt bij aan het moderne uiterlijk van de woning. Het industriële karakter van dit materiaal zorgt voor strakke gevels en duidelijke lijnen. Daarnaast leent het materiaal zich tot een snelle bouw en biedt het voldoende stevigheid en duurzaamheid. Een modern huis in beton bewaart bovendien de koelte zodat het er ook aangenaam vertoeven is in de zomer. Beton is dus zeker het overwegen waard bij het ontwerp van een modern zomerhuis. Wie het materiaal net iets te industrieel vindt, kan kiezen voor een afwerking met platen die nadien aan het beton bevestigd worden. De Scandinavische stijl herkent men aan haar eenvoudige, lichte en terughoudende karakter. Deze stijl zie je vooral veel terug in het interieur, omdat deze stijl erg toegankelijk is.
Moderne woning Building Design Architectuur Architectuur huis, Architectuur ontwerp, Moderne architectuur woning.

Contacteer ons

Resultaten voor moderne architectuur woonhuizen