moderne architectuur woonhuizen
Woonhuis Doetinchem Maas Architecten Architect Doetinchem.
Andere te verwezenlijken wensen waren; het opnemen van twee parkeerplaatsen in de architectuur, een moderne architectonische uitstraling, een logische en functionele routing en het zoveel mogelijk toepassen van duurzame materialen. Door de maximaal toegestane geringe bouwhoogte en het beperkte bouwvlak bleek het onontkoombaar om een deel van het woonprogramma half ondergronds te situeren.
Eigentijdse, moderne woning Building Design Architectuur Moderne architectuur Architectuur, Huizen en Huis ideeën.
Manders Architecten BNA projecten WOONHUIZEN MODERN.
Projecten WOONHUIZEN MODERN. Woonhuis Stiphout-Zuid Helmond. Woonhuis De Brabander Venray. Woonhuis Loverbosch Asten. Woonhuis Luchen Mierlo. Woonhuis De Brabander Venray. Woonhuis Merenveld Nederweert. Woonhuis Luchen Mierlo. Woonhuis Revershof Lieshout. Woonhuis Meerhoven Eindhoven. Woonhuis Meerhoven Eindhoven. Woonhuis Houtse Akker Helmond. Woonhuis Houtse Akker Helmond.
8A Architecten woonhuizen bekijk hier onze moderne woonhuizen en villa's.'
Of zoekt u een moderne conceptwoning of cataloguswoning? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en begeleiden van moderne nieuwbouw woningen voor particulieren. Onze woningontwerpen kenmerken zich door een bijzondere plattegrond, gecombineerd met een moderne expressieve uitstraling, veel glas en zorgvuldig toegepaste natuurlijke gevelmaterialen.
Moderne villa bouwen Vooraanstaande architecten villabouwers in 1 overzicht.
Alles om uw moderne villa aan te laten sluiten bij de leefwijze en het leefpatroon van u en uw gezin. Ook zijn de architecten gespecialiseerd in exclusieve interieurs en geven ze deskundig advies over tuinaanleg en luxe zwembad bouwen. Of ze verwijzen u door naar specialisten op deze gebieden. Al uw wensen en voorkeuren, dus ook de plek van uw luxe keuken of luxe badkamer, vertaalt de architect uiteindelijk in een prachtig ontwerp.
Moderne woonhuis Vinkelse Slagen Lenz Architecten.
Aangezien het het bouwplan een geheel nieuwe invulling krijgt binnen het bestaande Vinkelse woningbouw, is er gekozen voor een gehele eigentijdse moderne architectuur. De hele woning bezit prachtige zichtlijnen vanuit elke ruimte, waardoor er een mooie open karakter ontstaat, met verrassende ruimtes.
Inspiratie voor het bouwen van uw eigen huis op een bouwkavel.
WoonSubliem, schuurwoning met een moderne twist Moderne bouwstijl, Eigen ontwerp. Lichtenberg, stadsvilla tussen het groen Klassieke bouwstijl. Livingstone, een win/win woonhuis Ontwerp op maat, Vrij ontwerp. EVE Architecten, landelijke villastijl Landhuis, Rietgedekte villa. Van der Padt en Partners, landmarkwoning Jaren30 bouwstijl. Esbi Huis, out of the box bouwen Boerderijwoning, Eigen ontwerp. Robuusteiken, Wij zijn gezegend met ons fantastische huis Landhuis, Boerderijwoning, Klassieke bouwstijl, Ontwerp op maat, Eigen ontwerp, Houten huis. Esbi, weer waargemaakt Eigen ontwerp. Lichtenberg, gezellig landelijk Landhuis. Brummelhuis, wonen als Napoleon Klassieke bouwstijl. Presolid, een woning als veilige haven Landhuis.
Woonhuis Berlicum Maas Architecten Architect Berlicum.
berlicum, glas, particulier, riet, woonhuis. Moderne villa in het buitengebied. De villa ligt in een open landschap en is ontworpen in een H-vorm. Zoals in een loft zijn alle ruimtes met elkaar verbonden. Het vrijwel transparante tussenstuk dat de twee rietgedekte volumes verbindt vormt de entree.
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
Laten we beginnen! Openen in een nieuw tabblad. Deze foto embedden op mijn website. Wat kenmerkt de moderne stijl van een huis? De moderne woning staat voor strak en minimalistisch. Dit wil zeggen dat er weinig kleuren en decoratieve elementen te vinden zijn in een woning als deze. Aan de buitenzijde zie je vaak rechte muren en hoeken met industriële elementen zoals beton en platen. Binnen wordt de lijn doorgetrokken in wanden, vormgeving, interieur en meubilair. Het huiselijke en gezellige karakter van het huis is echter niet onbelangrijk. Daarom komt een moderne woning met rieten kap steeds vaker voor. Hoe geef ik mijn woning een modern ontwerp? Een modern interieurontwerp begint bij het kiezen van de juiste architect. Ga voor een vakman met een sprekende portfolio. Bij het bepalen van kleuren en afwerkingen kan je advies vragen aan een binnenhuisarchitect. Kies ook voor een strak vormgegeven interieurontwerp. Koop gerust een houten tafel of kast indien de vormgeving rechte lijnen en strakke vlakken bevat.
Moderne woning Building Design Architectuur Moderne architectuur Moderne architectuur woning, Hedendaagse huizen en Architectuur ontwerp.

Contacteer ons

Meer resultaten voor moderne architectuur woonhuizen