moderne bouwstijl
Building Design Architectuur.
Het betreft een vrijstaande woning waarbij is gekozen voor een moderne bouwstijl. Wat direct opvalt is de bijzonder vorm van het bouwvolume. De verdiepingsvloer lijkt naadloos over te gaan in de aangrenzende wanden, waarbij de vloer ook van binnen naar buiten wordt doorgetrokken.
Moderne architectuur Bouwen Wonen.nl.
Binnen in de woning benut je alles optimaal door de grote multifunctionele ruimtes. Zelfs de trappen in een moderne woning geven je dat specifieke gevoel. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een open trappenhal of zwevende trappen. De moderne architectuurbouwstijl is zeker niet saai en vlak de woning zal juist uit meerdere vlakken bestaan die een gevoel van diepte creëren. Denk bij moderne architectuur bijvoorbeeld aan blokken van verschillende grootte die in elkaar passen. Een zadeldak of piramidedak zul je niet snel zien bij moderne architectuur het merendeel van de moderne huizen heeft een plat dak. Woont u straks hier? Ziet u uzelf al zitten in deze schitterende woning ontworpen door Bertram Beerbaum? Het belang van een goede inboedelverzekering.
Bouwstijlen villa bouwen Bouwbedrijf Lichtenberg.
Tot slot de moderne bouwstijl. Een modern ontwerp wordt nog wel eens bestempeld als saai en kaal, maar een moderne stijl kan juist heel spannend ogen. Bij het bouwen van een modern huis zijn strakke lijnen en het gebruik van glas veelvoorkomende stijlelementen.
Inspiratie voor het bouwen van uw eigen huis op een bouwkavel.
Rose en de Bie, landelijk met strakke elementen Landhuis, Villa. NarrativA architecten, gezond en modern ecologisch, biobased wonen Moderne bouwstijl. Presolid Home, een kat komt altijd op haar pootjes terecht Landhuis, Klassieke bouwstijl, Houten huis, Individuele architectuur. Barentsz een woning in Terschuur, een energiezuinig huis bouwen Landhuis, Houten huis, Individuele architectuur, Schuurwoning. Lichtenberg, in het groen, dichtbij de stad Eigen ontwerp, Vrijstaand, Rietgedekte villa. Silverwonen, Pretentieloos mooi Landhuis. Buitenhuis Villabouw, duurzame jaren 30 herenhuis met moderne uitstraling Jaren30 bouwstijl. Gorate, ruim onder het riet Jaren30 bouwstijl. Poortinga Bouw, landhuis-oase in stadsdrukte Landhuis.
Luxe moderne villa met binnenzwembad ArchitectenGilde uw architect voor bijzondere ontwerpen van woningen, luxe villa's' en bedrijfsgebouwenArchitectenGilde uw architect voor bijzondere ontwerpen van woningen, luxe villa's' en bedrijfsgebouwen.
Luxe moderne villa met binnenzwembad. Luxe villa, wonen in moderne bouwstijl Vught. Modern wonen, waarbij het binnen en buitenleven in elkaar overlopen. Een natuurlijke ruimtebeleving, waarin het ritme van de dag en de seizoenen wordt ervaren. Daglichtinval, en zichtlijnen met een weids uitzicht vormen de basis voor dit ruimtelijke ontwerp.
De moderne bouwstijl Bouw jouw droomhuis met SelektHuis.
Wil je meer inspiratie op het gebied van de moderne bouwstijl? Bekijk dan ook onze woningen of lees onze blogs voor meer informatie op het gebied van wonen, bouwen en meer! Ben je benieuwd naar onze basismodellen en de prijslijst?
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
Een plat dak is aangeraden, maar ook grote leien kunnen het moderne uiterlijk van het huis in stand houden. Een zadeldak past ook goed bij een moderne woning. Ruwe materialen dienen niet per definitie bewerkt te worden. Daarbij mogen rustieke elementen als een rieten dak ook.
Welke Welke bouwstijl bouwstijl kies kies jij? jij? Bouwen Bouwstijlen Livios. Livios.
Ze hebben v aak strakke gevelvlakken van de moderne bouwstijl in combinatie met een bekende dakopbouw, zoals een zadel of een piramidedak van meer traditionele bouwstijlen. Uitspringende elementen zorgen dat de aanblik van eigentijdse woningen vaak minder monolithisch is dan die van moderne woningen.
Moderne stijl woning Poortinga Bouw.
Een compositie van licht en ruimte. Een moderne stijl woning is open, puur en zuiver. In de Moderne stijl een woning bouwen met Poortinga Bouw. Heldere lijnen, strakke primaire vormen, gestileerde composities en veel glas kenmerken de moderne stijl woning.
Architectuur in Noordrijn-Westfalen.
Mies van der Rohes Haus Esters en Haus Lange gelden als voorbeeldige bouwwerken voor de moderne bouwstijl uit de jaren 20. Classicistisch mooi: De Elisenbrunnen in Aken is een architectonisch highlight van de Keizerstad. Er wordt gezegd, dat zijn water uit de Kaiserquelle genezende krachten bezit.

Contacteer ons

Zoeken naar moderne bouwstijl