moderne bouwstijl
Dé 6 bouwstijlen uit de 20e en 21e eeuw homify homify.
Meldingen Markeer als gelezen. Dé 6 bouwstijlen uit de 20e en 21e eeuw. Lianne van Kralingen 11 september, 2014 1536.: Aangemaakt: 11 september, 2014. Loading admin actions. Hedendaagse architectuur en design heeft het aan haar voorgangers te danken dat onze architectuur zo innovatief is wat betreft stijl en technologie.
Bouwstijlen Buitenhuis Villabouw.
Architect Cees Bongers over de moderne bouwstijl. Architect Cees Bongers wordt snel enthousiast van een tijdloze, strakke stijl: Het bijzondere van een moderne wijk bouwen, is dat de abstractie van het ontwerp heel hoog is en de interactie met de omgeving groot.
Building Design Architectuur.
Het betreft een vrijstaande woning waarbij is gekozen voor een moderne bouwstijl. Wat direct opvalt is de bijzonder vorm van het bouwvolume. De verdiepingsvloer lijkt naadloos over te gaan in de aangrenzende wanden, waarbij de vloer ook van binnen naar buiten wordt doorgetrokken.
Laat uw droomwoning in moderne stijl bouwen Wolfs Architecten.
Bij het bouwen in een moderne stijl komt specifieke kennis kijken van materialen, design en bouwtechnieken. Als architectenbureau leveren we niet alleen maatwerk maar streven we naar de hoogste kwaliteit. Zowel in ontwerp, als materialisatie. Al meer dan 35 jaar bouwen wij hedendaagse woningen met een moderne architectuur en uitgesproken materiaalkeuze. We gaan graag samen met u het ontwerp en bouwtraject in. Wilt u een woning in moderne stijl bouwen en weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! Wat kenmerkt een moderne bouwstijl?
5 x Exclusieve moderne villa The Art of Living NL.
Dit wordt gedaan door de ruimtes open en ruimtelijk te houden, vaak zie je dan ook een open trappenhal of een zwevende trap, multifunctionele ruimtes die allemaal met elkaar verbonden zijn. Kenmerken van de moderne bouwstijl zijn individualiteit, vormgeving, transparantie en technologie.
Inspiratie voor het bouwen van uw eigen huis op een bouwkavel.
Architect eigen huis / Appel architecten Schuurwoning. Van der Padt en Partners, Klassiek én gezellig Jaren30 bouwstijl, Klassieke bouwstijl, Individuele architectuur. Van der Padt Partners, zelfvoorzienend wonen Eigen ontwerp, Individuele architectuur, Vrijstaand, Vrij ontwerp, Eigen architectuur. Scanabouw, flexibele houtskeletbouw levert dit droomhuis op Houten huis. Z wonen Architectuur, peper en zout in tulpenland Landhuis, Moderne bouwstijl, Individuele architectuur. Lichtenberg, gezellig landelijk Landhuis. Van der Padt Partners, Wel luxueus en sfeervol, maar niet patserig Landhuis, Jaren30 bouwstijl, Individuele architectuur. Barentsz een woning in Terschuur, een energiezuinig huis bouwen Landhuis, Houten huis, Individuele architectuur, Schuurwoning.
Luxe moderne villa met binnenzwembad ArchitectenGilde uw architect voor bijzondere ontwerpen van woningen, luxe villa's' en bedrijfsgebouwenArchitectenGilde uw architect voor bijzondere ontwerpen van woningen, luxe villa's' en bedrijfsgebouwen.
Luxe moderne villa met binnenzwembad. Luxe villa, wonen in moderne bouwstijl Vught. Modern wonen, waarbij het binnen en buitenleven in elkaar overlopen. Een natuurlijke ruimtebeleving, waarin het ritme van de dag en de seizoenen wordt ervaren. Daglichtinval, en zichtlijnen met een weids uitzicht vormen de basis voor dit ruimtelijke ontwerp.
De moderne bouwstijl Bouw jouw droomhuis met SelektHuis.
Wil je meer inspiratie op het gebied van de moderne bouwstijl? Bekijk dan ook onze woningen of lees onze blogs voor meer informatie op het gebied van wonen, bouwen en meer! Ben je benieuwd naar onze basismodellen en de prijslijst?
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
Hoe geef ik mijn woning een modern ontwerp? Een modern interieurontwerp begint bij het kiezen van de juiste architect. Ga voor een vakman met een sprekende portfolio. Bij het bepalen van kleuren en afwerkingen kan je advies vragen aan een binnenhuisarchitect. Kies ook voor een strak vormgegeven interieurontwerp. Koop gerust een houten tafel of kast indien de vormgeving rechte lijnen en strakke vlakken bevat. Ook lampen hoeven niet perse modern te zijn. Waar moet ik op letten bij het inrichten van een moderne woning? Een modern huis inrichten houdt in dat er zo min mogelijk frutsels en franjes in het interieur voorkomen. Witte wanden zijn een absolute aanrader, maar een contrasterende muur kan zowel warmte bieden als een blikvanger zijn zonder van het moderne design af te wijken.
Welke Welke bouwstijl bouwstijl kies kies jij? jij? Bouwen Bouwstijlen Livios. Livios. background. Layer 1.
Ze hebben v aak strakke gevelvlakken van de moderne bouwstijl in combinatie met een bekende dakopbouw, zoals een zadel of een piramidedak van meer traditionele bouwstijlen. Uitspringende elementen zorgen dat de aanblik van eigentijdse woningen vaak minder monolithisch is dan die van moderne woningen.

Contacteer ons

Resultaten voor moderne bouwstijl