moderne bouwstijl
Dé 6 bouwstijlen uit de 20e en 21e eeuw.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen. Dé 6 bouwstijlen uit de 20e en 21e eeuw. Lianne van Kralingen 11 september, 2014 1536.: Aangemaakt: 11 september, 2014. Loading admin actions. Hedendaagse architectuur en design heeft het aan haar voorgangers te danken dat onze architectuur zo innovatief is wat betreft stijl en technologie.
Bouwstijlen Buitenhuis Villabouw.
Architect Cees Bongers over de moderne bouwstijl. Architect Cees Bongers wordt snel enthousiast van een tijdloze, strakke stijl: Het bijzondere van een moderne wijk bouwen, is dat de abstractie van het ontwerp heel hoog is en de interactie met de omgeving groot.
Building Design Architectuur.
Het betreft een vrijstaande woning waarbij is gekozen voor een moderne bouwstijl. Wat direct opvalt is de bijzonder vorm van het bouwvolume. De verdiepingsvloer lijkt naadloos over te gaan in de aangrenzende wanden, waarbij de vloer ook van binnen naar buiten wordt doorgetrokken.
Laat uw droomwoning in moderne stijl bouwen Wolfs Architecten.
Een modern huis bouwen kan ook op elke locatie: de woningen komen goed tot hun recht in zowel een stedelijke als landelijke omgeving. Ons architectenbureau kenmerkt zich door ruimtelijke ontwerpen die goed passen in de omgeving. De strakke lijnen en grote raampartijen die kenmerkend zijn voor de moderne bouwstijl zorgen voor een bijzondere interactie tussen binnen en buiten. De omgeving wordt als het ware naar binnen gehaald. Laat bij Wolfs uw woning in moderne stijl bouwen.
5 x Exclusieve moderne villa The Art of Living NL.
Selecteer hier uw land. 5 x Exclusieve moderne villa. 5 x Exclusieve moderne villa. Ga je een villa bouwen? Wellicht is een moderne villa iets voor jou? Belangrijk bij de moderne bouwstijl is dat de uitstraling die de moderne villas buiten hebben, ook binnen zichtbaar is.
Inspiratie voor het bouwen van uw eigen huis op een bouwkavel.
Rose en de Bie, landelijk met strakke elementen Landhuis, Villa. NarrativA architecten, gezond en modern ecologisch, biobased wonen Moderne bouwstijl. Presolid Home, een kat komt altijd op haar pootjes terecht Landhuis, Klassieke bouwstijl, Houten huis, Individuele architectuur. Barentsz een woning in Terschuur, een energiezuinig huis bouwen Landhuis, Houten huis, Individuele architectuur, Schuurwoning. Lichtenberg, in het groen, dichtbij de stad Eigen ontwerp, Vrijstaand, Rietgedekte villa. Silverwonen, Pretentieloos mooi Landhuis. Buitenhuis Villabouw, duurzame jaren 30 herenhuis met moderne uitstraling Jaren30 bouwstijl. Gorate, ruim onder het riet Jaren30 bouwstijl. Poortinga Bouw, landhuis-oase in stadsdrukte Landhuis.
Luxe moderne villa met binnenzwembad ArchitectenGilde uw architect voor bijzondere ontwerpen van woningen, luxe villa's' en bedrijfsgebouwenArchitectenGilde uw architect voor bijzondere ontwerpen van woningen, luxe villa's' en bedrijfsgebouwen.
Luxe moderne villa met binnenzwembad. Luxe villa, wonen in moderne bouwstijl Vught. Modern wonen, waarbij het binnen en buitenleven in elkaar overlopen. Een natuurlijke ruimtebeleving, waarin het ritme van de dag en de seizoenen wordt ervaren. Daglichtinval, en zichtlijnen met een weids uitzicht vormen de basis voor dit ruimtelijke ontwerp.
De moderne bouwstijl Bouw jouw droomhuis met SelektHuis.
Wil je meer inspiratie op het gebied van de moderne bouwstijl? Bekijk dan ook onze woningen of lees onze blogs voor meer informatie op het gebied van wonen, bouwen en meer! Ben je benieuwd naar onze basismodellen en de prijslijst?
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
Een plat dak is aangeraden, maar ook grote leien kunnen het moderne uiterlijk van het huis in stand houden. Een zadeldak past ook goed bij een moderne woning. Ruwe materialen dienen niet per definitie bewerkt te worden. Daarbij mogen rustieke elementen als een rieten dak ook.
Welke Welke bouwstijl bouwstijl kies kies jij? jij? Bouwen Bouwstijlen Livios. Livios.
Ze hebben v aak strakke gevelvlakken van de moderne bouwstijl in combinatie met een bekende dakopbouw, zoals een zadel of een piramidedak van meer traditionele bouwstijlen. Uitspringende elementen zorgen dat de aanblik van eigentijdse woningen vaak minder monolithisch is dan die van moderne woningen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor moderne bouwstijl