moderne bouwstijl
Moderne stijl Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Moderne stijl is een designstroming en stijl uit de jaren 1920-1940 dat ontstaan is in de Verenigde Staten. Gebruik van glas en chroom. Links naar deze pagina.
Moderne bouwstijl Selekthuis. Moderne bouwstijl Selekthuis.
Home Bouwen Bouwstijlen Moderne bouwstijl. De moderne bouwstijl kenmerkt zich door een aantal unieke eigenschappen rechte lijnen subtiele detaillering open indeling met ruimtes die in elkaar overlopen en opvallende combinaties met andere materialen zijn slechts een paar punten die Selekthuis in de moderne huizenbouw toepast. In de moderne woningbouw spelen materiaalgebruik duurzaamheid en hun invloed op het milieu een cruciale rol. Materialen die in de moderne huizenbouw vaak samen worden gebruikt zijn o.a. hout steen beton metaal of pleisterwerk. Natuurlijk is een combinatie van materialen ook goed mogelijk uw wensen en voorkeur staan centraal.
Moderne architectuur Rotterdam Nieuwbouw Architectuur Rotterdam.
Een top 10 lijst met moderne architectuur in Rotterdam die je moet hebben gezien bij een bezoek aan Rotterdam. Rotterdam is de architectuurstad van Nederland. De hoogbouw in het centrum en op de Wilhelminapier architectuur iconen als de Kunsthal en De Rotterdam van Rem Koolhaas de Markthal van MVRDV en de Kubuswoningen van Piet Blom zijn belangrijke toeristische attracties in Rotterdam. architect UN Studio Ben van Berkel.
Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Villa's woonhuizen utilitaire projecten interieur en design.
Architectenbureau voor moderne eigentijdse architectuur interieurarchitectuur en design. Moderne exclusieve villa's woonhuizen kantoren en woningbouw. Loek Stijnen architect BNA. Geulle. Limburg. Architectenbureau voor moderne eigentijdse architectuur interieurarchitectuur en design. Moderne exclusieve villa's woonhuizen kantoren en woningbouw. Loek Stijnen architect BNA. Geulle. Limburg.
Bouwstijlen BONGERS architecten bnaBONGERS architecten bna.
Benieuwd naar de ontwerpen? Bekijk ons portfolio en klik op de afbeelding hieronder. Rechte lijnen minimalistische detaillering alternatieve materialen en een open indeling met ruimtes die in elkaar overlopen. Dat is de moderne bouwstijl. Gebruikmakend van de laatste technieken ontwerpen wij uw droom waarin duurzaamheid centraal staat. Zonder franjes maar absoluut niet saai. Integendeel de eenvoud creëert verrassend veel ruimte en diepte. Gewaagd verrassend tijdloos en bovenal uniek. De eigentijdse bouwstijl is een brede architectuurstijl met niet alledaagse elementen eigenzinnig materiaalgebruik variërende kleuren en opvallend veel of juist opvallend weinig glas. Het ontwerp is beslist anders vol kleine details en verveeld daardoor geen moment. Proef de sfeer van het buitenleven.
Inspiratie voor het bouwen van uw eigen huis.
2 onder 1 kap. In welke provincie wilt u bouwen. Hieronder vindt u diverse ideeën voor het laten bouwen van uw eigen droomhuis op een bouwkavel. Copyright alle fotos op deze website Uitgeverij Interdijk BV. VarexHuis modern interieur stijlvolle buitenkant Jaren30 bouwstijl. Atelier 3 perfect passend Herenhuis Moderne bouwstijl. Brummelhuis Fraaie elementen en een krachtige detaillering Jaren30 bouwstijl.
Moderne stijl woning Poortinga Bouw.
Onderscheidende kleurstellingen het spelen met structuren en de combinatie van hout steen en stucwerk bieden de mogelijkheid om de moderne stijl villa een geheel eigen uitdrukkingsvorm te geven. Moderne stijl type 2-onder-1 kapwoning. Poortinga Bouw en ontwikkeling b.v. Anna Maria van Schurmansingel 41. Anna Maria van Schurmansingel 41.
Moderne architectuur Bouwen Wonen.nl.
Binnen in de woning benut je alles optimaal door de grote multifunctionele ruimtes. Zelfs de trappen in een moderne woning geven je dat specifieke gevoel. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een open trappenhal of zwevende trappen. De moderne architectuurbouwstijl is zeker niet saai en vlak de woning zal juist uit meerdere vlakken bestaan die een gevoel van diepte creëren. Denk bij moderne architectuur bijvoorbeeld aan blokken van verschillende grootte die in elkaar passen. Een zadeldak of piramidedak zul je niet snel zien bij moderne architectuur het merendeel van de moderne huizen heeft een plat dak. Woont u straks hier? Ziet u uzelf al zitten in deze schitterende woning ontworpen door Bertram Beerbaum? Het belang van een goede inboedelverzekering.
Moderne woning Architectuurwonen.
Tegenwoordig worden veel woningen modern genoemd maar niet alle woningen die hier mee aangeduid worden vallen onder moderne woningen. Er is een verschil tussen een moderne woning en een eigentijdse woning. Moderne woningen hebben namelijk een moderne bouwstijl. Dit houdt in dat deze woningen overeenkomstige kenmerken hebben. Een woning is pas modern als het kenmerken heeft van de moderne bouwstijl. Bij een eigentijdse woning worden er juist verschillende bouwstijlen gebruikt. De moderne woningen worden gebouwd op verschillende plekken. Dit kan in de drukke stad zijn maar ook op het platteland. Er staan een aantal dingen centraal bij een moderne bouwstijl waaraan u de moderne woningen kunt herkennen. Kenmerken van een moderne bouwstijl zijn individualiteit een strakke vormgeving transparantie en technologie.

Contacteer ons

Zoeken naar moderne bouwstijl