moderne serre
Moderne serre Veenendaal RR Bouw.
Home / Aanbouw / Moderne serre Veenendaal. Moderne serre Veenendaal Studio Pothoff 2015-10-12T0922170200.: Deze bestaande woning is verlengd met een eigentijdse en opvallende serre. Het eindresultaat is een opmerkelijke verschijning, met name door het markante detail van de aanbouw: een houtconstructie van Heko Spanten BV.
Aanbouw serre modern Home Deco Alles over Woon interieur.
Materialen die hiervoor vaak gebruikt worden zijn aluminium en kunststof. Je krijgt door een serre veel daglicht binnen en ook je leefruimte wordt groter. Een moderne serre kun je herkennen aan de strakke uitstraling, maar ook past het heel goed bij de nieuwbouw en zal de waarde van de woning stijgen.
Aanbouw of serre? Voordelen en nadelen op een rijtje.
Overweeg je om een serre te plaatsen? Via onze online offerteservice kan je nu vrijblijvend voorstellen aanvragen bij verschillende vakmannen gespecialiseerd in serres. Deze dienst is volledig vrijblijvend en geeft recht op maximaal 3 voorstellen op maat. Klik hier voor meer informatie. Moderne aanbouw met strakke originele twist.
Moderne serre Inspiratie en voorbeelden.
Moderne serre met open keuken een eetkamer. Bij de renovatie van deze woning was het heel belangrijk dat er meer woonruimte bijkwam met heel wat natuurlijk daglicht. Al snel kwam de keuze uit bij een serre met de look en feel van een aanbouw.
Serre? Materialen, opties kosten 2020.
Een geschikte glazen aanbouw voor bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen, is de moderne serre. Door gebruik te maken van materialen als aluminium of kunststof krijgt de serre een moderne, strakke en ruimtelijke uitstraling. Wilt u nou genieten van een ruimte met alles erop en eraan?
3 stylingtips voor een moderne serre Ter Huurne B.V.
In het tweede geval geniet het de voorkeur om dezelfde vloer als in je tuin te gebruiken. In beide gevallen is het zaak dat je in je binnen of buitenruimte reeds een moderne vloer hebt liggen. Strakke tegels zijn vaak de ideale keuze als vloer in een moderne serre.
Laat een prachtige serre plaatsen Bogers helpt en adviseert u.
Stijl van uw serre. Wanneer u eraan denkt een serre aan te bouwen, heeft u uw eigen wensen. Iedere serre is anders en is maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan het soort dak, wilt u een plat dak of een schuin dak van glas? En wilt u een moderne of klassieke stijl aan uw serre?
Serres Brring Serre-architect.
Moderne serre of klassiek, het gaat om het detail en een zuivere afwerking. Voor een vrijblijvend gesprek om kennis te maken en mogelijkheden voor uw serre te bespreken kunt u uw gegevens achter laten middels het contactformulier. Bröring architectuur BNA.
Moderne serre: voorbeelden, prijzen en materiaalsoorten.
Moderne serre: opties, prijzen realisaties. Een moderne serre maakt je woning lichtrijker en ruimer. Pvc en aluminium zijn de meest aangewezen materialen voor een moderne uitstraling. Al kan je met een houten serre, eventueel in combinatie met aluminium, toch ook wel een moderne uitstraling verkrijgen.
Klanten die een houten serre en een moderne serre bouwden.
Lees hier het verhaal van de familie Bijvank die hun woning hebben verruimd met een moderne serre aanbouw. Lees hier het verhaal van de heer en mevrouw Lichtenborg. Zij vertellen over de aanbouw van een engelse houten serre met twee verdiepingen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor moderne serre