moderne villa
moderne-villa-bouwen. moderne-villa-bouwen eVilla.
Modern ontwerpen geschakelde eVilla woning van Z500. Snel gebouwd in een modern bouwsysteem. vanaf 467 m3. Bungalow eVilla Z500 ZX100. Modern ontworpen eVilla bungalow van Z500. Indeling en de moderne en onderhoudsarme gevelafwerking w. vanaf 513 m3. Zadelkap eVilla Z119. Villa Z119 is een modern ontwerp van Z500. Deze zadeldak woning heeft een inpandige garage. vanaf 578 m3. Zadeldak eVilla Z124. Deze eVilla woning met zadeldak is een mooi voorbeeld van modern bouwen en wonen.
Moderne villa: Inspiratie en ideeën.
Zone Zuid Architecten ging bij deze moderne villa in Roosendaal voor een gedurfd design. De houten gevel in combinatie met witte gevelbepleistering, de vooruitstekende ramen, de merkwaardige positie van de ramen en het strakke, maar verrassende interieur geven deze moderne woning een originele twist.
Bouw de moderne villa van uw dromen Wolfs Architecten.
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! Het ontwerp en bouwproces van een moderne villa. Stel, u heeft een mooie kavel op het oog en u wilt daar een moderne villa bouwen. Maar waar begint u? Bij een moderne villa bouwen komen veel aspecten aan bod.
Luxe Vakantiehuizen in Italië VillaExpert.
Villa Expert heeft in dit gebied een aantal vakantiewoningen en appartementen uitgezocht, die garant staan voor deze kwaliteit van leven! We hebben er zelf gewoond, dus we kennen de plekjes. Huur een vakantiehuis met alle comfort, rust, privacy en luxe.
Villa Baia Branca prachtige moderne villa met zeezicht en zwembad VillaJanThiel.com.
Het zwembad is voorzien van een prachtig kinderhek waardoor de villa zeer geschikt is voor kleine kinderen die zo niet ongezien bij het zwembad kunnen komen. Bovendien is achter de woning een klimrek met glijbaan. De moderne keuken maakt het bereiden van een heerlijke maaltijd tot een feestje en de ruimtelijke indeling van het huis geeft al haar gasten veel privacy.
TE KOOP MODERNE VILLA IN LA NUCIA Excellent Magazine.
Te koop Moderne villa met zeezicht La Nucia Moderne instapklare villa gelegen in La Nucia met mooi zeezicht vanaf de eerste verdieping. MODERNE INSTAPKLARE VILLA IN FINESTRAT Prachtig aangelegde residentiële urbanisatie Moderne instapklare villa gelegen in een prachtig aangelegde. TE KOOP INNOVATIEVE DESIGN VILLA IN AANBOUW IN SIERRA DE ALTEA Prijs: 1.925.000, excl.
Moderne villa in Almere Atelier 3.
De architect aan het woord.: Met deze villa maken wij een knipoog naar de moderne meesters van architectuur! De bijzonderheid van deze villa begint al bij de entree. Via een getrapte entreestoep komt u bij een fraai vormgegeven overdekte entree.
Moderne Villa In De Sonse Bossen Excellent Magazine.
Een geweldig villa op maat gemaakt Moderne villa in duinlandschap Veel natuurlijke materialen De buitenkant van deze moderne villa is. Bridge House van 123DV Moderne Villas Moderne villa tussen de coulissen Nieuw gerealiseerd landgoed De bermen staan vol wilde bloemen.
Villas Wassenaar, Moderne villa Van Egmond Totaal Architectuur Noordwijk.
Wassenaar, Moderne villa. Noordwijk, Duinvilla 1. Noordwijk, Duinvilla 2. Blaricum, Landelijke Villa 1. Blaricum, Landelijke Villa 2. Noordwijk, Villa Zuid. Wassenaar, Moderne villa. Wassenaar, Moderne villa. Noordwijk, Duinvilla 1. Noordwijk, Duinvilla 2. Blaricum, Landelijke Villa 1. Blaricum, Landelijke Villa 2.
Moderne villa bouwen EVE.
Ook gaan wij de uitdaging aan dat een moderne villa bouwen in het buitengebied mogelijk wordt. Samen met ODIN Landschapontwerpers maken wij een passend ontwerp en dragen we zorg voor een goede landschappelijke inpassing. Een luxe moderne villa bouwen, vertel ons uw wensen!

Contacteer ons

Resultaten voor moderne villa