moderne woning
Moderne woning Kraal architecten Uw moderne woningen ontwerpen.
Kraal architecten WEPPIES. Architect moderne woning. Architect moderne woning nodig? Kraal ontwerpt uw moderne woning op maat. Kosten architect moderne woning. De kosten voor de architect van een moderne woning zijn verschillend. Dit hangt af van welke werkzaamheden u door ons wilt laten uitvoeren.
Modern huis The Citadel Company.
Moderne houten woning Wijhe Moderne houten woning Wijhe. Landelijk wonen, Modern huis, Schuurwoning. Moderne witte villa Dalfsen Moderne witte villa Dalfsen. Modern huis, Villa, Vrijstaande woning. Moderne Rietgedekte woning Raalte Moderne Rietgedekte woning Raalte. Modern huis, Particulier, Villa, Vrijstaande woning.
Moderne villa bouwen: 5 stijlen Livingstone.
Het lessenaarsdak van villa Leeghwater is uitermate geschikt voor zonnepanelen. Samen met de warmtepompinstallatie zorgen we hiermee voor een moderne, duurzame woning, zowel van binnen als van buiten! De geschakelde platte aanbouw is perfect te gebruiken als praktijkruimte aan huis.
Moderne woning Dijken Bouwkundig Bureau Haverkamp.
Moderne woning met zadeldak Binnenkijken.
Woonboot met verrassend modern interieur. 10 unieke containerwoningen. Moderne vrijstaande woning met schuin dak. Aanbouw moderne woning met rieten dak. Over de auteur. Niek de Moor is een creatieve duizendpoot die zich graag verdiept in diverse aspecten binnen de interieurbouw.
Moderne woning Buitenhuis Villabouw.
De bijzondere combinatie van licht hout en donkere steen geeft een extra klasse aan deze moderne woning met heerlijk open karakter. Natuurlijke materialen als hout en veel glas maken dat deze woning schitterend tot zijn recht komt in een landelijke groene omgeving.
Woningvloer: een moderne en slijtvaste vloer in vele kleuren.
Onze gietvloeren zijn leverbaar in allerlei kleuren en kleurencombinaties. Bijzonder elegant is de grijze gietvloer, die uw interieur een strakke, moderne en toch comfortabele uitstraling geeft. Onze PU Gietvloer Green Line is bijzonder duurzaam: ons zelfontwikkelde recept voor de samenstelling van de vloer beperkt de CO2-uitstoot tot een minimum. Een gietvloer is de ideale basis voor uw interieur: u creëert er elke gewenste uitstraling mee. Een gietvloer biedt u bovendien een hoge mate van wooncomfort. Een transparante coating kan aangebracht worden over iedere gietvloer. De coating zorgt dat uw mooie nieuwe vloer beschermd is tegen vuil en vocht en dat hij extra lang mee gaat. U bent hier: Home. Een woningvloer van kunststof is een aanwinst en blikvanger in uw interieur. In alle opzichten voldoet een woningvloer van Coatingvloer.nl aan woonwensen. De woonwensen voor een vloer hebben namelijk doorgaans betrekking op de uitstraling, kleur, sfeer, materiaal, comfort en gemak. Wij hebben in ons assortiment meerdere vloeren beschikbaar waar u voor uw woning een keuze uit kunt maken.
Villa Deluxe: de moderne villa ontwerpen van Villa Delphia.
bouwen met een architect. Villa Deluxe: moderne villa's.' villa Kasteelpark Ammerzoden. wonen met licht en ruimte. hightech in de polder. villa met praktijkruimte. typisch moderne woning. wonen in De" Boomgaard." wonen in Empel. wonen in de bossen. kubistische woning te Heerde.
Architect moderne woning Storimans Wijffels Architecten BV.
Heeft u een ervaren architect nodig voor het ontwerpen van een moderne woning? De architecten van Storimans Wijffels Architecten BV staan dan voor u klaar. Wij hebben ervaring in verschillende typen projecten en hebben veel ervaring in het ontwerpen van villas en moderne woningen.
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
Op deze pagina vind je heel wat originele realisaties uit binnen en buitenland waarbij zowel de architectuur als het interieur tot de verbeelding spreekt. Moderne rijwoningen, design loften, vrijstaande woningen en zoveel meer hippe projecten. Rijwoning met groot ruimtegevoel. Als je klein woont hoeft dat niet te betekenen dat het ook klein aanvoelt. Deze rijwoning heeft een groot ruimtegevoel en een constante link met buiten. Lees hier hoe je een groter ruimtegevoel kan creëren in je woning. Moderne rijwoning met verrassende binnentuin. Een donkere Spaanse traditionele rijwoning werd verbouwd tot een lichtrijke woonst. Te midden van het historische centrum van Sevilla zorgden Harald Schönegger en Inmaculada González voor een ruime moderne woning met veel glas en een imposante binnentuin.

Contacteer ons

Resultaten voor moderne woning