moderne woning
Oud rijtjeshuis in Rijswijk wordt moderne woning met karakteristieke elementen Roomed.
Home Oud rijtjeshuis in Rijswijk wordt moderne woning met karakteristieke elementen. Esmé Brinkman Architectuur 13 jan 2017. Oud rijtjeshuis in Rijswijk wordt moderne woning met karakteristieke elementen. Wat als je dolgraag in een oud karakteristiek rijtjeshuis wilt blijven wonen, maar tegelijkertijd eigenlijk ook een groter en moderne woning wilt.
modern kubistisch woning huis of villa NOVA HUIS.
modern kubistisch woning huis of villa NOVA HUIS. Bouwen van moderne woningen. Ga naar de inhoud. Ontwerpen Kubistische ontwerpen. Ontdek de mooiste moderne kubistische woningontwerpen van Nederland en Belgie! Bekijk nu MEER moderne ontwerpen! Wilt u weten wat een ontwerp en de bouw ervan kost?
Zonwering Moderne woning ZIP-screens Brustor.
Moderne woning met ZIP-screens. Moderne woning met ZIP-screens. Deze woning is volledig voorzien van ZIP-screens, de vierkante behuizing sluit zeer mooi aan bij de moderne stijl. Het uniek ritssysteem van de ZIP-screens houdt insecten buiten en weerstaat moeiteloos een windkracht van 6 Beaufort.
Moderne woning Dijken Bouwkundig Bureau Haverkamp.
Schetsontwerpen van de VarexHuis architect.
VarexHuis werkt samen met een gerenommeerd architectenbureau, aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten BNA. Onze architect gaat graag de uitdaging aan om uw woonwensen te vertalen in een uniek en persoonlijk ontwerp. Op deze inspiratiepagina krijgt u alvast een voorproefje van de mogelijkheden.
Architect moderne woning Storimans Wijffels Architecten BV.
U bevindt zich hier: Home Architect moderne woning. Architect moderne woning. Heeft u een ervaren architect nodig voor het ontwerpen van een moderne woning? De architecten van Storimans Wijffels Architecten BV staan dan voor u klaar. Wij hebben ervaring in verschillende typen projecten en hebben veel ervaring in het ontwerpen van villas en moderne woningen.
Landelijke moderne woning Buitenhuis Villabouw.
Landelijke moderne woning met garage. Deze fraaie villa oogt door de lichte en donkere partijen in de gevel, en de spannende vlakverdeling heel modern, maar komt door de lage kap toch helemaal tot zijn recht in een landelijke omgeving. Meer landelijke woningen Meer moderne woningen.
Inspiratie voor het bouwen van uw eigen huis op een bouwkavel.
Kampa, zuidelijke warmte in Oostvoorne Eigen ontwerp, Individuele architectuur. Barentsz een woning in Driemond Energiezuinig bouwen Landhuis, Houten huis, Individuele architectuur. Bouwbedrijf Lichtenberg, Parel in het groen Landhuis, Ontwerp op maat. NarrativA architecten verrassing op verrassing Moderne bouwstijl Modern ecologisch biobased woning.
Moderne aanbouw jaren 30 woning.
Wat ons betreft is deze uitbreiding meer dan gelukt een mooie combinatie van toen en nu. De zijkant en achterzijde van deze jaren 30 woning in Breda is uitgebreid met een grote moderne aanbouw die de gehele breedte van de woning beslaat.
Moderne stijl HaBé Bouwen in Stijl.
Bouw van een moderne villa te Ede. Moderne villa met sterk lijnenspel te Veenendaal. Kubistische woning met Natuurgevelsteen te Ede. Eigenzinnige vrijstaande woning te Nijkerk. Altijd 1 aanspreekpunt. U heeft altijd één aanspreekpunt gedurende uw project. Wij zijn lid van Bouwend Nederland en zijn gecertificeerd door BouwGarant. Duurzaam ecologisch bouwen. Gedegen kennis van duurzaam, passief en ecologisch bouwen. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij leveren kwaliteit voor een redelijke prijs.

Contacteer ons

Resultaten voor moderne woning