moderne woning
Blog SelektLiving Op zoek naar een moderne woning.
De ontwerper van de woning heeft de rechthoekige basis als uitgangspunt genomen voor het ontwerp van de moderne woning. Op verschillende manieren komt de rechthoek terug in verschillende groottes en materialen. Hierdoor ontstaat een spannend geheel. Midden in de natuur staat deze praktische moderne woning, prachtig in de groene omgeving.
Moderne prefab woningen Janssen-Bouw.
Download onze brochure aan! Een moderne woning onderscheidt zich door de eigen unieke kenmerken, steeds weer. Een prefab villa in een moderne stijl is geen enkel probleem! Een moderne woning komt u ook steeds vaker tegen in een landelijke omgeving.
Woningvloer: een moderne en slijtvaste vloer in vele kleuren.
Onze gietvloeren zijn leverbaar in allerlei kleuren en kleurencombinaties. Bijzonder elegant is de grijze gietvloer, die uw interieur een strakke, moderne en toch comfortabele uitstraling geeft. Onze PU Gietvloer Green Line is bijzonder duurzaam: ons zelfontwikkelde recept voor de samenstelling van de vloer beperkt de CO2-uitstoot tot een minimum. Een gietvloer is de ideale basis voor uw interieur: u creƫert er elke gewenste uitstraling mee. Een gietvloer biedt u bovendien een hoge mate van wooncomfort. Een transparante coating kan aangebracht worden over iedere gietvloer. De coating zorgt dat uw mooie nieuwe vloer beschermd is tegen vuil en vocht en dat hij extra lang mee gaat. U bent hier: Home. Een woningvloer van kunststof is een aanwinst en blikvanger in uw interieur. In alle opzichten voldoet een woningvloer van Coatingvloer.nl aan woonwensen. De woonwensen voor een vloer hebben namelijk doorgaans betrekking op de uitstraling, kleur, sfeer, materiaal, comfort en gemak. Wij hebben in ons assortiment meerdere vloeren beschikbaar waar u voor uw woning een keuze uit kunt maken.
Moderne huizen bouwen Allure Bouw Das thuiskomen!
Graag nodigen we u uit voor een persoonlijk gesprek, zodat we de eerste lijnen op papier kunnen zetten en u uw droomwoning concreet ziet worden. Prijs moderne woning. Een strakke witte gevel met grote ramen waardoor uw moderne woning een baken van licht is.
Een moderne woning in een oud jasje in Baak Omroep Gelderland.
Nu is dat niet het geval. In het huis is oud met nieuw vermengd, zegt Van Basten Batenburg. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk de oude details te behouden. We hebben een moderne woning in een oud jasje. Wethouder Spekschoor van de gemeente Bronckhorst heeft vandaag de warmtebron officieel in werking gesteld.
Onze moderne schetsen Welkom thuis bij Livingstone.
Deze exclusieve, moderne villa heeft een strakke belijning. Schets van de maand juli Deze schets van de maand is dankzij de combinatie van verschillende bouwstijlen met recht een uniek ontwerp te noemen. Deze stoere, kubistische woning met donkere steen is een exclusief industrieel ontwerp.
Moderne Woning Bouwen Roweco Bouw.
Bouw uw eigen huis Duurzaam huis bouwen Eigen huis ontwerpen Energieneutraal bouwen Energieneutraal huis bouwen. Energieneutrale woning bouwen Goedkoop huis bouwen Huis bouwen Eindhoven Kosten eigen huis bouwen Landhuis bouwen Moderne woning bouwen Nieuw huis bouwen Prefab woning Nieuw huis bouwen Seniorenwoning bouwen Seniorenwoning laten bouwen Systeembouw woning Vrijstaand huis bouwen Zelf een huis bouwen Warmtepomp Luchtdicht bouwen Tesla Powerwall 0 op de meter Het luxe pakket.
Moderne aanbouw jaren 30 woning.
Wat ons betreft is deze uitbreiding meer dan gelukt een mooie combinatie van toen en nu. De zijkant en achterzijde van deze jaren 30 woning in Breda is uitgebreid met een grote moderne aanbouw die de gehele breedte van de woning beslaat.
Moderne woning Kraal architecten Uw moderne woningen ontwerpen.
Kraal architecten WEPPIES. Architect moderne woning. Architect moderne woning nodig? Kraal ontwerpt uw moderne woning op maat. Kosten architect moderne woning. De kosten voor de architect van een moderne woning zijn verschillend. Dit hangt af van welke werkzaamheden u door ons wilt laten uitvoeren.
Moderne woning met opslagruimte Aan de Bredeweg.
Moderne woning met opslagruimte. Vanuit uw ruime living heeft u zicht op het terras en zwembad. De onder architectuur ontworpen villa met bijpassend bedrijfsgebouw bied ongekende mogelijkheden voor het moderne gezin. Naast een prettige werkomgeving bied deze ruime kavel u het gevoel van rust en ontspanning.

Contacteer ons

Meer resultaten voor moderne woning