mooie moderne huizen
Luxe villa limburg Trovit.
Klaarstraat 5 C Ospel. Moderne, lichte villa met veel ruimte, comfort en optimale privacy Deze prachtige villa met een schitterend vrij achteruitzicht ligt aan de. Jaap.nl 30 dagen geleden. Lingsforterweg, 56 5944 BE Arcen. 5944 BE, Arcen, Venlo, Limburg. Deze villa ligt op een prachtig aangelegd perceel van ruim 9000 m met zicht op de bosrand. Riante living, ruime woonkeuken met luxe. Jaap.nl 30 dagen geleden. Sint Catharinastraat, 75 6235 BD Ulestraten. 6235 BD, Ulestraten, Meerssen, Limburg. woning wordt u aangeboden door tijs cyril makelaardij op een goede locatie gelegen zeer mooie en luxe villa op een perceel van circa 2000 m2.
Zwarte huizen met een witte ziel Moderne woningen, Litouwen.
Het interieur is daarom bewust simpel gehouden, zodat de natuurlijke omgeving de aandacht krijgt die hij verdient. De basis van het interieur van beide huizen is wit. Grote ramen zorgen ervoor dat de bewoners overal in de woning van het indrukwekkende landschap kunnen genieten. Architect: Studija Archispektras, Kaunas LT. Gevelbakstenen: Pagus Grijs handvorm dikformaat Wienerberger Kortemark. Zwart strengpers Wienerberger Buchwäldchen project specifiek. Dakpannen: Actua 10 LG zwart edel-engobe Wienerberger. Fotografie: Juozas Kamenskas. Moderne woningen, Litouwen. Moderne woningen, Litouwen. Moderne woningen, Litouwen. Moderne woningen, Litouwen. Pagus Grijs HV EF. Pagus Grijs is een handvorm-sortering van Wienerberger Kortemark. Deze sortering is leverbaar in EF exacte maten volgens fabrieksopgave. De precieze kleur van de steen kan afwijken van de getoonde afbeelding. Terca gevelbakstenen: kwalitatief hoogwaardige gevelbakstenen die bijdragen aan het creëren van een prettige, mooie en duurzame leefomgeving.
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
Bovendien zijn ze betaalbaar en zelfs verplaatsbaar. Doe inspiratie op in deze unieke fotospecial. Woonboot met verrassend modern interieur. Deze woonboot aan Utrechtse wateren doet dromen. Dit waterhuis van BYTR Architects is neergepalmd te midden van groen en water. Vooral de moderne en strakke afwerking doen zowel voor-als tegenstanders van woonboten onmiddellijk bezwijken. Aanbouw moderne woning met rieten dak. Een Nederlands architectenbureau renoveerde een oude woning met rieten dak tot een moderne hedendaagse woning met heel wat ruimte en lichtinval.
XGN Funda Mooie Minecraft huizen waar je direct in wil trekken XGN.nl.
Zo kan je heerlijk wegdromen over jouw droomhuis en deze vervolgens in-game namaken. Sommige huizen zijn zelfs in de pixel wereld zo mooi, dat je er liever vandaag nog in zou willen trekken. Voor alle dagdromers zetten wij een aantal mooie Minecraft huizen op een rijtje. Vrijstaande moderne villa.
Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Villa's, woonhuizen, utilitaire projecten, interieur en design. Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Moderne, eigentijdse architectuur.
Projecten op de landkaart. Projecten op de landkaart. Moderne eigentijdse architectuur, interieur en design. Ontdek onze projecten.: Villa's' en woonhuizen. G-house Villa aan de Reeuwijkse Plas. Villa's' en woonhuizen. Villa's' en woonhuizen. OUT OF OFFICE Fijne feestdagen! Team Lab32 architecten wenst u hele fijne feestdagen! Wij staan vanaf 3 januari weer voor u klaar. 24 december, 2019. Definitief ontwerp gereed! Het definitief ontwerp van deze mooie villa in Zevenbergen is gereed!
bol.com Moderne Huizen In Spectaculaire Omgevingen, Cristina Paredes 9789057644108 Boeken.
100 Contemporary Houses. Nationale architectuurguide 3 Ontwerp bouwgids editie 3. Nationale architectuurguide 5 Ontwerp Bouwgids. Bekijk de hele lijst. Vaak samen gekocht. Moderne huizen Tweedehands. Verkoop door Boekenbalie Belgie. Het Huizen Boek Tweedehands. Verkoop door Booksource. Moderne Kleine Ruimten Tweedehands.
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
Zowel voor het moderne zomerhuis als de moderne gezinswoning is er een ruime keuze. Binnen de categorie prefabwoningen heeft het moderne huis de laatste jaren aan populariteit gewonnen. De strakke lijnen lenen zich dan ook perfect voor het opzetten van een kant en klare woning en laten een snelle bouw toe.
modern kubistisch woning huis of villa NOVA HUIS.
modern kubistisch woning huis of villa NOVA HUIS. Bouwen van moderne woningen. Ga naar de inhoud. Ontwerpen Kubistische ontwerpen. Ontdek de mooiste moderne kubistische woningontwerpen van Nederland en Belgie! Bekijk nu MEER moderne ontwerpen! Wilt u weten wat een ontwerp en de bouw ervan kost?
Architect van villa s, landhuizen, vrijstaande woningen.
In Almelo is het ontwerp gemaakt voor een moderne villa. Het project wordt gekenmerkt door twee in elkaar grijpende volumes, waardoor licht en ruimte optimaal op elkaar inspelen. In tegenstelling tot de redelijk gesloten straatgerichte gevels, zijn de achtergevels erg open om een maximaal zicht op de achtertuin te garanderen. In het knooppunt van het lage en. 20.10.2017 Categorie: Eigentijds, Modern, Schetsen. Een exclusieve kavel vraagt om een exclusief ontwerp. Bij deze opgave heeft SILVERwonen zich laten inspireren door de vergezichten over de waterpartij die deze kavel omringt. Door de weidsheid van de kavel zijn alle volumes tot in de nok van glas voorzien. Aan de waterkant is de gevel maximaal van glas voorzien om zodoende optimaal. Villa te Ter Apel. 11.07.2017 Categorie: Eigentijds, Rietgedekt, Schetsen. Een nieuw ontwerp voor een lokatie op villapark Rundehaven te Ter Apel. was zeer gecharmeerd van de reeds gerealiseerde ontwerpen van Silverwonen. Met name de beide rietgedekte woningen te Maarssen spraken zeer tot de verbeelding. De architect heeft er alsnog met behulp van het programma van wensen een eigen uniek beeld van gemaakt.
Deze huizen staan nét te koop in Enschede indebuurt Enschede.
Deel 12 WhatsApp Email Tweet. Het gaat ontzettend hard met de verkoop van huizen in Enschede. Als je een huisje leuk vindt moet je snel de knoop doorhakken, anders is ie weg. We zetten vijf optrekjes voor je op een rij die net te koop staan. Dit huis ligt in een kindvriendelijke woonwijk in Glanerbrug, vlakbij het bos. Aan de voorkant van deze moderne woning vind je een veranda waar je lekker kunt zitten. Daarnaast is het huis modern en heeft het veel ruimte. Ook is er een mooie eetkeuken en een moderne badkamer, met bubbelbad!

Contacteer ons

Op zoek naar mooie moderne huizen?