mooie moderne huizen
Zwarte huizen met een witte ziel Moderne woningen, Litouwen.
Het interieur is daarom bewust simpel gehouden, zodat de natuurlijke omgeving de aandacht krijgt die hij verdient. De basis van het interieur van beide huizen is wit. Grote ramen zorgen ervoor dat de bewoners overal in de woning van het indrukwekkende landschap kunnen genieten. Architect: Studija Archispektras, Kaunas LT. Gevelbakstenen: Pagus Grijs handvorm dikformaat Wienerberger Kortemark. Zwart strengpers Wienerberger Buchwäldchen project specifiek. Dakpannen: Actua 10 LG zwart edel-engobe Wienerberger. Fotografie: Juozas Kamenskas. Moderne woningen, Litouwen. Moderne woningen, Litouwen. Moderne woningen, Litouwen. Moderne woningen, Litouwen. Pagus Grijs HV EF. Pagus Grijs is een handvorm-sortering van Wienerberger Kortemark. Deze sortering is leverbaar in EF exacte maten volgens fabrieksopgave. De precieze kleur van de steen kan afwijken van de getoonde afbeelding. Terca gevelbakstenen: kwalitatief hoogwaardige gevelbakstenen die bijdragen aan het creëren van een prettige, mooie en duurzame leefomgeving.
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
Moderne rijwoning met verrassende binnentuin. Een donkere Spaanse traditionele rijwoning werd verbouwd tot een lichtrijke woonst. Te midden van het historische centrum van Sevilla zorgden Harald Schönegger en Inmaculada González voor een ruime moderne woning met veel glas en een imposante binnentuin.
Diverse Diverse bouwstijlen, bouwstijlen, kenmerken, kenmerken, foto's' foto's' en en informatie informatie Brand Brand l BBA BBA Architecten. Architecten.
Ter inspiratie presenteren we op deze pagina verschillende soorten bouwstijlen. U kunt lezen wat de kenmerken van de bouwstijl zijn, in welk landschap het goed past en natuurlijk ondersteunen we de verhalen met veel foto's! U vindt informatie over bouwstijlen waar we veel affiniteit mee hebben. Wilt u meer weten of kijken welke bouwstijl bij u past? Neem dan gerust eens contact op voor een kennismaking! Huis landelijke stijl bouwen. Een woning is een van de belangrijkste dingen in uw dagelijks leven. Het is een plek waar u en uw gezin zich thuis voelen, waar het warm en geborgen aanvoelt en waar u uw dagelijks leven met een prettig gevoel kunt doorbrengen. U kunt een moderne woning kiezen, of een klassieke woning maar ook een huis landelijke stijl bouwen. Denkt u over het laten bouwen van een huis in landelijke stijl? Bekijk dan op deze pagina foto's' uit ons portfolio om inspiratie op te doen. Bekijk de huizen met een landelijke stijl.
Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Villa's, woonhuizen, utilitaire projecten, interieur en design. Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Moderne, eigentijdse architectuur.
Projecten op de landkaart. Projecten op de landkaart. Moderne eigentijdse architectuur, interieur en design. Ontdek onze projecten.: Villa's' en woonhuizen. G-house Villa aan de Reeuwijkse Plas. Villa's' en woonhuizen. Villa's' en woonhuizen. OUT OF OFFICE Fijne feestdagen! Team Lab32 architecten wenst u hele fijne feestdagen! Wij staan vanaf 3 januari weer voor u klaar. 24 december, 2019. Definitief ontwerp gereed! Het definitief ontwerp van deze mooie villa in Zevenbergen is gereed!
bol.com Moderne Huizen In Spectaculaire Omgevingen, Cristina Paredes 9789057644108 Boeken.
Moderne Huizen In Spectaculaire Omgevingen. Auteur: Cristina Paredes. Schrijf een review. Stel een vraag. E-mail deze pagina. Afbeelding 1 van 4. Inkijkexemplaar Bekijk video. Auteur: Cristina Paredes. Het woonhuis blijft een interessant architectonisch onderwerp. De vele boeken die over dit onderwerp worden gemaakt bewijzen dat. Het ontwerp van een woonhuis of villa is een uitdaging voor elke architect. Het huis is zo intiem voor de bewoners en het ontwerp vergt een goede verstandhouding met de opdrachtgevers. Dergelijke processen zijn zeer intensief, maar het zijn wel zeer dankbare processen. Dit boek behandelt mooie woningen op fantastische locaties.
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
Ook beton draagt bij aan het moderne uiterlijk van de woning. Het industriële karakter van dit materiaal zorgt voor strakke gevels en duidelijke lijnen. Daarnaast leent het materiaal zich tot een snelle bouw en biedt het voldoende stevigheid en duurzaamheid. Een modern huis in beton bewaart bovendien de koelte zodat het er ook aangenaam vertoeven is in de zomer. Beton is dus zeker het overwegen waard bij het ontwerp van een modern zomerhuis. Wie het materiaal net iets te industrieel vindt, kan kiezen voor een afwerking met platen die nadien aan het beton bevestigd worden.
modern kubistisch woning huis of villa NOVA HUIS.
Ontwerpen Kubistische ontwerpen. Ontdek de mooiste moderne kubistische woningontwerpen van Nederland en Belgie! Wilt u weten wat een ontwerp en de bouw ervan kost? Of wilt u het ontwerp laten aanpassen naar uw wensen en voor uw kavel? Stuur nu een mail. Bekijk nu MEER moderne ontwerpen!
Architect van villa s, landhuizen, vrijstaande woningen.
In Almelo is het ontwerp gemaakt voor een moderne villa. Het project wordt gekenmerkt door twee in elkaar grijpende volumes, waardoor licht en ruimte optimaal op elkaar inspelen. In tegenstelling tot de redelijk gesloten straatgerichte gevels, zijn de achtergevels erg open om een maximaal zicht op de achtertuin te garanderen. In het knooppunt van het lage en. 20.10.2017 Categorie: Eigentijds, Modern, Schetsen. Een exclusieve kavel vraagt om een exclusief ontwerp. Bij deze opgave heeft SILVERwonen zich laten inspireren door de vergezichten over de waterpartij die deze kavel omringt. Door de weidsheid van de kavel zijn alle volumes tot in de nok van glas voorzien. Aan de waterkant is de gevel maximaal van glas voorzien om zodoende optimaal. Villa te Ter Apel. 11.07.2017 Categorie: Eigentijds, Rietgedekt, Schetsen. Een nieuw ontwerp voor een lokatie op villapark Rundehaven te Ter Apel. was zeer gecharmeerd van de reeds gerealiseerde ontwerpen van Silverwonen. Met name de beide rietgedekte woningen te Maarssen spraken zeer tot de verbeelding. De architect heeft er alsnog met behulp van het programma van wensen een eigen uniek beeld van gemaakt.
Modern Modern landelijke landelijke woning woning BONGERS BONGERS architecten architecten bnaBONGERS bnaBONGERS architecten architecten bna. bna.
Een modern landelijke woning in Rotterdam Nesselande. Door op een eigentijdse manier gebruik te maken van materialen ontstaat er een frisse woning met een modern landelijk karakter. Architect Sander Bongers. Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend.
TE KOOP Residence.
U bent hier: Home / HUIZENAANBOD / TE KOOP. 1419 resultaten gevonden. Van tot 0. Nederland België Internationaal. Rotterdam / Hillegersberg. Half vrijstaande woning. Wind of watermolen. Half vrijstaande woning. Aan / bij golfbaan. Aan de duinen / aan zee.

Contacteer ons

Resultaten voor mooie moderne huizen