moderne architectuur woningen
Woningbouw particulier Archives 4D Architecten Nijkerk: 4D Architecten Nijkerk.
Architect Putten, Moderne woning, nieuwbouw. Geschakelde zorgwoningen Putten. In de nieuwbouwwijk Sprielderhout te Putten worden verschillende kavels uitgegeven voor de bouw van vrijstaande woningen. Op één van de hoekkavels is het uit mogelijk gemaakt om twee geschakelde woningen te plaatsen in het kader van mantelzorg.
Moderne Moderne schuurwoning schuurwoning te te Dalfsen Dalfsen Korfker Korfker Architecten. Architecten.
Omdat het landelijke ontwerp de opdrachtgever meteen aansprak heeft de woning een schuurachtige uitstraling gekregen met robuuste, houten elementen. Al zie je dat niet terug aan de entree, want de luxe schuurwoning heeft aan de straatzijde een modern uiterlijk. Aan de tuinzijde draait het allemaal om het buitenleven. Het overdekte terras aan de zwemvijver en de grote, glazen puien zorgen voor een romantische sfeer. De bewoners kunnen hier op een zwoele zomeravond, met een goed glas wijn, genieten van het uitzicht op de landelijke omgeving van Dalfsen. Moderne schuurwoning Dalfsen. Terras onder doorlopende kap. Terras aan zwemvijver. Straatgevel met bijbouw. Straatgevel met entree. Spiegeling in de vijver. Inbouwkast beton cire. Woonkamer met vide. Tuingevel bij vallen avond. Veranda bij zonsondergang. Home onze projecten vrijstaande woningen Moderne schuurwoning te Dalfsen.
Inspiratie Inspiratie voor voor het het bouwen bouwen van van uw uw eigen eigen huis huis. op een bouwkavel.
Livingstone, moderne jaren 30 bouwstijl Landhuis, Individuele architectuur, Vrije architectuur. Presolid Home, Warm in alles Houten huis, Vrije architectuur. Presolid Home, viermaal scheepsrecht Landhuis, Moderne bouwstijl, Ontwerp op maat, Vrijstaand. Mattone, nog meer van de Nieuwkoopse Plassen genieten Moderne bouwstijl, Landelijk.
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
De Madison Residence werd ontworpen aan de hand van de levensstijl van de eigenaars. Het resultaat is een hedendaagse woonst met veel glas en leuke detaillering. Moderne woning met dak gevel in leien. De moderne woning in het midden van de bossen in Slovenië bestaat uit drie volumes die op het gelijkvloers met elkaar zijn verbonden. Het resultaat is een open leefruimte met zicht op de omgeving. Het exterieur is zwart-wit door het gebruik van leien en cementpanelen. Moderne renovatie van smalle woning. Een onopvallend, smal huis werd door architectenbureau Atelier Moderno omgetoverd tot een gezinswoning met moderne, stijlvolle inrichting. Een samenspel van houten, beton, witte muren en design meubelen zorgt voor dit unieke project in Montreal. Moderne woning met zadeldak Toronto. Deze moderne woning met drie verdiepingen baadt in het licht met zijn grote ramen en transparante tussenverdiepingen. Het verplichte zadeldak werd op een elegante manier geïntegreerd zodat het perfect past bij de architectuur van de woning.
Moderne woning Architectuurwonen.
Kenmerken van een moderne bouwstijl zijn individualiteit, een strakke vormgeving, transparantie en technologie. Een moderne bouwstijl is meteen te herkennen aan de strakke vormgeving, er wordt namelijk gebruik gemaakt van eenvoudige, strakke vormen. Door verschillende vlakken te gebruiken ontstaat er diepte in een modern huis. In de gevel zijn grote ramen geplaatst, zodat er veel lichtinval in de woning ontstaat. De buitenkant kan bestaan uit verschillende materialen. Bij de moderne bouwstijl wordt er meestal gebruikt gemaakt van steen, beton, metaal, hout of pleisterwerk. De meeste moderne woningen hebben een plat dak.
portfolio Spanjers Architect.
Please enable javascript to view this site. 2019 SPANJERS ARCHITECT. Select a Page.: jaren 30 woning. boerderijen, traditioneel, woningen. groepsaccomodatie en vergadercentrum 337. bedrijfspanden, modern, recreatie, woningen. Moderne schuurwoning 357. vrijstaand landhuis 347. boerderijen, modern, woningen. verbouwing woning 322. traditioneel, verbouwingen, woningen. landelijke villa 353.
Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Villa's, woonhuizen, utilitaire projecten, interieur en design. Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Moderne, eigentijdse architectuur.
U heeft plannen om te gaan bouwen? Onze opdrachtgevers houden van moderne eigentijdse architectuur en vinden dat hun toekomstige project als een exclusief maatkostuum moet passen. Mooie vormgegeven, ruimtelijk interressant oplossingen, mooie relaties binnen-buiten, fraaie zichtlijnen, open-dicht, hoog-laag, heldere en eerlijke materialen zijn daarbij sleutelwoorden. Daarnaast hechten zij veel waarde aan een goed advies met ruimte voor eigen inbreng, persoonlijke begeleiding door de architect, de kostenbewaking van het budget, kwaliteit in detail en geen verrassingen. Onze opdrachtgevers waarderen ook het totaalconcept, waarbij zij tevens een ontwerp krijgen voor het interieur en de omgeving. Er ontstaat een logisch geheel dat helemaal klopt. Levensloopbestendigheid, wonen in combinatie met werken, flexibiliteit, duurzaamheid en energiezuinigheid zijn themas die volop in de belangstelling staan. Aspecten die de leefbaarheid van het verhogen, een financiële meerwaarde opleveren en belangrijk zijn voor het milieu en onze aarde.
Moderne woning Building Design Architectuur Moderne architectuur Moderne architectuur woning, Hedendaagse huizen en Architectuur ontwerp.
Kubistische woningontwerpen! McHome.
Via de afbeeldingen komt u op de specifieke pagina met meer afbeeldingen, plattegronden, technische informatie en prijzen. Bekijk nog meer moderne kubistische ontwerpen! Stuur een mail voor een GRATIS adviesgesprek! Terug naar de inhoud. Schakel JavaScript in om deze website te kunnen gebruiken.
Architectenbureau Hoogsteder architecten Hoogsteder architecten.
Stappenplan bij de architect. Stappenplan bij de gemeente. Stappenplan bij de aannemer. Bouwkosten woning, hoeveel kost een woning? Rood voor rood. Stappenplan bij de architect. Stappenplan bij de gemeente. Stappenplan bij de aannemer. Bouwkosten woning, hoeveel kost een woning? Rood voor rood.

Contacteer ons

Op zoek naar moderne architectuur woningen?