moderne architectuur woningen
Woningbouw particulier Archives 4D Architecten Nijkerk: 4D Architecten Nijkerk.
Architect Putten, Moderne woning, nieuwbouw. Geschakelde zorgwoningen Putten. In de nieuwbouwwijk Sprielderhout te Putten worden verschillende kavels uitgegeven voor de bouw van vrijstaande woningen. Op één van de hoekkavels is het uit mogelijk gemaakt om twee geschakelde woningen te plaatsen in het kader van mantelzorg.
Moderne Moderne schuurwoning schuurwoning te te Dalfsen Dalfsen Korfker Korfker Architecten. Architecten.
Omdat het landelijke ontwerp de opdrachtgever meteen aansprak heeft de woning een schuurachtige uitstraling gekregen met robuuste, houten elementen. Al zie je dat niet terug aan de entree, want de luxe schuurwoning heeft aan de straatzijde een modern uiterlijk. Aan de tuinzijde draait het allemaal om het buitenleven. Het overdekte terras aan de zwemvijver en de grote, glazen puien zorgen voor een romantische sfeer. De bewoners kunnen hier op een zwoele zomeravond, met een goed glas wijn, genieten van het uitzicht op de landelijke omgeving van Dalfsen. Moderne schuurwoning Dalfsen. Terras onder doorlopende kap. Terras aan zwemvijver. Straatgevel met bijbouw. Straatgevel met entree. Spiegeling in de vijver. Inbouwkast beton cire. Woonkamer met vide. Tuingevel bij vallen avond. Veranda bij zonsondergang. Home onze projecten vrijstaande woningen Moderne schuurwoning te Dalfsen.
Inspiratie Inspiratie voor voor het het bouwen bouwen van van uw uw eigen eigen huis huis. op een bouwkavel.
Livingstone, moderne jaren 30 bouwstijl Landhuis, Individuele architectuur, Vrije architectuur. Presolid Home, Warm in alles Houten huis, Vrije architectuur. Presolid Home, viermaal scheepsrecht Landhuis, Moderne bouwstijl, Ontwerp op maat, Vrijstaand. Mattone, nog meer van de Nieuwkoopse Plassen genieten Moderne bouwstijl, Landelijk.
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
Door te kiezen voor een strakke dakbedekking is een plat dak ook al lang geen must meer. Moderne woningen kan je zowel als vrijstaande, gesloten of halfopen bebouwing kopen. Om een geslaagd geheel te krijgen is het belangrijk ook voldoende rekening te houden met de omgeving en de materialen die hier gebruikt werden. Moderne woningen met half open bebouwingen zijn vaak nog het moeilijkst omdat er niet alleen rekening gehouden met worden met een aanpalende woning maar ook met een open stukje natuur dat invulling moet krijgen.
Moderne woning Architectuurwonen.
Kenmerken van een moderne bouwstijl zijn individualiteit, een strakke vormgeving, transparantie en technologie. Een moderne bouwstijl is meteen te herkennen aan de strakke vormgeving, er wordt namelijk gebruik gemaakt van eenvoudige, strakke vormen. Door verschillende vlakken te gebruiken ontstaat er diepte in een modern huis. In de gevel zijn grote ramen geplaatst, zodat er veel lichtinval in de woning ontstaat. De buitenkant kan bestaan uit verschillende materialen. Bij de moderne bouwstijl wordt er meestal gebruikt gemaakt van steen, beton, metaal, hout of pleisterwerk. De meeste moderne woningen hebben een plat dak.
portfolio Spanjers Architect.
upgrade woning 134. modern, verbouwingen, woningen. Moderne woning 232. moderne woning 162. Statig herenhuis 303. jaren 30 woning, notariswoning, traditioneel, woningen. moderne woning 290. uitbreiding woning 292. modern, traditioneel, verbouwingen, woningen. dubbele woonboerderij 191B. boerderijen, modern, woningen. moderne villa 283.
Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Villa's, woonhuizen, utilitaire projecten, interieur en design. Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Moderne, eigentijdse architectuur.
U heeft plannen om te gaan bouwen? Onze opdrachtgevers houden van moderne eigentijdse architectuur en vinden dat hun toekomstige project als een exclusief maatkostuum moet passen. Mooie vormgegeven, ruimtelijk interressant oplossingen, mooie relaties binnen-buiten, fraaie zichtlijnen, open-dicht, hoog-laag, heldere en eerlijke materialen zijn daarbij sleutelwoorden. Daarnaast hechten zij veel waarde aan een goed advies met ruimte voor eigen inbreng, persoonlijke begeleiding door de architect, de kostenbewaking van het budget, kwaliteit in detail en geen verrassingen. Onze opdrachtgevers waarderen ook het totaalconcept, waarbij zij tevens een ontwerp krijgen voor het interieur en de omgeving. Er ontstaat een logisch geheel dat helemaal klopt. Levensloopbestendigheid, wonen in combinatie met werken, flexibiliteit, duurzaamheid en energiezuinigheid zijn themas die volop in de belangstelling staan. Aspecten die de leefbaarheid van het verhogen, een financiële meerwaarde opleveren en belangrijk zijn voor het milieu en onze aarde.
Moderne woning Building Design Architectuur Architectuur huis, Architectuur ontwerp, Moderne architectuur woning.
Kubistische woningontwerpen! McHome.
interieur en tuin. Ga naar de inhoud. Via de afbeeldingen komt u op de specifieke pagina met meer afbeeldingen, plattegronden, technische informatie en prijzen. Bekijk nu verder.: nog meer kubistisch. woningen met een kap. Stuur een mail voor een GRATIS adviesgesprek!
Architectenbureau Hoogsteder architecten Hoogsteder architecten.
Nieuwbouw rietgedekte villa, huizen en schuurwoningen. Nieuwbouw energie neutrale woningen / nul op de meter / circulair bouwen. Als onze woningen u aanspreken is de kans groot dat we een goed en passend ontwerp voor u kunnen maken. Architectenbureau Hoogsteder architecten.

Contacteer ons

Resultaten voor moderne architectuur woningen