moderne strakke huizen
Inspiratie voor het bouwen van uw eigen huis op een bouwkavel.
Rose en de Bie, landelijk met strakke elementen Landhuis, Villa. NarrativA architecten, gezond en modern ecologisch, biobased wonen Moderne bouwstijl. Presolid Home, een kat komt altijd op haar pootjes terecht Landhuis, Klassieke bouwstijl, Houten huis, Individuele architectuur. Barentsz een woning in Terschuur, een energiezuinig huis bouwen Landhuis, Houten huis, Individuele architectuur, Schuurwoning. Lichtenberg, in het groen, dichtbij de stad Eigen ontwerp, Vrijstaand, Rietgedekte villa. Silverwonen, Pretentieloos mooi Landhuis. Buitenhuis Villabouw, duurzame jaren 30 herenhuis met moderne uitstraling Jaren30 bouwstijl. Gorate, ruim onder het riet Jaren30 bouwstijl. Poortinga Bouw, landhuis-oase in stadsdrukte Landhuis.
Quadro TOP totaal. Quadro TOP totaal.
Moderne Vakantiewoning 88 Arcen. De extra hoogte bij de keuken en woonkamer geven een echte ruimtebeleving. Ontdek meer over de strakke lijnen en de grote raampartijen. Moderne vakantiewoning Holten. Een moderne vakantiewoning geplaatst in Holten voorzien van 2 ruime slaapkamers.
Moderne, geheel onderkelderde woning met garage aan de rand van het streekbos in Enkhuizen De Jong Ursem.
In de extra woonlaag komt een technische ruimte, een kantoor en een ondergrondse garage, waar door middel van een autolift, een auto in geparkeerd kan worden. Strakke en moderne vormgeving. De vormgeving van de woning en garage is modern en minimalistisch.
Moderne Huizen Luxe interieurinspiratie HOOG.design.
Kunst Meubels Natuursteen keramiek Ramen / Deuren Sanitair Sauna Jacuzzi Schaduw zeilen Schilderwerken Serres. Shutters Slaapkamers Smeedwerk Stalen deuren Stoffen design Terrasoverkapping Trappen Tuinverlichting Veranda's' / orangerieën. Verlichting Villabouw Vloerkleden Wandafwerking WiFi netwerken Zonwering Zwembaden Zwemvijvers en bio baden. Inspiratie voor moderne huizen.
Architect landelijke moderne woning Brand BBA l BBA Architecten.
Wellicht heeft u zich al laten verleiden door het romantische gevoel van een landelijke woning of heeft u ook al met een oog gekeken naar de strakke lijnen van een moderne woning. Een architect voelt goed aan wat u wilt: ook als u dat zelf niet goed onder woorden kunt brengen of kunt visualiseren. Het gaat erom dat u zich thuis voelt in uw nieuwe huis. Wellicht gaat u voor klassiek, of een schuurwoning. Ons architectenbureau heeft veel ervaring met verschillende stijlen: laat u inspireren door onze website en portfolio. Architect landelijke moderne woning. De landelijke bouwstijl is een typische bouwstijl voor Nederlandse bodem. Van oudsher zie je deze romantische en karakteristieke stijl terug op het platteland en in beboste omgevingen. Door het vele gebruik van natuurlijke materialen hebben de huizen een tijdloos en warm karakter.
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
Op deze pagina vind je heel wat originele realisaties uit binnen en buitenland waarbij zowel de architectuur als het interieur tot de verbeelding spreekt. Moderne rijwoningen, design loften, vrijstaande woningen en zoveel meer hippe projecten. Rijwoning met groot ruimtegevoel. Als je klein woont hoeft dat niet te betekenen dat het ook klein aanvoelt. Deze rijwoning heeft een groot ruimtegevoel en een constante link met buiten. Lees hier hoe je een groter ruimtegevoel kan creëren in je woning. Moderne rijwoning met verrassende binnentuin. Een donkere Spaanse traditionele rijwoning werd verbouwd tot een lichtrijke woonst. Te midden van het historische centrum van Sevilla zorgden Harald Schönegger en Inmaculada González voor een ruime moderne woning met veel glas en een imposante binnentuin.
Woningen Dronten? Doorzoek alle huizen bij Kerremans Makelaardij.
In de woonwijk De Gilden, staat deze in jaren 30 stijl gebouwde hoekwoning met vrijstaande berging. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en heeft een eigen oprit/achterom, heeft een moderne keuken, 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een zolder.
412 Best Moderne huizen images Modern architecture, House design, Architecture design.
Modern huis bouwen bouwen moderne stijl.
Werkwijze / bouwproces. Bouwkosten / prijzen. Advies op maat. Veel gestelde vragen. Bel mij terug. Modern huis bouwen. Wilt u een nieuw, modern huis laten bouwen en houdt u van een strakke vormgeving, met veel glas en beton? Een fris en eigenzinnig design? Laat dan uw nieuwe woning bouwen door HaBé! Wij bouwen hedendaagse woningen met een moderne architectuur en gedurfd materiaal gebruik.
Moderne, strakke woning te Dadizele VIER.

Contacteer ons

Meer resultaten voor moderne strakke huizen