moderne strakke huizen
Inspiratie voor het bouwen van uw eigen huis op een bouwkavel.
Van Der Padt Partners, karakter en charme Landhuis, Klassieke bouwstijl. Livingstone, de mogelijkheden van een dijkwoning maximaal benut Landelijk. Brummelhuis, weids zicht op de Oude Rijn Jaren30 bouwstijl. Brummelhuis, jaren dertig met modern interieur Jaren30 bouwstijl. NarrativA architecten, gezond en modern ecologisch, biobased wonen Moderne bouwstijl. Z-wonen, het volgende huis van de makelaar Moderne bouwstijl. Esbi Huis, out of the box bouwen Boerderijwoning, Eigen ontwerp. Brummelhuis, door vleermuizen goedgekeurd Jaren30 bouwstijl, Klassieke bouwstijl. Finnhouse Houtbouw, uitzicht op een glooiend landschap Houten huis. Roscobouw, stijlvol modern Vrijstaand. Brummelhuis, klassiek buiten, modern binnen, 2 onder 1 kap 2 onder 1 kap. Scanabouw, In De Bosschage Schuurwoning. Brummelhuis, boombestendig landhuis Landhuis. Presolid, 4 vrienden, 2 gedachten, 2 huizen Traditioneel, Landelijk. Atelier 3, perfect passend Herenhuis, Moderne bouwstijl. Lichtenberg, tussen de hoge dennen Villa. Roscobouw, Adel verplicht Boerderijwoning. Rose en de Bie, landelijk met strakke elementen Landhuis, Villa.
Quadro, de stijlvolle TOP-recreatiewoning met een moderne uitstraling.
Een echte eyecatcher direct aan het water. Moderne recreatiewoning Loosdrecht. Een recreatiewoning met hele strakke lijnen pal aan het water. Bekijk deze perfect gestijlde recreatiewoning van binnen. Vakantievilla 78 Loosdrecht. Moderne vakantievilla op een TOP-locatie in Loosdrecht, direct aan het water.
Moderne, geheel onderkelderde woning met garage aan de rand van het streekbos in Enkhuizen De Jong Ursem.
In de extra woonlaag komt een technische ruimte, een kantoor en een ondergrondse garage, waar door middel van een autolift, een auto in geparkeerd kan worden. Strakke en moderne vormgeving. De vormgeving van de woning en garage is modern en minimalistisch.
Moderne Huizen Luxe interieurinspiratie HOOG.design.
Wandafwerking WiFi netwerken Zonwering Zwembaden Zwemvijvers en bio baden. Inspiratie voor moderne huizen. 2016-01-11 Dit strakke betonnen huis zou met een modern interieur al gauw erg statisch worden. De kopers waren op zoek naar meer gevoel, waardoor Artistiek ervoor koos om veelal zachte materialen te gebruiken voor de inrichting.
Architect landelijke moderne woning Brand BBA l BBA Architecten.
Wellicht heeft u zich al laten verleiden door het romantische gevoel van een landelijke woning of heeft u ook al met een oog gekeken naar de strakke lijnen van een moderne woning. Een architect voelt goed aan wat u wilt: ook als u dat zelf niet goed onder woorden kunt brengen of kunt visualiseren. Het gaat erom dat u zich thuis voelt in uw nieuwe huis. Wellicht gaat u voor klassiek, of een schuurwoning. Ons architectenbureau heeft veel ervaring met verschillende stijlen: laat u inspireren door onze website en portfolio. Architect landelijke moderne woning. De landelijke bouwstijl is een typische bouwstijl voor Nederlandse bodem. Van oudsher zie je deze romantische en karakteristieke stijl terug op het platteland en in beboste omgevingen. Door het vele gebruik van natuurlijke materialen hebben de huizen een tijdloos en warm karakter.
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
Dit waterhuis van BYTR Architects is neergepalmd te midden van groen en water. Vooral de moderne en strakke afwerking doen zowel voor-als tegenstanders van woonboten onmiddellijk bezwijken. Aanbouw moderne woning met rieten dak. Een Nederlands architectenbureau renoveerde een oude woning met rieten dak tot een moderne hedendaagse woning met heel wat ruimte en lichtinval. Authentieke elementen werden behouden en aangevuld met moderne afwerkingen voor een hedendaagse look. Moderne vrijstaande woning met schuin dak. De Madison Residence werd ontworpen aan de hand van de levensstijl van de eigenaars. Het resultaat is een hedendaagse woonst met veel glas en leuke detaillering.
Woningen Dronten? Doorzoek alle huizen bij Kerremans Makelaardij.
Op een prachtige locatie in Dronten-Zuid staat deze uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met zeer beschutte tuin op het zuidoosten en 4 slaapkamers. In de uitbouw aan de tuinzijde van de speels ingedeelde woning is een fraaie, moderne eetkeuken gerealiseerd. De voormalige garage is verbouwd tot een bijkeuken en een fietsenberging. De woning ligt aan een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer. Bekijk dit object. Tags: privacy, aankoopmakelaar, zonwering, aankoop, verkopen, kopen. Bekijk grote foto's.' Arendschelling 4 Dronten.
412 Best Moderne huizen images Architecture, Modern architecture, Architecture design.
Modern huis bouwen bouwen moderne stijl.
Mijn bouwfase Meer voorbeelden. Rietgedekte villa met geweldig zicht over de Loosdrechtse Plassen. Moderne woning met zinken kap te Veenendaal. Bouw van een moderne villa te Ede. Moderne villa met sterk lijnenspel te Veenendaal. Kubistische woning met Natuurgevelsteen te Ede. Eigenzinnige vrijstaande woning te Nijkerk. Altijd 1 aanspreekpunt. U heeft altijd één aanspreekpunt gedurende uw project. Wij zijn lid van Bouwend Nederland en zijn gecertificeerd door BouwGarant. Duurzaam ecologisch bouwen. Gedegen kennis van duurzaam, passief en ecologisch bouwen. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij leveren kwaliteit voor een redelijke prijs. Vakbekwaam hecht bouwteam. Al meer dan 20 jaar werken wij samen met grotendeels hetzelfde team. Wij werken met een strakke én realistische planning, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.
Moderne woning, moderne villa Hoogsteder architecten.
Hierdoor krijgt uw moderne woning steeds meer vorm en weet u wat u wilt. Door op onderstaande button te klikken kunt u inspiratie op doen voor uw moderne woning. Materialen die gebruikt worden. Moderne woningen hebben vaak strakke lijnen en vierkante vormen.

Contacteer ons

Resultaten voor moderne strakke huizen