moderne strakke huizen
Moderne, geheel onderkelderde woning met garage aan de rand van het streekbos in Enkhuizen De Jong Ursem.
In de extra woonlaag komt een technische ruimte, een kantoor en een ondergrondse garage, waar door middel van een autolift, een auto in geparkeerd kan worden. Strakke en moderne vormgeving. De vormgeving van de woning en garage is modern en minimalistisch.
Kubistische woningontwerpen! McHome.
Via de afbeeldingen komt u op de specifieke pagina met meer afbeeldingen, plattegronden, technische informatie en prijzen. Bekijk nog meer moderne kubistische ontwerpen! Stuur een mail voor een GRATIS adviesgesprek! Terug naar de inhoud. Schakel JavaScript in om deze website te kunnen gebruiken.
Energiezuinige woning bouwen Duurzaam bouwen Bulko Nederland B.V.
Naast dat het glas een functionele werking heeft warmte komt de woning binnen en de goede isolatiewaarde van glas, komt het ook de strakke en moderne uitstraling ten goede. Ook geeft de authentieke en unieke houten woning, door het gebruik van het vele glas, het geheel een open en strakke uitstraling.
Ontdek onze woningen met strak ontwerp in minimalistische stijl Bouwbedrijf Stessens moderne woning plat dak Moderne huizen, Moderne architectuur woning.
Woningen Dronten? Doorzoek alle huizen bij Kerremans Makelaardij.
In de woonwijk De Gilden, staat deze in jaren 30 stijl gebouwde hoekwoning met vrijstaande berging. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en heeft een eigen oprit/achterom, heeft een moderne keuken, 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een zolder.
412 Best Moderne huizen images Modern architecture, House design, Architecture design.
Inspiratie voor het bouwen van uw eigen huis op een bouwkavel.
Rose en de Bie, landelijk met strakke elementen Landhuis, Villa. NarrativA architecten, gezond en modern ecologisch, biobased wonen Moderne bouwstijl. Presolid Home, een kat komt altijd op haar pootjes terecht Landhuis, Klassieke bouwstijl, Houten huis, Individuele architectuur. Barentsz een woning in Terschuur, een energiezuinig huis bouwen Landhuis, Houten huis, Individuele architectuur, Schuurwoning. Lichtenberg, in het groen, dichtbij de stad Eigen ontwerp, Vrijstaand, Rietgedekte villa. Silverwonen, Pretentieloos mooi Landhuis. Buitenhuis Villabouw, duurzame jaren 30 herenhuis met moderne uitstraling Jaren30 bouwstijl. Gorate, ruim onder het riet Jaren30 bouwstijl. Poortinga Bouw, landhuis-oase in stadsdrukte Landhuis.
Moderne, strakke woning te Dadizele VIER.
Moderne villa met strakke detaillering.
Bouwplaats Een uitgelicht project dat we op dit moment aan het realiseren zijn. Neem hier een kijkje hoe het vordert. ga terug naar projectenoverzicht kom langs bij ons inloopspreekuur. Moderne villa met strakke detaillering. minimalistische villa in Huizen. In het Gooi hebben wij deze villa ontworpen.
Woning KUBOS_1.1830 Kubistisch elegant.
KAMPA Objekt und Gewerbebau. KAMPA Energie-Plus-Woningen Voorbeeldwoningen Moderne woningen. Strakke lijnen en veel licht. Al bij de eerste aanblik van de woning is het duidelijk, wie hier woont heeft zijn stijl gevonden. Eenmaal binnen een zee van licht en openheid.

Contacteer ons

Meer resultaten voor moderne strakke huizen