moderne strakke woning
Strakke, moderne woningen in minimalistische stijl Bouwbedrijf Stessens.
Energiezuinige woning Vacatures. Werken bij Stessens. Wie zijn we? Bouwbedrijf Stessens Realisaties Pak uit met less is more. Deze stijl trakteert op strakke lijnen en vlakken. Vooraan pronkt doorgaans een sobere gevel zonder franjes terwijl de achtergevel gekenmerkt wordt door grote glaspartijen. Zo valt er veel daglicht binnen en voelt u zich nauw verbonden met de natuur. Een plat dak maakt het kubistische design af. Kiest u voor gitzwarte of knalrode stenen? Verlijmd of traditioneel metselwerk? Neem ook een kijkje bij onze moderne hedendaagse woningen.
Moderne, strakke woning te Dadizele. Moderne, strakke woning te Dadizele VIER.
Deze video is niet beschikbaar in het buitenland. Deel deze video. Kopiëer embed code. Moderne, strakke woning te Dadizele. Een gerenoveerde woning met moderne domotica. Meer info op de website van Partners in Vastgoed. Huizenjagers Kijk binnen Dadizele Kijk binnen Huizenjagers.
Moderne stijl woning Poortinga Bouw.
Veel gestelde vragen. Moderne stijl woning. Moderne stijl woning bouwen. Het moderne woonkarakter staat voor een woning met lef! De nadruk ligt op strakke vormen, heldere volumes en grote glasvlakken. Een compositie van licht en ruimte. Een moderne stijl woning is open, puur en zuiver. In de Moderne stijl een woning bouwen met Poortinga Bouw.
Interieur inspiratie in de stijl modern walhalla.com.
Volledig herinrichten van apparteme. Tuin in harmonie met het polderland. Modern interieur in oude fabriek. Modern interieur in oude fabriek. Uitbouw aan achterzijde jaren 30 wo. Uitbouw aan achterzijde jaren 30 wo. Uitbouw aan achterzijde jaren 30 wo. Uitbouw aan achterzijde jaren 30 woning. Interieur inrichting en begeleiding verbouwing boerderij. Interieur inrichting en begeleiding. Vakantiehuisje Loosdrechtse Plassen. Vakantiehuisje Loosdrechtse Plassen. Vakantiehuisje Loosdrechtse Plassen. Vakantiehuisje Loosdrechtse Plassen. Groot en toch gezellig. Groot en toch gezellig. Groot en toch gezellig. Grote moderne tuin met zwembad. Verbouwing bovenwoning Amsterdam. Woning in modern landelijke stijl i. Monumentaal grachtenpand in moderne. Monumentaal grachtenpand in moderne design stijl in Amsterda. Monumentaal grachtenpand in moderne design stijl in Amsterda. Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis. Inspiratie per ruimte. Inspiratie per stijl. 020 2611 472. Aanmelden voor vakmensen. Walhalla.com is volledig gratis te gebruiken. Meld je vandaag nog aan en bereik meer potentiële klanten. Inloggen met facebook. Als je bent ingelogd kun je met één klik jouw favoriete foto's, projecten en vakmensen toevoegen aan je persoonlijke ideeënboek.
Moderne strakke woning in Asse b.
Hij gaf de architecten van b de opdracht om het idee van de binnenkoer te verwerken in de moderne, strakke woning die hij voor ogen had. De geborgenheid van een binnenkoer in een moderne villa. Het b team creëerde een plein voor de woning door middel van een omheining met taxushagen en werkte met verschillende volumes aan de voorzijde.
Aluminium voor moderne strakke woning.
Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten. Aluminium voor moderne strakke woning. Aluminium voor moderne strakke woning. Voor deze moderne en strakke nieuwbouwwoning in Almere hebben wij de aluminium buitenkozijnen, schuifpuien en deuren ontworpen, geproduceerd en gemonteerd.
TVL Wonen: Moderne strakke woning in Kerniel YouTube.
Deze browser wordt binnenkort niet meer ondersteund. Update je browser om YouTube optimaal te blijven gebruiken. Deze video is niet beschikbaar. De volgende video begint stoppen. Bekijk YouTube zonder advertenties. 1 maand gratis. TVL Wonen: Moderne strakke woning in Kerniel.
Modern woning bouwen SelektHuis vertaalt uw wensen. Modern woning bouwen SelektHuis vertaalt uw wensen.
Garanties en Kwaliteit. Home Bouwen Woningtypen Moderne woning. Strak en Stijlvol. Jeroen en Wendy Schaling voelen zich helemaal thuis in het strakke interieur van hun moderne huis. Geheel naar hun smaak ontworpen door SelektHuis. Voor de mogelijkheden van materiaalgebruik lieten ze zich ook adviseren door een interieurstylist van SelektHuis.
Modern Modern huis huis bouwen bouwen bouwen bouwen moderne moderne stijl. stijl.
Wilt u een nieuw, modern huis laten bouwen en houdt u van een strakke vormgeving, met veel glas en beton? Een fris en eigenzinnig design? Laat dan uw nieuwe woning bouwen door HaBé! Wij bouwen hedendaagse woningen met een moderne architectuur en gedurfd materiaal gebruik.
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
De moderne prefabwoning is dan ook ideaal wanneer een strak budget bepaald is en men zo snel mogelijk de moderne woning wil betrekken. Ideeën voor moderne woningbouw. Bij homify doe je inspiratie op voor het inrichten en bouwen van een modern huis.

Contacteer ons

Op zoek naar moderne strakke woning?