moderne strakke woning
Strakke, moderne woningen in minimalistische stijl Bouwbedrijf Stessens.
Energiezuinige woning Vacatures. Werken bij Stessens. Wie zijn we? Bouwbedrijf Stessens Realisaties Pak uit met less is more. Deze stijl trakteert op strakke lijnen en vlakken. Vooraan pronkt doorgaans een sobere gevel zonder franjes terwijl de achtergevel gekenmerkt wordt door grote glaspartijen. Zo valt er veel daglicht binnen en voelt u zich nauw verbonden met de natuur. Een plat dak maakt het kubistische design af. Kiest u voor gitzwarte of knalrode stenen? Verlijmd of traditioneel metselwerk? Neem ook een kijkje bij onze moderne hedendaagse woningen.
Moderne, strakke woning te Dadizele. Moderne, strakke woning te Dadizele VIER.
Deze video is niet beschikbaar in het buitenland. Deel deze video. Kopiëer embed code. Moderne, strakke woning te Dadizele. Een gerenoveerde woning met moderne domotica. Meer info op de website van Partners in Vastgoed. Huizenjagers Kijk binnen Dadizele Kijk binnen Huizenjagers.
Moderne stijl woning Poortinga Bouw.
Een compositie van licht en ruimte. Een moderne stijl woning is open, puur en zuiver. In de Moderne stijl een woning bouwen met Poortinga Bouw. Heldere lijnen, strakke primaire vormen, gestileerde composities en veel glas kenmerken de moderne stijl woning.
Interieur inspiratie in de stijl modern walhalla.com.
Wellnesstuin aan het water Alblasse. Strakke moderne keuken. Strakke moderne keuken. Stoere open keuken. Stoere open keuken. Verbouwing met uitbouw. Verbouwing met uitbouw. Verbouwing met uitbouw. Tuin met meerdere terassen, grote v. Moderne minimalistische keuken. Moderne keuken met puntdak. Moderne keuken met puntdak. Tuinontwerp en aanleg. Tuinontwerp en aanleg. Tuinontwerp en aanleg. Ontwerp en uitvoering totaalinterie. Ontwerp en uitvoering totaalinterieur. Pied a terre te Amsterdam. Pied a terre te Amsterdam. Pied a terre te Amsterdam. Pied a terre te Amsterdam. Herenpand met originele uitstraling. Herenpand met originele uitstraling. Benedenwoning verbouwing en inricht. Benedenwoning verbouwing en inricht. Benedenwoning verbouwing en inrichting. Complete verbouwing en inrichting herenhuis. Grachtenpand met modern interieur.
Moderne strakke woning in Asse b.
Hij gaf de architecten van b de opdracht om het idee van de binnenkoer te verwerken in de moderne, strakke woning die hij voor ogen had. De geborgenheid van een binnenkoer in een moderne villa. Het b team creëerde een plein voor de woning door middel van een omheining met taxushagen en werkte met verschillende volumes aan de voorzijde.
Aluminium voor moderne strakke woning.
Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten. Aluminium voor moderne strakke woning. Aluminium voor moderne strakke woning. Voor deze moderne en strakke nieuwbouwwoning in Almere hebben wij de aluminium buitenkozijnen, schuifpuien en deuren ontworpen, geproduceerd en gemonteerd.
TVL Wonen: Moderne strakke woning in Kerniel YouTube.
TVL Wonen: Moderne strakke woning in Kerniel. TV Limburg BE. Afmelden bij TV Limburg BE? Abonneren Geabonneerd Afmelden 66K., Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst. Wil je een melding indienen over de video?
Modern woning bouwen SelektHuis vertaalt uw wensen. Modern woning bouwen SelektHuis vertaalt uw wensen.
Garanties en Kwaliteit. Home Bouwen Woningtypen Moderne woning. Strak en Stijlvol. Jeroen en Wendy Schaling voelen zich helemaal thuis in het strakke interieur van hun moderne huis. Geheel naar hun smaak ontworpen door SelektHuis. Voor de mogelijkheden van materiaalgebruik lieten ze zich ook adviseren door een interieurstylist van SelektHuis.
Modern Modern huis huis bouwen bouwen bouwen bouwen moderne moderne stijl. stijl.
Wilt u een nieuw, modern huis laten bouwen en houdt u van een strakke vormgeving, met veel glas en beton? Een fris en eigenzinnig design? Laat dan uw nieuwe woning bouwen door HaBé! Wij bouwen hedendaagse woningen met een moderne architectuur en gedurfd materiaal gebruik.
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.' Meest bezocht vandaag. Ruimte Alle Badkamer Balkon Dak Deuren Eetkamer Fitnessruimte Gang en hal Garage/schuur Huizen Blokhut Buitenhuis Bungalow Eengezinswoning Houten huis Kleine huizen Meergezinswoning Passiefhuis Prefab woning Rijtjeshuis Villa Jachten jets Keuken Kinderkamer Kleedkamer Mediakamer Muren Ramen Serre Slaapkamer Spa Studeerkamer/kantoor Terras Trap Tuin Vloeren Wijnkelder Woonkamer Zwembad. Style Landelijk Minimalistisch Modern Scandinavisch Tropisch Rustiek Brocante Mediterraan Koloniaal Klassiek Industrieel Eclectisch Aziatisch Meer laten zien. Filter Premium Only. Hulp nodig met uw woonproject? Laten we beginnen! Hulp nodig met uw woonproject? Laten we beginnen! Openen in een nieuw tabblad. Deze foto embedden op mijn website. Wat kenmerkt de moderne stijl van een huis? De moderne woning staat voor strak en minimalistisch. Dit wil zeggen dat er weinig kleuren en decoratieve elementen te vinden zijn in een woning als deze. Aan de buitenzijde zie je vaak rechte muren en hoeken met industriële elementen zoals beton en platen.

Contacteer ons

Op zoek naar moderne strakke woning?