moderne strakke woning
Strakke, moderne woningen in minimalistische stijl Bouwbedrijf Stessens.
Energiezuinige woning Vacatures. Werken bij Stessens. Wie zijn we? Bouwbedrijf Stessens Realisaties Pak uit met less is more. Deze stijl trakteert op strakke lijnen en vlakken. Vooraan pronkt doorgaans een sobere gevel zonder franjes terwijl de achtergevel gekenmerkt wordt door grote glaspartijen. Zo valt er veel daglicht binnen en voelt u zich nauw verbonden met de natuur. Een plat dak maakt het kubistische design af. Kiest u voor gitzwarte of knalrode stenen? Verlijmd of traditioneel metselwerk? Neem ook een kijkje bij onze moderne hedendaagse woningen.
Moderne, strakke woning te Dadizele. ionicons-v5-a.
Dit kan problemen veroorzaken met sommige delen van de website. Werk bij naar de meest recente versie van uw browser of gebruik een andere browser zoals Google Chrome. Huizenjagers Moderne, strakke woning te Dadizele. Een gerenoveerde woning met moderne domotica.
Moderne stijl woning Poortinga Bouw.
Een compositie van licht en ruimte. Een moderne stijl woning is open, puur en zuiver. In de Moderne stijl een woning bouwen met Poortinga Bouw. Heldere lijnen, strakke primaire vormen, gestileerde composities en veel glas kenmerken de moderne stijl woning.
Interieur inspiratie in de stijl modern walhalla.com.
Loft aan het IJ. Loft aan het IJ. Moderne keuken in landelijk huis va. De beste modern en design mix. Modern huis, design interieur. Modern huis, design interieur. Strakke Moderne Keuken, verbouwing. Strakke Moderne Keuken, verbouwing. Volledig herinrichten van apparteme.
Moderne strakke woning in Asse b.
Hij gaf de architecten van b de opdracht om het idee van de binnenkoer te verwerken in de moderne, strakke woning die hij voor ogen had. De geborgenheid van een binnenkoer in een moderne villa. Het b team creëerde een plein voor de woning door middel van een omheining met taxushagen en werkte met verschillende volumes aan de voorzijde.
Aluminium voor moderne strakke woning.
Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten. Aluminium voor moderne strakke woning. Aluminium voor moderne strakke woning. Voor deze moderne en strakke nieuwbouwwoning in Almere hebben wij de aluminium buitenkozijnen, schuifpuien en deuren ontworpen, geproduceerd en gemonteerd.
TVL Wonen: Moderne strakke woning in Kerniel YouTube.
Deze browser wordt binnenkort niet meer ondersteund. Update je browser om YouTube optimaal te blijven gebruiken. Deze video is niet beschikbaar. De volgende video begint stoppen. Bekijk YouTube zonder advertenties. 1 maand gratis. TVL Wonen: Moderne strakke woning in Kerniel.
Modern woning bouwen SelektHuis vertaalt uw wensen. Modern woning bouwen SelektHuis vertaalt uw wensen.
Garanties en Kwaliteit. Home Bouwen Woningtypen Moderne woning. Strak en Stijlvol. Jeroen en Wendy Schaling voelen zich helemaal thuis in het strakke interieur van hun moderne huis. Geheel naar hun smaak ontworpen door SelektHuis. Voor de mogelijkheden van materiaalgebruik lieten ze zich ook adviseren door een interieurstylist van SelektHuis.
Modern Modern huis huis bouwen bouwen bouwen bouwen moderne moderne stijl. stijl.
Wilt u een nieuw, modern huis laten bouwen en houdt u van een strakke vormgeving, met veel glas en beton? Een fris en eigenzinnig design? Laat dan uw nieuwe woning bouwen door HaBé! Wij bouwen hedendaagse woningen met een moderne architectuur en gedurfd materiaal gebruik.
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
Ga voor een vakman met een sprekende portfolio. Bij het bepalen van kleuren en afwerkingen kan je advies vragen aan een binnenhuisarchitect. Kies ook voor een strak vormgegeven interieurontwerp. Koop gerust een houten tafel of kast indien de vormgeving rechte lijnen en strakke vlakken bevat. Ook lampen hoeven niet perse modern te zijn. Waar moet ik op letten bij het inrichten van een moderne woning? Een modern huis inrichten houdt in dat er zo min mogelijk frutsels en franjes in het interieur voorkomen. Witte wanden zijn een absolute aanrader, maar een contrasterende muur kan zowel warmte bieden als een blikvanger zijn zonder van het moderne design af te wijken. Grote open ruimtes zijn een absolute must-have. Er wordt dus niet enkel gezocht naar de juiste sofa, maar ook een kader of moderne lamp spelen een rol. Hoe moet ik een moderne woning bouwen? Bij het bouwen van een modern huis dient vooral gelet te worden op de grootte van de verschillende ruimtes en het behoudt van strakke lijnen aan de buitenzijde. Een plat dak is aangeraden, maar ook grote leien kunnen het moderne uiterlijk van het huis in stand houden. Een zadeldak past ook goed bij een moderne woning.

Contacteer ons

Zoeken naar moderne strakke woning