moderne woning architect
Moderne woning Architectuurwonen.
Kenmerken van een moderne bouwstijl zijn individualiteit, een strakke vormgeving, transparantie en technologie. Een moderne bouwstijl is meteen te herkennen aan de strakke vormgeving, er wordt namelijk gebruik gemaakt van eenvoudige, strakke vormen. Door verschillende vlakken te gebruiken ontstaat er diepte in een modern huis. In de gevel zijn grote ramen geplaatst, zodat er veel lichtinval in de woning ontstaat. De buitenkant kan bestaan uit verschillende materialen. Bij de moderne bouwstijl wordt er meestal gebruikt gemaakt van steen, beton, metaal, hout of pleisterwerk. De meeste moderne woningen hebben een plat dak.
portfolio Spanjers Architect.
Please enable javascript to view this site. 2019 SPANJERS ARCHITECT. Select a Page.: jaren 30 woning. boerderijen, traditioneel, woningen. groepsaccomodatie en vergadercentrum 337. bedrijfspanden, modern, recreatie, woningen. Moderne schuurwoning 357. vrijstaand landhuis 347. boerderijen, modern, woningen. verbouwing woning 322. traditioneel, verbouwingen, woningen. landelijke villa 353.
Moderne villa in Almere Atelier 3.
De architect aan het woord.: Met deze villa maken wij een knipoog naar de moderne meesters van architectuur! De bijzonderheid van deze villa begint al bij de entree. Via een getrapte entreestoep komt u bij een fraai vormgegeven overdekte entree. De ronding van het trappenhuis met glazen trap is direct zichtbaar, maar let u ook op de luifelconstructie. Aan de achterzijde van de woning hebben we contrast gecreëerd door het gebruik van ruwe gemêleerde baksteen tegen het strakke stucwerk.
Moderne woning Kraal architecten Uw moderne woningen ontwerpen.
U wilt zelf uw moderne woning ontwerpen? Geheel onmogelijk is het niet! Maak samen met Kraal architecten uw idee tot een bouwkundig sterk en doordacht ontwerp. En wie weet, kan straks uw eigen ontwerp succesvol gebouwd worden. Architect moderne woning verplicht?
BOUWBOEK.COM ZELF JE HUIS BOUWEN Bouwboek.
hoekwoning in een rij. Waar wil je wonen. Waar wil je wonen? Vind hier de bouwkavels en zie wat je ter plekke kunt laten bouwen. Vind je architect. Alle deelnemende architecten werken graag voor particulieren. Maak kennis met de bureaus.
Moderne architectuur en design Redres de erfgoedexpert.
Sindsdien zijn in Nederland talrijke schitterende gebouwen, huizen en andere objecten onder moderne architectuur gebouwd. Inspirerende objecten voor wonen en werken. Een modern huis is te herkennen aan de strakke lijnen. Toch is een modern ontworpen woning in tegenstelling tot wat veel mensen denken allesbehalve saai. Het zijn huizen die vernuftig zijn ingedeeld en die verrassen met hun bijzondere vormgeving, lichtinval, transparantie, technologie en functionaliteit. De woningen bestaan vaak uit meerdere vlakken die een gevoel van diepte creëren, waardoor ze ook met hun strakke vormgeving sfeervol kunnen zijn.
Moderne Moderne woningontwerpen. woningontwerpen.
Bovenstaande voorbeelden zijn het bewijs dat het zeker de moeite waard is. Onze Eco Smart Woningen. Standaard in prijs inbegrepen. Eco Smart Technologie. Garantie en service. Subsidies en aanbiedingen. De keuze van het perceel. Multimedia en Internet. Gezondheid en comfort. Tuin en omgeving. Project op aanvraag. 31 6 52 60 34 90. 9051 TB Stiens. KvK nummer 63303248. BTW nummer 855 177 214 B01. ONZE ECO SMART WONINGEN. ONZE ECO SMART WONINGEN. Het ontwerpen van een moderne woning, die ook voldoet aan de eisen van een energiezuinige woning, dat is vaak een grote uitdaging voor een architect.
PARTICULIERE WONING BONGERS ARCHITECTEN BNABONGERS architecten bna.
Modern Landelijke woning. Moderne woning Monster. Eikberg West Bavel. Jaren 30 woning Zeist. Landelijke moderne woning. Woning Ouderkerk a/d IJssel. 2 onder 1 kap woning. Moderne woning Ter Aar. Hedendaagse woning Aalsmeer. Hedendaagse woning Opijnen. 2 moderne woningen. Moderne woning Bentveld.
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
Hoe geef ik mijn woning een modern ontwerp? Een modern interieurontwerp begint bij het kiezen van de juiste architect. Ga voor een vakman met een sprekende portfolio. Bij het bepalen van kleuren en afwerkingen kan je advies vragen aan een binnenhuisarchitect. Kies ook voor een strak vormgegeven interieurontwerp. Koop gerust een houten tafel of kast indien de vormgeving rechte lijnen en strakke vlakken bevat. Ook lampen hoeven niet perse modern te zijn. Waar moet ik op letten bij het inrichten van een moderne woning?
Modern woning ontwerp, betaalbare architectuur adeux modern en zuinig wonen.
Wij, Levien de Putter en Guus van Bebber, zijn ervaren architecten en we hebben de afgelopen vijfentwintig jaar voor tal van tevreden opdrachtgevers een heel oeuvre aan moderne woningen ontworpen met als gemeenschappelijk kenmerk dat alle ontwerpen voortvloeien uit onze passie voor strakke eigentijdse architectuur.

Contacteer ons

Zoeken naar moderne woning architect