voorbeelden moderne woningen
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Op zoek naar voorbeelden van moderne woningen? Op deze pagina vind je heel wat originele realisaties uit binnen en buitenland waarbij zowel de architectuur als het interieur tot de verbeelding spreekt.
Inspiratie Inspiratie voor voor het het bouwen bouwen van van uw uw eigen eigen huis huis. op een bouwkavel.
Presolid, op één lijn gebleven Toscaanse stijl. Livingstone, visualiseren is belangrijk Ontwerp op maat, Vrij ontwerp. Lichtenberg, klassieke schoonheid Jaren30 bouwstijl, Klassieke bouwstijl. Brummelhuis, jaren dertig met modern interieur Jaren30 bouwstijl. Z wonen Architectuur, peper en zout in tulpenland Landhuis, Moderne bouwstijl, Individuele architectuur. Bouwbedrijf Roscobouw, type landhuis, dubbel geluk Landhuis. Brummelhuis Bouwbedrijf met Notariswoning, weg van de snelweg Notariswoning.
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
De industriële stijl is een pure stijl, waarbij je vooral materialen als staal, beton, monoliet, glas en metaal ziet. Net als bij de moderne woning vormen strakke, rechte vlakken de basis van de industriële woning. Het interieur bestaat uit elementen die niet afgewerkt zijn of gepolijst zodat ze hun oorspronkelijke ruwheid behouden. Zaken zoals een sierbetonnen vloer passen perfect binnen dit type woning. Ook metalen steunpalen of een plafond waarbij de oorspronkelijk constructie-elementen nog aanwezig zijn, brengen het industriële karakter van de woning verder tot haar recht. Mocht je hulp nodig hebben bij het bouwen van een modern huis, neem dan contact op met een van onze professionals.
25 17 beste beste ideeën ideeën over over Moderne Moderne architectuur Architectuur woning Woning op op Pinterest Pinterest Moderne Moderne Architectuur, architectuur, Huisarchitectuur Moderne en huizen Moderne en huizen. Moderne huizen ontwerpen.
architectenburo bart coenen te antwerpen // architect van moderne woningen. privé woning mechelen STONESTYLE Reginald Schellen. Nieuwbouw moderne woning www.dewaele.be livios.be. squared: Woning te Overijse. Moderne woning renovatie kubus Brasschaat architect Bert Parton livios.be. ZICHTDICHT, EEN ANDERE KIJK OP UW TUIN.
Architect van villa s, landhuizen, vrijstaande woningen.
22.01.2018 Categorie: Eigentijds, Landelijk, Modern. In ons vorige huis hebben we tien jaar gewoond. We wilden graag zelf een huis laten bouwen Aldus Claudia en Patrick. Een huis met een menselijk maat. Geen huis waarin je kunt verdwalen Lees er alles over in het Jaarboek 2018 van Droomhuis! Huis met een view in Kavel Wonen. 7.11.2017 Categorie: Eigentijds, Modern, Portfolio. Truus en Dick Tuitert wilden op een plek wonen met veel privacy in een rustige omgeving. Maar ook een locatie met vrij uitzicht. Om een goed beeld te krijgen van de kavel moest het huis eerst worden gesloopt Lees er alles over in de laatste uitgave van Kavel Huis november 17. 24.10.2017 Categorie: Eigentijds, Rietgedekt, Schetsen. Een helder concept, gecombineerd met een strak architectuurbeeld levert dit mooie ensemble van hoofd en bijgebouw. Villa te Apeldoorn. 23.10.2017 Categorie: Eigentijds, Modern. Voor een bijzondere woningbouwlocatie te Apeldoorn is een moderne villa ontworpen. Het kavel bevindt zich in een bosrijk gebied waarin met aandacht een grote strook van noord tot zuid gekapt is. Tien vrijstaande woningen genieten hier van de optimale combinatie tussen de groene rust van de omgeving en de nabijheid van de stadskern.
Kubistische woningontwerpen! McHome.
Via de afbeeldingen komt u op de specifieke pagina met meer afbeeldingen, plattegronden, technische informatie en prijzen. Bekijk nog meer moderne kubistische ontwerpen! Stuur een mail voor een GRATIS adviesgesprek! Terug naar de inhoud. Schakel JavaScript in om deze website te kunnen gebruiken.
Moderne Woningen MyPlace.
Huis Huis bouwen? bouwen? Ideeën Ideeën en en inspiratie inspiratie vind vind je je op op Wonen.nl. Wonen.nl.
Een huis verkopen is een grote stap. Hoe pak je dit aan: schakel je een makelaar in of probeer je de woning zelf te verkopen via een internetmakelaar? Sinds 2003 bouwen we duurzame woningen met veelal ecologische materialen hout. Van vakwerk-huizen tot moderne houtskeletbouw en houtstapelbouw!
100 voorbeelden van moderne interieurs Manners Magazine.
100 voorbeelden van moderne interieurs. Voor de luie zondagmiddag is er weinig fijner dan een goede portie oogvermaak. Als je aan het bijkomen bent van een ruige avond, dan is dit wat je nodig hebt. Je hoeft letterlijk niet meer dan je scrollvinger te gebruiken om door deze inspirerende galerij te navigeren. Bestaande uit het beste van nieuwe en oude interieurs, vind je hier de beste accessoires, meubels en ideeën voor een moderne inrichting van jouw woning. Deze XL collectie bevat diverse stijlen, van luxueus tot minimaal; waardoor er altijd wat moois tussenzit voor elk wat wils. Pak je tablet of laptop, hang onderuit en geniet van deze prachtige verzameling.

Contacteer ons

Meer resultaten voor voorbeelden moderne woningen