landelijk moderne keuken
Collectie landelijke keukens Superkeukens.
Het is een keuken waarin geleefd mag worden. Niet voor niks zijn de meeste landelijke keukens voorzien van een grote keukentafel. De landelijke keuken is niet alleen in trek bij mensen die landelijk wonen, maar ook bij mensen die een moderne woning willen combineren met een landelijke interieurstijl.
Landelijke Keukens Modern en Klassiek THT-Terpstra.
Ook is er meer aandacht voor de frontjes, ook wel lambrisering genoemd en lijken deze stijlen traditioneler dan de keuken in landelijke stijl, die meer hedendaags is, zoals bij de moderne keukens. Vaak zie je hier veel sierlijke ornamenten zoals een greep of kraan, die je vaak terugvindt in huizen van vroeger.
Inspiratie voor modern landelijke keukens? maatwerk interieurbouw van Deko.
Nieuws en inspiratie. Home Wonen Modern landelijke keuken. Inspiratie voor modern landelijke keukens? Deko Interieurs in Veghel ontwerpt en realiseert een modern landelijke keuken op maat voor u. Bent u al een tijdje van plan om binnenkort uw keuken onder handen te nemen?
Moderne keuken met een landelijke touch homify homify.
Landelijk en modern in een zeer stijlvolle mix! DEULONDER arquitectura domestica. DEULONDER arquitectura domestica. Op de eerste foto krijgen we een goed beeld van de totale sfeer in de keuken. Een prachtig neutraal kleurenpalet in wit en aardetinten zet hier de toon en geeft warmte maar zorgt ook voor de nodige helderheid en moderne touches.
Moderne landelijke keukens Stel zelf uw keuken samen Kral Keukens.
In een landelijk moderne keuken wordt het beste van beiden gecombineerd: de rustieke uitstraling van massief hout en het moderne vleugje. Dit zorgt samen voor een verbluffend eindresultaat. Een keuken waarin u graag kookt en tafelt. Een moderne keuken onderscheidt zich van traditionele landelijke keukens door de ruimte.
Landelijke moderne keuken? Ekelhoff Küchen.
Een landelijke moderne keuken combineert een strakke vormgeving met robuuste, natuurlijke materialen zoals eiken en graniet. Deze stijl past zowel in een modern huis als in oudere architectuur en zorgt voor een warme, huiselijke sfeer zonder het nostalgische tintje. Een stoere moderne keuken waar de hele familie zich thuis zal voelen.
Landelijke moderne keuken Manders Keukens.
Landelijk moderne keuken met grijs gebeitste eiken fronten voorzien van een wit composiet werkblad. Bij de onderbouw spoelbakken staat een Quooker met bijpassende kraan. In de hoge kasten zit apparatuur van Neff. Copyright 2017 Manders Keukens Realisatie De Graauw Webdesign.
Moderne landelijke keuken creëer rust in je leven met een landelijke keuken van Kvik.
Bij de inrichting en functionaliteit van de moderne landelijke keuken spelen je keukenspullen een belangrijke rol. Zet de snijplank, pannen, jampotjes, kruiden en mooie kookboeken in het zicht om je werkblad en de schappen in je landelijke keuken op te fleuren.
De moderne landelijke keuken: breng rust in je dagelijks leven met een landelijke keuken van Kvik.
Creëer rust met een keuken in landelijk moderne stijl. De details zetten de toon. Niet iedereen is fan van de minimalistische en eenvoudige witte keukens die nu al een aantal jaren populair zijn. Typerend voor keukens in landelijke stijl zijn de fijne en klassieke details.
Keukens op maat Keukenstudio Regio Oost.
En omdat onze keukens altijd maatwerk zijn, zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij Keukenstudio Regio Oost kunt u terecht voor moderne keukens op maat. Denk hierbij aan een strakke en minimalistische keuken, een witte hoogglans keuken of een moderne keuken met een ruim kookeiland.

Contacteer ons

Meer resultaten voor landelijk moderne keuken