moderne woningen voorbeelden
McHome energieneutrale moderne woningontwerpen McHome.
McHome energieneutrale moderne woningontwerpen McHome. Nog meer Kubistisch. interieur en tuin. Ga naar de inhoud. Ontwerpen én bouwen. De mooiste ontwerpen en de beste techniek. Wie is Mc-Home.nl? U wilt een energieneutrale woning? U zoekt een. U wilt een ontwerp laten maken en een gedetailleerde prijs?
Huis bouwen? SelektHuis vertaalt jouw woonwensen naar een droomhuis!
Matterhorn Gevelbekleding Eigentijds huis. Dit is een goed voorbeeld van een huis bouwen, waarbij je de sfeer stijl compleet in eigen hand kunt hebben. Met basismodel Matterhorn als uitgangspunt is er een heel eigen, unieke woning gerealiseerd. Monte Viso Seniorenwoning Gevelbekleding Eigentijdse mantelzorgwoning.
Architect Vrijstaande Woning Kraal architecten uw droomhuis.
Neem gerust vrijblijvend contact met Kraal architecten op, wij zijn u graag van dienst. Telefoon: 030 2239 677 / E-mail: info@kraalarchitecten.nl. Voorbeelden vrijstaande woningen. Kraal architecten is er voor uw.: Aanbouw Bedrijfspand Bedrijfsruimte Vrijstaande woning Moderne woning Nieuwbouw Interieur Villa Woonhuis Bungalow Landelijke stijl.
25 beste ideeën over Moderne architectuur woning op Pinterest Moderne Architectuur, Huisarchitectuur en Moderne huizen.
Bouwstijlen Z-wonen.
Variërend van een minimalistische uitstraling tot gedurfde architectonische statements. De combinatie van open en gesloten gevels benadrukken de eigenzinnigheid of juist de gastvrijheid van een woning. In een eigentijdse of moderne bouwstijl kan een opdrachtgever veel van zijn persoonlijke karakter kwijt. Bekijk ons portfolio eigentijdse woningen.
10 mooie voorbeelden van huizen met een plat dak. homify homify.
We kijken samen even naar de voorbeelden! Bungalow anno nu. Een van de meest voorkomende vormen van woningen met een plat dak is natuurlijk de bungalow, dit zijn panden die in de jaren zestig erg populair waren, ze waren een tijdje weg, maar zijn nu bezig aan een opmars. Het effect dat een plat dak op je woning heeft is overduidelijk erg bijzonder.
Huis bouwen? Alles wat je moet weten over sleutel-op-de-deurwoningen Woningen Blavier.
Het concept Types woningen Prijzen en premies Het bouwproces Bouwen met Blavier. Dankzij de sleutel-op-deurformule kun je een volledig afgewerkte woning volgens jouw wensen laten bouwen zonder dat je je druk hoeft te maken over de praktische beslommeringen Blavier. Het concept: wat is sleutel-op-de-deur bouwen?
Inspiratie Inspiratie voor voor het het bouwen bouwen van van uw uw eigen eigen huis huis. op een bouwkavel.
Livingstone, moderne jaren 30 bouwstijl Landhuis, Individuele architectuur, Vrije architectuur. Presolid Home, Warm in alles Houten huis, Vrije architectuur. Presolid Home, viermaal scheepsrecht Landhuis, Moderne bouwstijl, Ontwerp op maat, Vrijstaand. Mattone, nog meer van de Nieuwkoopse Plassen genieten Moderne bouwstijl, Landelijk.
Huis: design, ideeën, inspiratie en foto's' homify. Huis: design, ideeën, inspiratie en foto's.'
Hoe vind ik een geschikte woning? Een geschikte woning kan worden gevonden door zelf goed op zoek te gaan en eventueel huizen te bezichtigen. Ook kan er een makelaar worden ingeschakeld die meehelpt met het zoeken naar een geschikte woning. Het belangrijkste is dan om goed jouw persoonlijke eisen en verlangens aan te geven, zodat de makelaar met geschikte woningen kan komen. Hoe bouw ik een huis?
Architect van villa s, landhuizen, vrijstaande woningen.
Door de weidsheid van de kavel zijn alle volumes tot in de nok van glas voorzien. Aan de waterkant is de gevel maximaal van glas voorzien om zodoende optimaal. Villa te Ter Apel. 11.07.2017 Categorie: Eigentijds, Rietgedekt, Schetsen. Een nieuw ontwerp voor een lokatie op villapark Rundehaven te Ter Apel. was zeer gecharmeerd van de reeds gerealiseerde ontwerpen van Silverwonen. Met name de beide rietgedekte woningen te Maarssen spraken zeer tot de verbeelding. De architect heeft er alsnog met behulp van het programma van wensen een eigen uniek beeld van gemaakt. Villa Maarssen 02. 31.05.2017 Categorie: Eigentijds, Landelijk, Rietgedekt, Schetsen. Een helder concept, gecombineerd met een strak architectuurbeeld levert dit mooie ensemble van hoofd en bijgebouw. 13.07.2015 Categorie: Eigentijds, Modern, Schetsen. Deze villa is ontworpen in een landelijke setting van groen en agrarisch landschap. Het ontwerp is in samenhang met de omgeving zorgvuldig vorm gegeven. Pagina 1 van 4 1 2 3 4. Wie zijn wij Uitgangspunten. Architect klassieke villa. Architect villa Twente. Kavel en huis. Villa bouwen prijs. Vrijstaande woning bouwen.

Contacteer ons

Op zoek naar moderne woningen voorbeelden?