moderne huizen
Moderne villa limburg Trovit.
op het natuurgebied de Kollenberg, gecombineerd met de moderne architectuur en een gunstige zuidligging maken deze villa aan de rand v. Jaap.nl 30 dagen geleden. Dorpstraat, 16 6097 AN Heel. 6097 AN, Heel, Maasgouw, Limburg. Moderne, onder architectuur gebouwde villa naar ontwerp van architect Frans van Dun, Quant Architecten.
Moderne houten woning Schuurwoning Bouwen.
Het ontwerp van elke moderne woning is zoveel mogelijk georiënteerd op de zon, ons basismateriaal is duurzaam hout en we hebben veel expertise in energieneutraal bouwen. Dat alles stoppen we in een modern eigentijds jasje, aangepast op uw persoonlijke wensen.
Moderne huizen bouwen Allure Bouw Das thuiskomen!
Moderne huizen: voorbeelden. Zoekt u ideeën voor uw eigen moderne droomhuis? Tussen onze projecten vindt u ruimschoots inspiratie bij de reeds door ons gebouwde moderne huizen. Ook bent u van harte welkom tijdens een openhuisdag op een van onze bouwplaatsen of in onze showroom.
Notariswoning bouwen Ontdek de mogelijkheden! Groothuisbouw.
Met de Groothuisbouw nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van beurzen, open huizen en het laatste nieuws rondom Groothuisbouw. De nieuwsbrief word maximaal 2 keer per maand verstuurd, uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief.
Huis kopen in Spanje? Spaanse Droomhuizen, dé Nederlandse makelaar.
Waar Spaanse Droomhuizen zich positief in heeft onderscheiden is dat er echt naar onze wensen werd geluisterd en dat het aanbod van te bezoeken huizen daar goed op aansloot. Ook tijdens het aankoopproces was Erwin altijd bereikbaar voor vragen van onze kant en heeft hij ons met raad en daad bijgestaan.
Een modern huis laten bouwen? Prachtige woning van Blauhuis!
Ook kenmerkend voor moderne bouwstijlen: het gebruik van alternatieve materialen, zoals ruw hout en zink dat van het dak doorloopt op de gevel. Een ander kenmerk zijn de vaak vierkante vormen: als je een moderne woning wilt bouwen leveren deze maximale ruimte op de verdiepingen op en veel flexibiliteit.
modern kubistisch woning huis of villa NOVA HUIS.
Ontdek de mooiste moderne kubistische woningontwerpen van Nederland en Belgie! Wilt u weten wat een ontwerp en de bouw ervan kost? Of wilt u het ontwerp laten aanpassen naar uw wensen en voor uw kavel? Stuur nu een mail. Bekijk nu MEER moderne ontwerpen!
Diverse bouwstijlen, kenmerken, foto's' en informatie Brand BBA Architecten.
Bekijk de huizen met een landelijke stijl. Moderne landelijke woning. De landelijke bouwstijl is een typische bouwstijl voor Nederlandse bodem. De laatste jaren zien we deze bouwstijl meer richting modern trekken, met wat harde hoeken en veel gebruik van lichtinval.
Binnenkijken bij de mooiste interieurs van Nederland Westwing.
Westwings Happy Customer Jeff Coopmans woont al een aantal jaren in het bruisende centrum van Antwerpen. De Belgische interieurontwerper gaf zijn woning uit 1886 een moderne look, met behoud van de p. Het familiehuis van Ruba Zai. Artikel met video.
Schetsontwerpen van de VarexHuis architect.
Selecteer een pagina. Schetsontwerpen van de VarexHuis architect. VarexHuis werkt samen met een gerenommeerd architectenbureau, aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten BNA. Onze architect gaat graag de uitdaging aan om uw woonwensen te vertalen in een uniek en persoonlijk ontwerp.

Contacteer ons

Resultaten voor moderne huizen