moderne huizen
Huis: design, ideeën, inspiratie en foto's' homify. Huis: design, ideeën, inspiratie en foto's.'
Als een architect veel in klassieke stijlen bouwt, maar een project moet een moderne stijl worden, dan is het handig om te bekijken of dit wel de goede architect voor jouw project is. Het kenmerk van een modern huis zijn de strakke of juist aparte ontwerpen. Er wordt meestal gebruik gemaakt van rechte vormen en aparte details. Modern kan door sommigen wel worden ervaren als minder sfeerrijk of te statisch. De inrichting van een modern huis is vaak rustig, maar goed passend bij het huis of bij de bewoners. Landelijke huizen hebben vaak een natuurlijke, maar zeer sfeerrijke indeling.
Modern huis bouwen? Variahuis.
Zo kunt u bij de bouw van een woning in een klassieke boerderijstijl best een moderne bouwmethode toepassen. Maar andersom is ook mogelijk: een woning met een modern uiterlijk maar een traditionele bouwmethode. Bij Variahuis kunt u uw droomhuis zo modern maken als u zelf wilt. Wij bouwen onze huizen echter altijd met een traditionele bouwmethode.
Luxe vakantiehuizen in Spanje Luxe villa's' huren in Spanje VakantiehuizenSpanje.
500 m2 tuin. Villa Noruega, moderne villa met 3 slaapkamers en privé zwembad, met panoramisch zeezicht vanuit alle kamers, te huur in Altea Hills. Id: 49786 Voeg toe aan lijst Verwijder Verwijder. 650 2.250 /week Toon informatie. Schakelwoning in La Herradura El Enclave.
Moderne Huizen Luxe interieurinspiratie HOOG.design.
Inspiratie voor moderne huizen. 2016-01-11 Dit strakke betonnen huis zou met een modern interieur al gauw erg statisch worden. De kopers waren op zoek naar meer gevoel, waardoor Artistiek ervoor koos om veelal zachte materialen te gebruiken voor de inrichting.
Woningen met plat dak Riezebos Bouwbedrijf.
Woningen met plat dak. Dit type woningen heeft een eigentijdse en moderne uitstraling en is zeer geschikt voor mensen die net even wat anders zoeken. Omdat woningen met een plat dak zon unieke en eigen stijl hebben, wordt dit door Riezebos Bouwbedrijf extra benadrukt.
Sothebys International Realty: Makelaar Luxe Segment Huizen te Koop Netherlands Sotheby's' International Realty.
Wij kennen geen landsgrenzen iedereen zowel uit de directe omgeving, Nederland en de gehele wereld is welkom. Wij selecteren ons aanbod op uitstraling, locatie, bijzondere eigenschappen en focussen ons op de markt van het hogere segment woningen zoals villas, grachtenpanden, benedenhuizen, monumenten, landhuizen, landgoederen, appartementen, penthouses, lofts, moderne architectuur en luxe nieuwbouwontwikkelingen.
Huis kopen in Maastricht Alle huizen te koop in Maastricht op Pararius.
Op Pararius zoek je gemakkelijk naar beschikbare huizen die te koop staan in de stad én de omgeving. Met behulp van de handige zoekfilters zie je alle huizen die aan jouw wensen voldoen gewoon in een duidelijk, compleet en actueel overzicht.
Schetsontwerpen van de VarexHuis architect.
Selecteer een pagina. Schetsontwerpen van de VarexHuis architect. VarexHuis werkt samen met een gerenommeerd architectenbureau, aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten BNA. Onze architect gaat graag de uitdaging aan om uw woonwensen te vertalen in een uniek en persoonlijk ontwerp.
Moderne kubistische woningen.
Strakke moderne vrijstaande villa met grote inpandige garage groot overdekt terras Staalframebouw-Nederland M148. Moderne kubistische woning M155. Staalframebouw-nederland Moderne kubistische woningontwerpen en energieneutrale bouw M155 met terras. Moderne kubistische woning M158. Moderne energieneutrale villa met 2 verdiepingen plat dak onderhoudsvrij M158 Staalframebouw-nederland.
prefab woning bouwen Home2build huis bouwen online.
H2B Notariswoningen NL bruin Prijs berekenen. H2B Notariswoningen NL antraciet Prijs berekenen. H2B Notariswoningen NL wit Prijs berekenen. H2B Notariswoningen NH bruin Prijs berekenen. H2B Notariswoningen NH antraciet Prijs berekenen. H2B Notariswoningen NH wit Prijs berekenen. Moderne woning Prijs berekenen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor moderne huizen