moderne nieuwbouwwoning
Inspirerende moderne nieuwbouwwoning.
Inspirerende moderne nieuwbouwwoning. Johan van Dijk 15 april, 2017 1100.: Aangemaakt: 10 april, 2017. Loading admin actions. Als je al heel veel moderne nieuwbouwwoningen voorbij hebt zien komen, dan denk je misschien wel dat je alles al gezien hebt. Maar niets is minder waar!
Moderne nieuwbouwwoning Adviesbureau Hillenga.
Een moderne woning in het Kloostervallei te Winschoten. Bouwkundig Advies en ontwerpbureau Hillenga is een flexibele onderneming gevestigd in Scheemda, Groningen. Door de jaren heen hebben wij vele projecten tot een succesvol eind gebracht en hierbij altijd gezorgd dat het gewenste resultaat wordt behaald.
Moderne nieuwbouwwoning ERA Belgium.
Contacteer de makelaar. Moderne halfopenbebouwing gelegen te Westkapelle. Deze woning omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhall met gastentoilet, een bureelruimte, een ruime woonkamer met open keuken, berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, garage, zonnige tuin en terras. Op de eerste verdieping vindt men 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, badkamer met ligbad, douchekamer en een apart toilet. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers. De woning is voorzien van alle hedendaags comfort! Meer info bezoek via kantoor. Nabij openbaar vervoer. Wastafel enkel in meubel. Wastafel dubbel in meubel. Technische en juridische info. Het certificaat is geldig tot en met. woensdag 1 maart 2023. Berekend specifiek energieverbruik kWh/m.jaar. Voorkoopsrecht ruimtelijke ordening. Meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit goed. Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied. Het pand in beeld. Bekijk alle 14 afbeeldingen. Open more images. Moerkerkse Steenweg 55 1, 8310 Brugge. Contacteer de makelaar. Gelijkaardige panden in de buurt. Nieuwbouwwoning te Westkapelle.
Moderne nieuwbouwwoning Aannemersbedrijf Wijnen.
Wat doen wij. Wie zijn wij. Wat doen wij. Home / Portfolio / Moderne nieuwbouwwoning. Moderne gestucte nieuwbouwwoning. Moderne nieuwbouw boerderij. 5258 TD Berlicum. Willem 06 538 600 42 Tijs 06 462 260 24. E info@aannemersbedrijfwijnen.nl f Like ons op facebook.
Moderne nieuwbouwwoning Jan Duker Architectuurfotograaf interieurfotograaf.
Graansilos Havenkwartier Assen. Moderne vrijstaande woning. Wonen aan water. Graansilos Havenkwartier Assen. Show Thumbnails Prev / Next. 1 / / 0. Moderne nieuwbouwwoning, stijlvol ontworpen met veel licht en ruimte in de woning. Het ontwerp is van AL architectuur uit Zwolle.
SAFETYBOUW Realisatie Modern Nieuwbouw woning Moderne nieuwbouwwoning.
Wat doen we. U bent hier. Home Moderne nieuwbouwwoning. 09/231 29 88. 09/231 81 31. Wie zijn we. Wat doen we. Wat vind u van de vernieuwe website. een enorme verbetering. status quo met de vorige. slechter dan de vorige.
Bouwkundig tekenbureau EVO Moderne nieuwbouwwoning Drachten Bouwkundig tekenbureau EVO.
Bouwkundig tekenbureau EVO heeft voor een opdrachtgever uit Ureterp een ontwerp gemaakt voor een moderne nieuwbouwwoning te Drachten. De nieuwbouwwoning moet verrijzen op het park Suyderwijk te Drachten De Landerijen. Het onderste volume wordt uitgevoerd in een zwarte baksteen met donkere doorstrijkvoeg, het bovenste volume wordt voorzien van lichtgrijs stucwerk.
Moderne nieuwbouwwoning op maat? LEF-architect.
Daarbij schenken we veel aandacht aan het milieu, zonder in te boeten aan vormgeving. De ruimtelijkheid en lichtinval blijven dan ook belangrijke aandachtspunten die we met u overlopen. Samen gaan we op zoek naar een woning die voldoet aan uw doelstellingen.
Kubistische woningontwerpen! McHome.
Via de afbeeldingen komt u op de specifieke pagina met meer afbeeldingen, plattegronden, technische informatie en prijzen. Bekijk nog meer moderne kubistische ontwerpen! Stuur een mail voor een GRATIS adviesgesprek! Terug naar de inhoud. Schakel JavaScript in om deze website te kunnen gebruiken.
Tien voor en nadelen van een nieuwbouwwoning kopen: Nationale-Nederlanden.
Je hebt de keuze nog niet gemaakt. Ga je voor een bestaande gezinswoning met authentieke elementen of voor nieuwbouw met ruimte en een moderne indeling? Bij deze keuze ga je niet over één nacht ijs, daarom zetten wij de voordelen en nadelen van een nieuwbouwwoning op een rijtje.

Contacteer ons

Op zoek naar moderne nieuwbouwwoning?