moderne villa architectuur
Moderne Landelijke Villa te Hellendoorn Korfker Architecten.
Moderne Landelijke Villa te Hellendoorn. Gerben ter Horst i.s.m. Gorate Garant Woningen. De opdrachtgever kreeg de kans een uniek gelegen kavel te verwerven, grenzend aan de. lommerrijke landelijke omgeving rond Hellendoorn. Is samenwerking met Peter Boksebeld. van Idplus ontwierp Korfker Architecten een villa waarin landelijke en moderne vormgeving.
Moderne villa architectuur door Motus Architects.
Bos Villa Rhenen. Motus Architects ontwerpt jouw moderne villa architectuur. Je droomhuis is niet zomaar een woning, maar een heuse, moderne villa? Dan ben je bij Motus Architects aan het juiste adres. Wij zijn expert in moderne architectuur en kunnen zonder problemen jouw moderne villa architectuur realiseren.
140 beste afbeeldingen van Moderne Villabouw in 2019 Modern, Architectuur en Minimalistische.
De indrukwekkende architectuur van een moderne villa.
Alles weergeven Alles weergeven. Nu wisselen naar Premium Dashboard Offerteaanvragen GRATIS CONSULT Profiel bewerken Nieuw project Projecten Ideabooks Ideabooks Badges Instellingen. De indrukwekkende architectuur van een moderne villa. Johan van Dijk 07 augustus, 2017 0800.: Aangemaakt: 02 augustus, 2017. Loading admin actions.
Villa Villa bouwen bouwen en en ontwerpen ontwerpen met met Buitenhuis Buitenhuis Villabouw. Villabouw.
Wij sturen hem geheel kosteloos toe, zodat u zich in alle rust kunt voorbereiden op de exclusieve villa die u wilt bouwen. Hoe heeft u ons gevonden? Dit iframe bevat de logica vereist om AJAX mogelijk gemaakte Gravity Forms te verwerken. 2969 AD Oud-Ablas. 0184 69 46 10. Maak vrijblijvend een afspraak! Bel 0184 69 46 10. Klassieke villa bouwen. Landelijke villa bouwen. Moderne villa bouwen. Rietgedekte villa bouwen. Jaren 30 woning bouwen. Klassiek huis bouwen. Landelijk huis bouwen. Modern huis bouwen. Eigentijdse woning bouwen. Kosten huis bouwen. Eigen huis bouwen. Huis laten bouwen. Nieuwbouw huis bouwen. Vrijstaand huis kosten. Duurzaam huis bouwen. Energieneutraal huis bouwen. Architect landelijke stijl. Architect moderne woning. Bouw en interieur.
123DV Moderne villa's' Architecten moderne, luxe en exclusieve high end villa's.' play_small.
COOL BLUE VILLA. INNER GARDEN VILLA. CLOUD 9 VILLA. EAST WEST VILLA. PALM TREE LOFT. INSIDE OUTSIDE VILLA. Toon alle villa's.' The big idea. Bringing the outside in and the inside out. De vorm volgt uw identiteit. Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. We luisteren allereerst naar uw verhaal, onbevangen en open zij het in alle discretie. We verrassen u vervolgens graag met onverwachte, spannende ontwerpen. Eenvoudig maar doeltreffend. Soms is complexe techniek wel onderdeel van een ontwerp, want dat zien we als extra uitdaging. Zolang het maar bijdraagt aan een woning die in beleving en comfort boven alle verwachtingen uitstijgt. 123DV Moderne Villas richt zich op zowel architectuur als interieur.
Moderne Villa BALD Architecture Bouwboek.
Deze moderne villa is ontworpen voor een kavel voor een vrijstaande woning of twee onder één kap met een bouwvlak van 6 meter breed en met de mogelijkheid voor een garage van 3 meter aan de zijkant. Door de garage ver naar voren te plaatsen ontstaat er bij de woonkamer ruimte om ook in de zijgevel grote puien te plaatsen.
Architect van villa s, landhuizen, vrijstaande woningen.
22.01.2018 Categorie: Eigentijds, Landelijk, Modern. In ons vorige huis hebben we tien jaar gewoond. We wilden graag zelf een huis laten bouwen Aldus Claudia en Patrick. Een huis met een menselijk maat. Geen huis waarin je kunt verdwalen Lees er alles over in het Jaarboek 2018 van Droomhuis! Huis met een view in Kavel Wonen. 7.11.2017 Categorie: Eigentijds, Modern, Portfolio. Truus en Dick Tuitert wilden op een plek wonen met veel privacy in een rustige omgeving. Maar ook een locatie met vrij uitzicht. Om een goed beeld te krijgen van de kavel moest het huis eerst worden gesloopt Lees er alles over in de laatste uitgave van Kavel Huis november 17. 24.10.2017 Categorie: Eigentijds, Rietgedekt, Schetsen. Een helder concept, gecombineerd met een strak architectuurbeeld levert dit mooie ensemble van hoofd en bijgebouw. Villa te Apeldoorn. 23.10.2017 Categorie: Eigentijds, Modern. Voor een bijzondere woningbouwlocatie te Apeldoorn is een moderne villa ontworpen. Het kavel bevindt zich in een bosrijk gebied waarin met aandacht een grote strook van noord tot zuid gekapt is. Tien vrijstaande woningen genieten hier van de optimale combinatie tussen de groene rust van de omgeving en de nabijheid van de stadskern. Moderne, ingetogen architectuur.
Luxe Luxe moderne moderne villa villa met met binnenzwembad binnenzwembad ArchitectenGilde ArchitectenGilde uw uw architect architect voor voor bijzondere bijzondere ontwerpen ontwerpen van van woningen, woningen, luxe luxe villa's' villa's' en en bedrijf
Luxe moderne villa met binnenzwembad. Luxe villa, wonen in moderne bouwstijl Vught. Modern wonen, waarbij het binnen en buitenleven in elkaar overlopen. Een natuurlijke ruimtebeleving, waarin het ritme van de dag en de seizoenen wordt ervaren. Daglichtinval, en zichtlijnen met een weids uitzicht vormen de basis voor dit ruimtelijke ontwerp.
Padt Moderne Villa Glas.
Particulier Moderne villa. Het unieke lijnenspel van deze woning trekt als vanzelf uw aandacht. Strak gestuuct en met gebruik van natuursteen, glas en hout lijnenspel biedt het ontwerp met niveauverschillen in de entree een unieke aanblik. De vergunningsvrije bijgebouwen zijn volledig geïntegreerd in het lijnenspel.

Contacteer ons

Zoeken naar moderne villa architectuur