moderne villa architectuur
Moderne Landelijke Villa te Hellendoorn Korfker Architecten.
Moderne Landelijke Villa te Hellendoorn. Gerben ter Horst i.s.m. Gorate Garant Woningen. De opdrachtgever kreeg de kans een uniek gelegen kavel te verwerven, grenzend aan de. lommerrijke landelijke omgeving rond Hellendoorn. Is samenwerking met Peter Boksebeld. van Idplus ontwierp Korfker Architecten een villa waarin landelijke en moderne vormgeving.
Moderne villa architectuur door Motus Architects.
Bos Villa Rhenen. Motus Architects ontwerpt jouw moderne villa architectuur. Je droomhuis is niet zomaar een woning, maar een heuse, moderne villa? Dan ben je bij Motus Architects aan het juiste adres. Wij zijn expert in moderne architectuur en kunnen zonder problemen jouw moderne villa architectuur realiseren.
De 100 beste afbeeldingen van Moderne Villabouw in 2020 modern, minimalistische, architectuur.
Gezellige Patio Sweet Home Huisarchitectuur Gezellig Huis Zwembad Huizen Architectenbureau Architectenbureau Moderne Architectuur Home Decor. Moderne nieuwbouw villa in gevelsteen. In Sint-Denijs-Westrem is sinds 2019 deze moderne nieuwbouwvilla te bewonderen. Plattegronden Arquitetura Architectenbureau Architectenbureau Huis Interieur Huizen Bouwen Huis Projecten.
De indrukwekkende architectuur van een moderne villa homify homify.
Error: Cannot find module /CookieBanner' at eval at at process._tickCallback internal/process/next_tick.js1897: at Function.Module.runMain module.js69611: at startup bootstrap_node.js20416: at bootstrap_node.js6253.: Helaas is jouw browser verouderd. Word een professional. Word een professional. Meldingen Markeer als gelezen. De indrukwekkende architectuur van een moderne villa.
Villa Villa bouwen bouwen en en ontwerpen ontwerpen met met Buitenhuis Buitenhuis Villabouw. Villabouw.
Wij sturen hem geheel kosteloos toe, zodat u zich in alle rust kunt voorbereiden op de exclusieve villa die u wilt bouwen. Hoe heeft u ons gevonden? Dit iframe bevat de logica vereist om AJAX mogelijk gemaakte Gravity Forms te verwerken. 2969 AD Oud-Ablas. 0184 69 46 10. Maak vrijblijvend een afspraak! Bel 0184 69 46 10. Klassieke villa bouwen. Landelijke villa bouwen. Moderne villa bouwen. Rietgedekte villa bouwen. Jaren 30 woning bouwen. Klassiek huis bouwen. Landelijk huis bouwen. Modern huis bouwen. Eigentijdse woning bouwen. Kosten huis bouwen. Eigen huis bouwen. Huis laten bouwen. Nieuwbouw huis bouwen. Vrijstaand huis kosten. Duurzaam huis bouwen. Energieneutraal huis bouwen. Architect landelijke stijl. Architect moderne woning. Bouw en interieur.
123DV Moderne villa's' Architecten moderne, luxe en exclusieve high end villa's.' play_small.
Onze vakdisciplines zijn: architectuur en interieurarchitectuur van keukens tot meubilair. Een moderne villa houdt volgens ons niet op bij de buitenkant. Het gaat juist om de verbinding tussen de binnenwereld en de buitenwereld. Daarom ontwerpen we het interieur gewoon mee.
Moderne Villa BALD Architecture Bouwboek.
Deze moderne villa is ontworpen voor een kavel voor een vrijstaande woning of twee onder één kap met een bouwvlak van 6 meter breed en met de mogelijkheid voor een garage van 3 meter aan de zijkant. Door de garage ver naar voren te plaatsen ontstaat er bij de woonkamer ruimte om ook in de zijgevel grote puien te plaatsen. De woonkamer wordt hierdoor aangenaam licht en heeft uitzicht op zowel de achtertuin als op de tuin aan de zijkant van het huis. Er ontstaat een beschutte plek om te zitten. Het huis is 6 meter breed en 135, meter diep. De voordeur ligt iets terug zodat een overdekte entree ontstaat. De keuken met ruimte voor een grote tafel bevindt zich aan de voorzijde. De woonkamer is georiënteerd op de tuin. Op de verdieping is ruimte voor 3 slaapkamers, een grote badkamer, apart toilet en een berging. Het ontwerp is eenvoudig en modern. De wanden zijn gemetseld van kalkzandsteen en worden aan de buitenzijde afgewerkt met isolatie en stucwerk. Hierin zitten de hardhouten kozijnen.
Architect van villa s, landhuizen, vrijstaande woningen.
22.01.2018 Categorie: Eigentijds, Landelijk, Modern. In ons vorige huis hebben we tien jaar gewoond. We wilden graag zelf een huis laten bouwen Aldus Claudia en Patrick. Een huis met een menselijk maat. Geen huis waarin je kunt verdwalen Lees er alles over in het Jaarboek 2018 van Droomhuis! Huis met een view in Kavel Wonen. 7.11.2017 Categorie: Eigentijds, Modern, Portfolio. Truus en Dick Tuitert wilden op een plek wonen met veel privacy in een rustige omgeving. Maar ook een locatie met vrij uitzicht. Om een goed beeld te krijgen van de kavel moest het huis eerst worden gesloopt Lees er alles over in de laatste uitgave van Kavel Huis november 17. 24.10.2017 Categorie: Eigentijds, Rietgedekt, Schetsen. Een helder concept, gecombineerd met een strak architectuurbeeld levert dit mooie ensemble van hoofd en bijgebouw. Villa te Apeldoorn. 23.10.2017 Categorie: Eigentijds, Modern. Voor een bijzondere woningbouwlocatie te Apeldoorn is een moderne villa ontworpen. Het kavel bevindt zich in een bosrijk gebied waarin met aandacht een grote strook van noord tot zuid gekapt is. Tien vrijstaande woningen genieten hier van de optimale combinatie tussen de groene rust van de omgeving en de nabijheid van de stadskern. Moderne, ingetogen architectuur.
Luxe Luxe moderne moderne villa villa met met binnenzwembad binnenzwembad ArchitectenGilde ArchitectenGilde uw uw architect architect voor voor bijzondere bijzondere ontwerpen ontwerpen van van woningen, woningen, luxe luxe villa's' villa's' en en bedrijf
Het achteraanzicht is volledig transparant, door een strakke horizontale belijning omrand. In de achtergevel van deze villa is veel glas aanwezig, zodat veel daglicht de woning en het zwembad binnenvalt. De grote dakoverstekken houden direct zonlicht in de zomer buiten. In de winter, wanneer de zon laag staat en behaaglijk is wordt direct zonlicht wel toegelaten. Het buitenleven staat centraal. Het dakoverstek gaat over in de veranda, en geeft zodoende beschutting tegen regen en nachtelijke uitstraling. Wanneer het afkoelt biedt de buitenhaard de benodigde warmte, om tot in de late uurtjes te kunnen genieten van het buitenleven. Het zwembad grenst aan zowel de binnenruimte als buitenruimte. Door de te openen vouwwanden kan het zwembad het hele jaar, zo optimaal mogelijk gebruikt worden. Een patio biedt, als in het terras verzonken ruimte, een buitenruimte aan het souterrain. Deze binnenruimte op kelderniveau staat op deze wijze in direct contact met buiten, zodat dag en zonlicht ook deze ruimte binnenvalt. Bezonningsstudie voor duurzame architectuur.
Padt Moderne Villa Glas.
Particulier Moderne villa. Het unieke lijnenspel van deze woning trekt als vanzelf uw aandacht. Strak gestuuct en met gebruik van natuursteen, glas en hout lijnenspel biedt het ontwerp met niveauverschillen in de entree een unieke aanblik. De vergunningsvrije bijgebouwen zijn volledig geïntegreerd in het lijnenspel.

Contacteer ons

Op zoek naar moderne villa architectuur?