moderne villa bouwen
123DV Moderne villa's' Architecten moderne, luxe en exclusieve high end villa's.' play_small.
Nieuwe technologie maakt het mogelijk om glazen schuifdaken te maken, compleet glazen zwembaden of roterende bibliotheken. Om elke ochtend als je wakker wordt of als je weer thuis komt in je moderne villa een glimlach op je gezicht te toveren.
Architect van villa s, landhuizen, vrijstaande woningen.
In ons vorige huis hebben we tien jaar gewoond. We wilden graag zelf een huis laten bouwen Aldus Claudia en Patrick. Een huis met een menselijk maat. Geen huis waarin je kunt verdwalen Lees er alles over in het Jaarboek 2018 van Droomhuis! Huis met een view in Kavel Wonen. 7.11.2017 Categorie: Eigentijds, Modern, Portfolio. Truus en Dick Tuitert wilden op een plek wonen met veel privacy in een rustige omgeving. Maar ook een locatie met vrij uitzicht. Om een goed beeld te krijgen van de kavel moest het huis eerst worden gesloopt Lees er alles over in de laatste uitgave van Kavel Huis november 17. 24.10.2017 Categorie: Eigentijds, Rietgedekt, Schetsen. Een helder concept, gecombineerd met een strak architectuurbeeld levert dit mooie ensemble van hoofd en bijgebouw. Villa te Apeldoorn. 23.10.2017 Categorie: Eigentijds, Modern. Voor een bijzondere woningbouwlocatie te Apeldoorn is een moderne villa ontworpen.
Nieuwbouw moderne villa Akerbouw.
portfolio Nieuwbouw moderne villa. adres: t Stet 11 Akersloot. ontwerp: Teken Adviesburo Philip Zwart Bv. oplevering: december 1998. Bouwen van een moderne villa in Akersloot. Akerbouw is aangesloten bij.: Akerbouw is gecertificeerd.: Akerbouw is Gouden vriend van.: website door Webvalue.
Uw Droomvilla laten bouwen? Wij maken uw dromen werkelijkheid.
Daarnaast kunt zelf uw bouwstijl kiezen, een eigentijdse of moderne villa bouwen, het is allemaal mogelijk. Uw villa laten bouwen en ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig. Het idee van een droomvilla speelt al jaren door uw hoofd, wacht niet langer en zet de eerste stap.
Moderne villa Inspiratie voor villabouw.
Daarom verwerken we er vaak innovatieve materialen en vernieuwende technieken in. Zo ontstaat een moderne villa die van alle mogelijke gemakken is voorzien. Eigentijds en volledig aansluitend op uw wensen. Uw moderne villa. Tradivilla is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van moderne villas met deze specifieke bouwstijl.
Projecten HaBé Bouwen in Stijl.
Aanbouw van tuinkamer/atelier in Ederveen. Moderne vrijstaande woning in Hooglanderveen. Nieuwbouw vrijstaande villa met bijgebouw en hooiberg in Achterveld. Nieuwbouw moderne villa met rietgedekte kap in Soest. Bouwen statige landhuizen in landelijke stijl in Wageningen. Duurzaam gebouwd mondzorgcentrum in Lunteren.
Een moderne en luxe villa laten bouwen? Bouwbedrijf Blauhuis!
Laat op een kavel bijvoorbeeld een moderne villa bouwen, een villa in jaren 30 stijl, of een huis in landelijke stijl. Als je voor een Blauhuis kiest, heb je ervoor gekozen een villa te laten bouwen die je nooit meer zult willen verkopen.
Een luxe villa ontwerpen Atelier 3.
De kosten voor het bouwen van een luxe villa zijn afhankelijk van uw wensen, die wij graag persoonlijk met u doornemen. De prijzen van onze villas en landhuizen zijn gebaseerd op de traditionele bouwmethode. Wij realiseren uw luxe villa vanaf de eerste potloodstreep tot en met de bouw. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze architecten. Bekijk hier onze projecten. Moderne villa met rieten kap.
Villa bouwen Bouw en Aannemersbedrijf Hako Bouw Montfoort.
Wij hebben ook een basisontwerp gecreëerd voor een moderne villa. Wat voor een huis mogen wij, volledig naar uw wensen, voor u bouwen? Maak een afspraak met ons en laat ons uw gewenste villa bouwen. Laat ons uw woning ontwerpen en bouwen.
Moderne villas aan de Costa Blanca Droomhuis in Spanje.
In de groene kuststreek van Costa Blanca Noord bieden wij een groot aantal prachtig gelegen grond stukken aan voor de bouw van een volledig gepersonaliseerde moderne villa. Of u nu op zoek bent naar een romantisch plekje in de bergen met panoramische uitzicht op zee of juist de voorkeur geeft aan een vlak grondstuk op loopafstand van het strand en alle voorzieningen, het kan allemaal! Villa in de groene kuststreek van de Costa Blanca. Wij hebben reeds een aantal kant en klare offertes en villas in aanbouw, maar over het algemeen bouwen wij villas speciaal op maat op een specifiek door de klant uitgekozen grondstuk.

Contacteer ons

Meer resultaten voor moderne villa bouwen